- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
atish15 #40714 üzenetére
Ez nekem is újdonság. Milyen két módszerre gondolsz? Mert a telefon menüjében egyetlen egy módszer van erre. A gyári recovery is ugyanezt csinálja, magyarul mindent legyalul a telefonról.
Nem kevered valamelyik alternatív recoveryvel vagy főzött rommal? Azokban tudom elképzelni azt, hogy több partíciót hoz létre, és egy format során nem bántja azt, amelyiken az adataid vannak rajta.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
atish15 #39846 üzenetére
#atish15 ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor csak két dolog közül választhatsz. Ha garis akkor vidd vissza és csinálják meg.
Ha már nem garis akkor vegyél egy aksit és szereltesd be, vagy csináld meg magad, ha úgy gondolod, hogy meg tudod csinálni egyedül.
Itt a legolcsóbb, de lehet, hogy 3 hetet is várhatsz rá:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-BL-T5-Battery-For-LG-Optimus-E960-Google-Nexus-4-Optimus-G-E970/1299120059.html
Vagy Németországból egy hét alatt megjön:
http://www.ebay.de/itm/Original-LG-Nexus-4-E960-BL-5T-Batterie-Battery-Akku-/281234548971?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item417ae2a8eb
(a véleményemet fenntartom, ha a bootképernyőig eljut és ott mindig megakad, akkor az nem aksi probléma, hanem szoftveres hiba, amit egy ROM újraírás megold.)
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
atish15 #39843 üzenetére
#atish15 ha a telefont rádugod a PC-re és az felismeri akkor talán egy külső programmal újra tudod flashelni a ROM-ot rá. Ha jól emlékszem az első hozzászólásban volt az xda-developers-ről letölthető toolkit program amivel ez elintézhető egyszerűen. (Nexus 4 toolkit for Windows)
Ha még nem nyitottad ki a telefon bootloaderét akkor nem tudom, hogy úgy is megy-e, ezt majd valaki tapasztaltabb megmondja.
Ezt érdemes kipróbálni, mert, ha eljut a bootképernyőig akkor nincs akkora baja a telefonnak!!!
U.I.: Nálam volt olyan probléma, hogy nem töröltem mindent mielőtt belaktam a telefont és mindenféle fagyások voltak, ekkor használtam a Toolkit-et, ráraktam az ugyanolyan gyári romot mint ami a telefonon volt és azóta minden tökéletesen megy!
-
atillaahun
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest