-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
Nekem is ilyen (és szerintem mindenkinek).
Nincs megtámasztva belülről/van kb. <1mm amin be tud nyomódni a műanyag, néha rányúlok én is.
Eddig ez az egyik bajom a masinával, a másik pedig a gyári digitális óra widget ébresztés kijelző probléma 4.2 és 4.3 alatt is (erre megoldás: a CM-ben használt cLocK-ot használom). -
slayer93
tag
Idézem a garanciális dolgukat. "A MobilExpresz jótáll a nála vásárolt készülékekért, és igyekszik minél hamarabb javíttatni a meghibásodott készülékeket. Azt megígérni nem tudjuk, hogy nem romlik el nálunk vásárolt készülék, de a javítgattatása megoldott minden esetben, a garanciaidőn belül. A 30 napos jogszabályban rögzített javítási határidőt nem lépjük túl. Ha nem sikerül időre megjavítani a készüléket, akkor egy újra cseréljük. A készülék javítását minden esetben hivatalos szakszerviz végzi, a javításról jegyzőkönyv készül. A MobilExpressz díjmentesen juttatja el a javított készülékeket a tulajdonoshoz. "
Ha jól értem akkor itt az LG fogja megjavítani?
-
FearTomi
őstag
Latom nem lehet meggyozni
A neten egy csomo iras van arrol, hogy a Nexus 4 gyarilag unlocked, mert nem a szolgaltatok szamara gyartjak a keszuleket, hanem a szolgaltato fuggetlen keszletbol tudja csak berendelni...szoval minden mas orszagban a T-mobilnal is fuggetlen es itthon a Telenornal is. Nyilvan nem fogja reklamozni a szolgaltato, hogy fuggetlen, mert nem erne meg forgalmazni neki. Hasonlo helyzet volt a Defy-vel is anno
Szoval 100%, hogy fuggetlen a telefon!!!
-
-
FearTomi
őstag
Mivel üvegből van, ezért törik, persze mivel edzett üveg ezért kevesebb az esély rá. Nekem eddig 2 szer landolt a földön, és semmi baja, még egy karcolás sincs rajta, de volt olyan akinek 40 centiről berepedt a hátulja. Viszont egyet tudok mondani, hőmérsékletváltozástól és a kezed melegétől tuti nem törik be
-
twine
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged