-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
Fred23 #61430 üzenetére
Sajnálom a dolgot, h nem jött össze
Pár mondatot írnál, h mi volt a gond és miért sérült meg a kijelző? Illetve, h a hajszárító miért volt annyira jó választás? (jöhet pü-be is, ha ide nem szeretnéd .. bár lehet itt is jó helyen lenne, hátha másnak adna jó tanácsot, ha ilyen szerelésbe kezd)köszi
-
pazirezz
tag
válasz
Fred23 #61396 üzenetére
így van, lényegesen olcsóbb .. de (legalábbis nekem) elég para, lekapargatni, leszedni a digitizert az LCD-ről .. úgy, h ne sérüljön semmi .. hőlégfúvó, miegymás .. kíváncsian várom a fejleményeket, légyszi írd majd ide be, mennyire volt nehéz, bonyolult, h ment .. (én is egy időben gondolkodtam, h veszek törött digitizeres készüléket, majd megjavítom magamnak .. de a youtube-os videótól, ahol mutatták mennyire macera .. elvette a kedvem)
-
-
Freeman007
senior tag
válasz
Fred23 #61388 üzenetére
Tudtommal nem kap hivatalos 6.0-t.
Nekem is így kezdődött a digitizer döglődése. Kb egy hónap múlva már a kijelző alsó 1/3-a nem működött. Ez a megoldás néhány napig használt. Elég volna csak a digitizert cserélni de mivel ragasztott egyszerűbb (de drágább) kijelzővel együtt cserélni (kb 12-15k huf).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged