- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
KlinkerDR #61951 üzenetére
Mint ahogy írtam, csak tipp volt
Egy másik rom-ot tényleg megpróbálhatnál, ahogy Vancom is írta.
(Feltéve, ha nem gyárin vagy még .. akkor főzött rom-ot nem tudsz csak "úgy" feltenni)Bobby G.: Arra gondolsz, h a hangerő gomb ébreszti a készüléket? Mert olyan van a Nitrogen-ben:
"Settings - Personalization - Buttons - Volume Rockers - Volume rocker wake"Bocs, de nekem angolra van állítva a nyelv
-
Vancom
csendes tag
válasz
KlinkerDR #61946 üzenetére
Korábban már írtam itt ilyen dologról, de senki nem válaszolt, ugyanúgy ahogy írtad villog a led, nekem zölden, mint amikor értesítés van, viszont nem reagál, és a vicc, hogy este jött elő nálam többször, amikor pont tötöttem a telefont.Amikor csinálta ezt Chroma rom volt rajta (6.0) , majd felraktam a cyanogen 13-at(6.0), akkor is csinálta, majd cyanogen 12-vel(5.1) használom most, és azóta nem történt hasonló.
-
válasz
KlinkerDR #61951 üzenetére
Szoftveres. Amúgy ilyenkor ténylegesen jön üzeneted, vagy magától is villogni kezd? Én arra gondolok, hogy "pihenő állapotba" túlzottan le lett engedve a proci órajele és beakad, nem tud többé visszakapcsolni, csak ha reseteled.
Legalábbis nekem ilyen volt, ha pl egy rosszul optimalizált romot tettem fel pl, vagy csak szimplán sokáig aludt a telefon. Másik rom felrakása megoldotta a gondot. -
pazirezz
tag
válasz
KlinkerDR #61946 üzenetére
Xda-n olvastam még valamikor .. nem tudom, h pont erről van e szó.. de talán
Ott "Nexus 4 red light of death"-nek nevezte .. készülék nem reagál semmire, csak pirosan villog az értesítési led.. .
Itt egy megoldás hozzá .. el nem olvastam, nem próbáltam .. de XDA-n nem szoktak hülyeséget írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest