Hirdetés
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
Bobby G. #61959 üzenetére
Aha, feltettem (12.12.2016-on vagyok) pl. a "recents apps" javult, már vártam .. testre szabhatóbb
viszont pont amit kérdeztél .. az "ambient display" ugyan megmaradt, de a beállításai eltűntek
Lett "új" Nitrogen Home app .. nekem tetsziknitrogen OTA-n keresztül nem frissítek.. 1x próbáltam, MD5 hibával szerencsére leállt.
Letöltöm, ahonnan kell .. telóra másolás után MD5 ellenőrzés, ha oké .. mehet fel.. .Milyen CM esetek voltak? LEhet lemaradtam valamiről
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest