- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Zsolto #60375 üzenetére
Xiaomi Mi4 (2GB/16GB) LTE. Megrendelve. Mondjuk nem fér bele plusz 20K-ba, de a G2 sem, amit többen említettek. Mi4i egy kicsit olcsóbb, ha nem lenne fél centivel nagyobb minden irányban... és ahhoz is lenne bambusz hátlap...
Az SD hiánya ott is zavar kissé, de a N4 és a Moto G elég jól megedzett az utóbbi években.
A magam részéről nem tudok az N4-nek vetélytársat, ha az ár ennyire számít. Mai napig remekül használható, és már nagyon olcsó is. Az akksi az én komolyabb gondom, nem a kamera - de ez nyilván egyéni.
-
janosibaja
őstag
válasz
Zsolto #57399 üzenetére
Családtagnak G3 van, annak van egy olyan gyári opciója, hogy el lehet (meghatározott programok használatakor, vagy úgy egyáltalán) tüntetni az alsó vissza-home-appváltó menügombokat. Ha kell, egy alulról felfelé húzással visszajönnek, majd lesüllyednek.
Nem láttatok ilyet Nexus 4-re?
-
törölt tag
válasz
Zsolto #57041 üzenetére
Na mindegy is ---- a lényeg , hogy hibátlan...
Nem vágom attól még,hogy újraértékesített miért jönne rá később a frissítés...
De a kolega azt is meg mondhatná , hogy azt állítja mivel 5.0.1nél megállt a frissítés ezért csak 25% - ára lett kikűldve a telefonoknak....miért 5.0.2 nél már 50% lesz? -
-
t181
senior tag
válasz
Zsolto #56922 üzenetére
Hát nem tudom, vannak-e "összegzett tapasztalatok". Van aki visszarakta a KitKat-et, van aki nem.
Nekem december elején lett meg a teló, rögtön raktam rá az 5.0.1-et, szóval az előző verziókkal nem igazán tudom összehasonlítani, de nekem semmi bajom nem volt még az új rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest