- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #46452 üzenetére
Igen ... miért ?
-
szuladam
aktív tag
válasz
C.Brigante #46202 üzenetére
Kinek mit a véleménye... szerinted placebo, szerintem, meg máshogy használjuk a telefonunk, nekem nem placebo, nekem tényleg segített helyet nyerni.
Egyszer jelezte a teló, hogy fullon van a memó (), ezzel az appal le cleareltem, meg töröltem pár egyéb dolgot, azóta eltelt 1 hónap és nem vinnyogott többet, hogy nincs hely.
Nem azt mondom, hogy hetente használom és használja az ember ennyirszer, mert arra tényleg, hogy a te szavaddal éljek "placebo", de ha félévente egyszer lefuttatja az ember, tényleg könnyebben nyer vele jó pár száz megát, mint a FR.tel, ahol szerencsétlekedni kell, újra telepítgetni, meg mindent beállítgatni.
Nekem ez volt a tapasztalaton. A számok is ezt mutatták nekem, szóval nekem nem volt "placebo"
És akkor még egyszer... nem GIGÁKról beszéltem, hanem pár szár megáról, és akkor elnézést nem heti/havi rendszerességgel, hanem negyedévente/félévente. -
Styleair
aktív tag
válasz
C.Brigante #46197 üzenetére
Mennyi üzemóránál jársz?
-
VD
őstag
válasz
C.Brigante #46200 üzenetére
"placeboként bebeszéled magadnak"
Most mé' mondod!
Valakitől még facebook posztot is láttam, hogy már ebben a hónapban 5 Gigát kitakarított a csoda alkalmazással! -
szuladam
aktív tag
válasz
C.Brigante #46197 üzenetére
Én itt nem a taskkiller funkcióról beszélek. A cleanmaster-ben például van olyan funkció, ami a felesleges fájlokat törli a ROM-ból, nem pedig az éppen futó appokat a RAM-ból, amit a killerek csinálnak.
(ha letörölsz egy appot az általa felhalmozott fájlokat nem törli a rendszer, de ez az app igen.) A két dolog nem ugyan az.És itt nem is a lassulásról volt szó, hanem a háttértár, a rom telítődéséről
-
gzbotii
nagyúr
válasz
C.Brigante #45961 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #45726 üzenetére
Nálam is minden ok ... az új frissítésben 4.4.3 már ez lesz az alap kamera
(#45728) bAtt001
Igen ez az egy zavar engem is de nagyon
fekete csík nélkül jobb lenne
-
PhaetonV10
tag
válasz
C.Brigante #45148 üzenetére
Valaki nagyon elemébe van ma.
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #45137 üzenetére
Beszéljünk akkor az autós töltőről!
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
C.Brigante #44975 üzenetére
Engem is rogadtul idegesít a kamera. Nem tudom, hogy mi lehet a baj, de nekem csak a Camera Zoom FX-el nem fagy.
Gyári kamera app- > egy képet sem tudok vele lőni.
Camera FV-5 -> Szép képeket csinál vele, de sokszor megkattan és újraindul. Max 6-7 képet tudok lőni vele.
ProCapture -> max 3 kép és újraindul.Nekem sem 4.2-n, sem pedig 4.3-on nem volt ilyen gondom. Csak KitKat óta vacakol, de nem kicsit, hanem nagyon.
Mostanában nagyon sokat kell használnom a kamerát, erre tessék...
Custom Rom-ot nem rakhatok fel, mert egy rakat bankos alkalmazás nem megy rootolt rommal.
4.3-at pedig nem akarom visszatenni, sem pedig a 4.3-őt.Csinál még olyat, hogy újraindul és ha fényképezni akarok, akkor kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni a kamerához. Pedig semmi sem használja. Majd várok 10-15 percet és megint jó....
100%, hogy szoftveres gubanc van. De nem tudom, hogy miért nem csinálnak semmit.
De engem csak az a tudat nyugtat meg, hogy öcsémnek a G2 is kifagy fényképezés közben(KitKat).
Lőtt valamelyik nap egy képet erre ugyan úgy "csattogott" a kamera mint a Nexus-on, majd újraindult.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #44414 üzenetére
Nem vagyok "update hunter" csak néha megemlítem ha tapasztalok furcsaságokat, hiszen erre van a fórum, vagy nem ?
-
sangva9970
csendes tag
válasz
C.Brigante #43631 üzenetére
Végre volt időm és kipróbáltam az mkv fájl továbbítását is az Ezcast eszközre. Egy 400Mb-os mkv fájllal tettem kísérletet és akadásmentesen vitte. Hang is rendben volt! Bocs a késlekedésért, de semmi filmet-zenét nem tartok a telón. A torrenteket egy androidos tv-boxra kötött külső vinyóra töltöm. Ez egy hdmi kábellel csatlakozik a tv-hez. Letöltés után egyből elérhető és nézhető.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #44284 üzenetére
Anno egy másik telefonomra még saját romot is fejlesztettem, szóval tudom, hogy nem lesz tőle baja, viszont kinőttem belőle. Volt minimum tíz különféle androidos készülékem, mid rootoltam szinte. Nincs semmi olyan ok amiért rootolnom kellene. Így jó nekem ahogy van.
(#44286) Atish19:
Én sokszor használom, ez ilyen, merül, nincs mese. Van az off 3 betűs, a Navigon, meg a GMaps. Utolsót kedvelem, friss, naprakész. Előzőek nekem leszerepeltek, pontatlanok, 100km-t kerültetne egy már kész, ám általa még nem ismert objektum miatt. Hiába a friss térkép...
Én csak a cél előtt kapcsolom be általában, sok utat ismerek már. Volt kollegám aki (vidéken lakunk) 10km-re volt otthonról, beszélek vele telefonon, a navi meg ott ugat közben. Mondom miért nem kapcsolod már ki, divat vagy mi a tök.m, naponta erre jársz, ismered a helyet ba.meg oszt navigáltatsz.
-
appel
őstag
válasz
C.Brigante #44170 üzenetére
Lehet tudni, hogy fókusz vagy vaku miatt van?
Addig autovaku vagy autofókusz ki, hátha kevesebb restart lesz. -
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #44106 üzenetére
Nah, engedelmeddel azért erről megtekintenénk egy-két dítéld szkrínsotot.
Már nem 80%-os állapotban, hanem 1% környékén (mert ugye baromira nem egyenletesen merül az akksi, legalábbis a kijelzés).
-
haligali72
aktív tag
válasz
C.Brigante #44119 üzenetére
Ezek szerint ez a ku...a akku csak a cégeseket szereti!
-
haligali72
aktív tag
válasz
C.Brigante #44106 üzenetére
Üdv! Whatsapp, viber, facebook, Airdroid, Myprofile swype-t használsz? Azért érdekel mert volt egyszer hasonló screentime-om slimkat francoval, de azóta sem. Szép lenne hasonló akku idő, viszont az említett programoktól nem szeretnék megválni. Tudom egyik sem a kis fogyasztásáról ismert. Kössz
-
bAtt001
addikt
válasz
C.Brigante #44092 üzenetére
miez repülő üzemmódban használjátok a telefont? szinkron 3g messenger ilyenek mellett az életben nem megy ennyit
-
Styleair
aktív tag
válasz
C.Brigante #43997 üzenetére
Ez milyen menüben, hol elérhető, amit a kép ábrázol?
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #44004 üzenetére
Én sem találom benne, de még sosem akartam abból fájlt törölni. Reflexből a fájlkezelőt használom erre a célra.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #43959 üzenetére
Valaki már kipróbálta, ha good és átállítod magyarra, akkor azt fogja írni, hogy rendben van.
Pedig van jó állapot is magyarra állítva, korábban láttam. Akkor azt angolul hogy írja?
Battery scale 100 nálam. Majd olyan írjon, akinek esetleg nem 100at ír.(#43968) C.Brigante: Régebben én is mindig angolul használtam, aztán egyszer átváltottam magyarra és úgy maradt. Néha tényleg nagyon gáz.
-
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #43960 üzenetére
Nálam battery scale 100 és állapot: rendben van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #43960 üzenetére
Nálam 100.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #43744 üzenetére
Nekem is fast
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #43732 üzenetére
Esetleg egyszerűbb a bootloader-ben megnézni, ha jól emlékszem, ott mutatja. Persze a dmesg is megteszi, akkor elég a normál boot.
Megjött a Qi töltőm, ilyen:
http://www.ebay.com/itm/151181690050Van hozzá egy 2A dugasz, és kábel is, működik. Egyáltalán nem tölt lassan, de a telefon melegszik közben rendesen. Szokott mindenkinek?
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #43746 üzenetére
Enyém is és ez után csak a fastest jön. De ez most miért is kell neked?
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #43748 üzenetére
Nincs rootolva a teló szóval esélytelen...
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #43746 üzenetére
De ehhez root kell nem? Miben különböznek egymástól?
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #43744 üzenetére
enyém "fast" fasza
-
HZoli87
veterán
válasz
C.Brigante #43738 üzenetére
Szintén ugyanez.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Szintén zenész!
-
Cseri0058
őstag
válasz
Ugyan ez
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #43732 üzenetére
EZ nem elég?
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #43718 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #43715 üzenetére
304K de hol a dátum
-
Styleair
aktív tag
válasz
C.Brigante #43709 üzenetére
Nekem nem kapcsolt még ki, talán 2x újraindult magától, de ezt zsebből kivéve tapasztaltam, lehet csak hosszan nyomódott a gomb.
Ez alapján: http://sndeep.info/en
Made in: Korea
Made for: USA - Google
Date of manufacture: 04/05/2013 -
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #43711 üzenetére
Ezeket valahol meglehet lesni?
Azért nem teljesen első széria. Rev 1.1 es az enyém -
tomiii007
senior tag
válasz
C.Brigante #43709 üzenetére
Enyém 2013.10. hó és én még nem tapasztaltam ilyen hibát szerencsére.
-
HZoli87
veterán
válasz
C.Brigante #43700 üzenetére
Enyém UK modell. Minden gyári a telefonon (rom, kernel ..., rootolva sincs, 2 hete volt fr rajta).
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #43700 üzenetére
Enyém is usa ba szánt még is csinálja...
-
dragon1993
addikt
válasz
C.Brigante #43691 üzenetére
Nekem 3G-vel megy el 4 - 4,5 órát (képernyő).
Szóval átlagosnak számít. -
Noys187
tag
válasz
C.Brigante #43675 üzenetére
Én már megszoktam a 4X HD CM11-én. Csak a fizetős Nova-val lehet áttetszővé varázsolni a Status és Navbart ugye? -
w333
félisten
válasz
+1 Nova Prime a Best !
-
twine
veterán
válasz
-
twine
veterán
válasz
C.Brigante #43636 üzenetére
Azért is raktam a smiley-t mert csak "vicceskedtem",,,a személyes véleményem, hogy "egy kutya" mindkettő,,,én Apexhez "szoktam", de meg van vásárolva a NOva is,,,,,,,sebességben(sokan azt mondják a nova "smoothabb") szerintem semmi(utoljára a 4.4.2 megjelenése után próbálgattam a NOva-t),,,tartalomban meg "ugyanaz",,,tényleg egyéni preferencia, ki melyiket használja,,az hogy az egyikben van "X" áttűnés, a másikban meg "Y",,,engem nem érdekel,,,szinte mindenhol ki van kapcsolva, ahol lehet, a "digitális majális"
Ennyit szerintem te is tudtál
"Többet nem t'ok monn'nani,,kérem ka'ccsoja ki" -
w333
félisten
válasz
C.Brigante #43670 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #43636 üzenetére
Nagyjából így érzek én is! Van a Nova Launcher, és vannak a többiek akik megpróbálnak Nova-k lenni!
-
sangva9970
csendes tag
válasz
C.Brigante #43631 üzenetére
filmeket sem tárolok a telón, de valamit majd szívesen felteszek és kipróbálom. Tapasztalatról beszámolok.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #43476 üzenetére
a fiók beállításai között a szinkronizálandó szolgáltatásoknál nézz körül, hogy nincs e valami beragadva/ valami hiba van a csatlakozással. Korábban nálam is volt hasonló, azóta ki van kapcsolva a böngésző szinkronizálás nálam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Most 4 email címet kezel, de nem tapasztaltam ilyet.
-
forintuser
őstag
válasz
Etesd meg ha éhes.
-
cirx
senior tag
válasz
C.Brigante #43467 üzenetére
Én is szomorú vagyok, hogy nem angolnak születtem, és így ezt a kérdést is megspóroltam volna!
Kényelmi szempontok miatt kérdeztem, de köszönöm választ, igazán hasznos volt! -
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #43395 üzenetére
Címsor mellett + jel, majd hozzáadás a gyorshívóhoz.
-
Styleair
aktív tag
válasz
C.Brigante #43395 üzenetére
Hogy kéne látni különbséget?
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #43373 üzenetére
Csináltam két videót az összehasonlítás kedvéért. Ha feltöltöttem adom a linket és mindenki megnézi maga.
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #43370 üzenetére
Asztali nézetet próbáld meg bekapcsolni a beállítások/bővítményeknél. Nélküle nálam is csak feketeség van.
Érdekes, nekem pedig mind közül a leggyorsabb a Dolphin.
-
nLali
őstag
válasz
C.Brigante #43350 üzenetére
Index appot próbáltad már? Elég jó.
-
appel
őstag
válasz
Nos, ha a videók rovat videóira gondoltál, akkor Dolphin hibátlanul viszi. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én bétát használok.
-
petipetya
nagyúr
válasz
A Chrome Beta lejátssza ezeket a legutóbbi frissítés óta.
-
saltanus
aktív tag
válasz
C.Brigante #43170 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #43145 üzenetére
-
saltanus
aktív tag
válasz
kossz ismet a segitseget...
-
Scooter74
őstag
válasz
Basszus ez fel se tűnt nekem, de most hogy mondod tényleg így van!
-
HZoli87
veterán
válasz
C.Brigante #43079 üzenetére
Szerencsére megjavult nálam is, épp az előbb jelzett.
-
válasz
C.Brigante #42866 üzenetére
Nem tudod vele kikerülni. Akármivel újra tud indulni ami használja a kamerát. Akár egy képszerkesztő, QR olvasó, bármi.
-
catroot
veterán
válasz
C.Brigante #42866 üzenetére
Nekem indult már újra más kamera app-al is.
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #42868 üzenetére
Az is jó! Használtam egy időben azt is.
-
eastsider
nagyúr
válasz
C.Brigante #42809 üzenetére
mert eltakarja azt a szép hátlapját?
amire úgyis rá kell rakni egy fóliát, és mindig maszatos
persze filigránabb úgy a teló, meg minden... de nem egy jó dolog ez az üveg hátlap... esetleg, ha nem lenne ilyen undorító fényes.. homokfúvott sokkal jobban nézne kimás: hogy bírja a kijelző (GG2) a karcokat?
ha különösebben nem vigyázok rá.
leszedtem a fóliát, és elcsodálkoztam mennnyivel jobb így -
saltanus
aktív tag
válasz
C.Brigante #42738 üzenetére
az is joo sz@r....
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #42723 üzenetére
Ezért nem szeretem a tokokat, mert karcolnak! Lehet, hogy esés ellen megvédi a készüléket, de ha az esést kizárjuk, akkor egy tok hosszútávon többet árt, mint használ!.....szerintem. Volt krómos telefonon Nillkin tokom és kb. két hónap alatt a sarkokon megkezdte a krómozást. Feleségem SGS Advance-ja is igen ramaty a krómozás tekintetében, pedig első perctől Nillkin tokot használ. Az a baj, hogy a porszemek bejutnak a tok és a ház közé, de távozni nehezebben tudnak és csak a bajt okozzák.
-
nLali
őstag
válasz
C.Brigante #42640 üzenetére
Nálam megy Art alatt a JetAudio. Ès nagyon jó hangot lehet kihozni belőle.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #42643 üzenetére
Nekem is felmegy, de pl. a runtastic pár programja app not installed-dal kilép. Próbáltam már dalvikkal, de nem oldotta meg a problémát. Megszívtuk...
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #42648 üzenetére
Ha egy kurblit kellene tekerni közben a telefon oldalán, akkor még érteném, de így...
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #42643 üzenetére
Egy-két ember már írta, hogy mikor a 24-es hibakód jött elő, akkor egy dalvik-ra való visszatérés, majd utána megint art-ra való átállás után feltelepült az adott alkalmazás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Nálam pikk-pakk felment stock 4.4.2 alá (ART-on).
-
válasz
Valami más gond lehet, mert nálam N5-ön felment simán ART alatt, működik is.
-
Styleair
aktív tag
válasz
C.Brigante #42393 üzenetére
Akkor sajnos csak ilyen kocsi volt készleten, amikor vettem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
C.Brigante #42393 üzenetére
Milyen szerencse, hogy tudtál a nexushoz megfelelő autót választani!
-
tojaaji
aktív tag
válasz
C.Brigante #42203 üzenetére
Nem nekem lesz hanem az egyik ismerősömnek, ha lenne annyi pénzem már meg is venném
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #41949 üzenetére
beszívtál?
-
heidricha
őstag
válasz
C.Brigante #41883 üzenetére
Én a képeket tolom fel a felhőbe (Mega), de nem azért, mert nem férne el, hanem mert szeretném, ha holnap is meglenne - ezt a telefont már formáztam véletlenül, amíg volt külső SD, ott sosem fordult elő.
Zene nem sok van, video-t itt nem nézek, de el tudok olyat képzelni, hogy ez életszerű.
A hazai korlátlan mobilnet szolgáltatás még messze nem mindenkinek elérhető, és a minősége is kérdéses. -
szentkuti11
addikt
válasz
C.Brigante #41883 üzenetére
2 GB zene, 3 GB játék, 1,5 GB kép, 1,5 GB podcast. Nincs korlátlan mobilnetem, hogy 3G-ről felhőzzek.
-
válasz
C.Brigante #41858 üzenetére
Viszont a tiéd az 8 GB-os, meg csak májusig garis. Ez is közrejátszhat.
(#41857) w333
Igen, N5 lesz.
(#41859) cirx
Majd írok valami kis tapasztatalatot.
(#41861) Styleair
Bő 1,5 év volt még plusz gyári gari volt, nem GSM-es.
-
catroot
veterán
válasz
C.Brigante #41858 üzenetére
Azért az elég durva, hogy annyiért nem viszik. Agyalok rajta, hogy eladom, de a legjobb esetben is iszonyat nagyot buknék rajta.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #41836 üzenetére
flash counter
-
eastsider
nagyúr
válasz
C.Brigante #41833 üzenetére
Erről annyit, hogy amikor a szervizbe volt a Galaxy nexusom nyitott BL-el kaptam vissza, holott direkt visszazartam
-
válasz
C.Brigante #41833 üzenetére
A kolléga azt kérdezte, hogy mi van ha kinyitja a BL-t majd utána visszaállít mindent, akkor van e valami gáz a garival, erre a válasz: nincs semmi gond.
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #41811 üzenetére
Így van, nem támogatja a ph. Mindig megkérdezik az emberek, ha nyílik egy topic a "fejlesztésekről", ám a válasz mindig ugyanaz: nem tervezik.
-
atike
nagyúr
válasz
C.Brigante #41651 üzenetére
Sőt... Ha megy a Waze és navigál épp, valaki belecsöng, felveszed, beszélsz vele, attól még a Waze is mondja a navigálási utasításokat... Azaz hallod a beszélgetőpartnert és a Waze-t is egyszerre.
A kamera nekem sem indul újra. Sem HDR-ben sem simán. Napi 20-30 kép készül.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #41651 üzenetére
ezért is tartom furcsának dolgot. A külföldi oldalakat böngészve azt látom, hogy a szinte mindenkinél jelentkező skype problémákat sem biztos, hogy rosszul megírt app okozza. Ugyanilyen gondokkal küzdenek a Snapchatesek is. A fejlesztőik ezt a hivatalos közleményt adták ki még a 4.3-nál és a g+ oldalukról úgy tűnik, hogy még mindig létezik a bibi.
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #41532 üzenetére
Nem is vártam hogy volna, de egyébként proxy-s ébresztést kérdeztem.
(#41170) gipsztigris
Szintén proxy-st kérdeztem.
Ezzel a rázóssal az is a baj, hogy zsebbe téve nem alszik-, meg onnan kivéve nem ébred fel. Plusz kézbevétel nélkül sem ébreszthető. -
headhunter86
senior tag
válasz
C.Brigante #41535 üzenetére
A csak rootolás folyamatát le tudnád írni? Vagy tudsz linket adni hozzá, mert keresgetem a neten, de mindenhol Custom fw-vel van együtt. Nekem csak egy mezei root kellene, hogy Greenify-t pl. fel tudjam tenni.
-
cirx
senior tag
válasz
C.Brigante #41532 üzenetére
gravitációs szenzoron alapuló ébrsztési lehetőség nincs? rázás stb...
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #41529 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #41525 üzenetére
Aki pedig kímélni akarja a power gombot annak ajánlok egy custom kernelt + touch control, így duplakatt. a kijelzőre és egyből éled a kijelző
-
headhunter86
senior tag
válasz
C.Brigante #41515 üzenetére
Én a Power Toggles Értesítő sávját használom Lockolásra.
Jobb felső sarok:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest