- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mcsabi84 #12616 üzenetére
Mondjuk voltak itt hírek a június 10-i bejelentésről/megjelenésről, de ha tényleg akkor jelenne meg, akkor azért előtte nem ártana valami meghívó a sajtónak a bejelentésre, amit általában hetekkel előre kiküldenek (és meg is jelenik a hírekben). Ha meg ilyen bejelentés nélkül adják ki, akkor meg csak apróbb frissíés lesz.
-
trance89
őstag
válasz
mcsabi84 #11966 üzenetére
én is csak ezért használom a chrome-ot, évekig operás voltam de nagyon szarul szinkronizálta a bookmarkokat amiket a pc-s verzióval is használtam ezért aztán áttértem chrome-ra, náluk a bookmark sync egyenesen cloudba megy nem összevissza mentegeti a bookmarkjaimat mint az opera, operánál előfordult hogy hosszú idő után bekapcsoltam a laptopot és minden akkori (több hetes) bookmarkomat visszamentett az újak helyére, na ekkor lett tele a tököm
az meg már csak hagyján hogy a chrome tökéletesen jelenít meg minden oldalt (beágyazott videókkal, mozgó reklámokkal stbstb), a többi böngésző ehhez képest kispista megjelenítés terén
az egyetlen hátránya talán a nagy rendszerigénye mert bizony pár nyitott tabbal elég szépen megeszi a magáét (értsd több100 mega a ramból) de szerencsére nekünk nexus 4 tulajoknak ezen utóbbi dolog miatt nemnagyon kell aggódnunk -
TomPack
őstag
válasz
mcsabi84 #11961 üzenetére
Nekem már csak annyi bajom van vele, hogy a gyors görgetés nem olyan folyamatos, mint az Android böngészőn! Főleg összetettebb weboldalaknál szaggat be.
Az új opera sokkal simább, azon is van teljes képernyő, és új a dizájn! Nézd meg! Nálam ő lenne a favorit stock romon, de még mindig egyik sem éri el a régi Android böngető élményét.
-
zezoka
őstag
válasz
mcsabi84 #11949 üzenetére
Tyűűű. Kipróbáltam akkor már én is!
Lefrissítettem én is (másodszor a mai napon), és kipróbáltam! Megnéztem New Yorkot. Tényleg szépen megcsinálták, de nekem is olyan meleg lett a hátulja felül egy perc után hogy csak na. Meg az aksi is lement 27%-ról 24%-ra kapásból. Kicsit még csiszolniuk kell!
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #11949 üzenetére
kíváncsi voltam...mi ez a melegedés "para",,,,mert autóban én nem használok autós tartót, így a nap sem süti...most viszont,,itthon töltőre raktam a készüléket, és elkezdtem earthben bogarászni,,,,valóban melegszik,,,de hogy ez most abnormális e vagy sem....nekem addig nincs gondom ilyesmivel, amíg ki nem kapcsol....és eddig még egy telefonom sem kapcsolt ki melegedés miatt....
megyek "vissza" birizgálom a progit,,hagy süljön meg ha akar.... -
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #11947 üzenetére
Korábban írtam, hogy miért
Kb. elolvadt a kezembe a telefon és 2 perc alatt 6%-ot ment le az aksi, emellett nem működött a készülékek felén és volt aki csak sárga csíkokat látott térkép helyett
Valami nagyon elromlott a google-nél
Amúgy csekkold le, közelíts be New Yorkra, vagy San Franciscora...zseniálisan megcsinálták!!!
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #11873 üzenetére
A hangout-tal kapcsolatban annyit, hogy én úgy látom, hogy működőképes lenne a dolog, ha kész lenne...Az történt, hogy kiadtak egy még fél kész programot, csak azért, hogy a nagyközönség kapjon valami, ha már android nincs. Ezt miért gondolom? Folyamatosan lehet olvasni a híreket, hogy SMS integrálás hamarosan, Voice integrálás, hamarosan...szóval ha ezt úgy adják ki, hogy ezek benne vannak, sokkal nagyobbat üt.
A másik, hogy én nem sajnálom az évi 1 frissítést...gondolj vissza, a 2.1-2.2-2.3-nál én például minden egyes frissítést remegve vártam, de nem azért, mert olyan jó volt, hanem azért, mert féltem attól, hogy valamit megint elcsesznek és még lassabb lesz a készülékem. Ha visszagondolunk a régi és pocsék android verziók között fél év telt el átlagosan. Aztán megállt ez a dolog és a gingerbread után csak 1 évvel később mutatták be a ICS-t és láss csodát egy használható android volt! Ugyan nem volt tökéletes, de ezt fejlesztgették tovább és jött a JB, ami egy ICS update volt. Most eljutottunk arra a szintre, hogy van egy olyan Droid, ami használható újraindulás, fagyás nélkül a mindennapokban és ha úgy gondolják, hogy a köv verzió még nem érett meg a kiadásra és visszalépés lenne, akkor én nagyon örülnék neki, ha maradnának az 1 év / új verzió mellett.
-
saltanus
aktív tag
válasz
mcsabi84 #10482 üzenetére
tenyleg bosszanto lehet, foleg h GG ... amugy ezt sosem ertettem,h miert nem lehet akkor muanyagbol ezt megcsinalni mikor ma mar szemuveg lencseket csinalnak muanyagbol es ha egy ido utan karcos lesz elviszed a szemuveges boltba es fullra kipolirozzak ujra es csáá..
vagy akkor legyen üveg de akkor meg ne karcolodjon folyton mert most nem azert probaljatok ki essel neki egy reces kessel egy uveg poharnak komolyan szerintem szinte nem lehet rajta karcot latni... -
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #10191 üzenetére
Teljesen egyetértek
Mindenki hagy döntse már el maga, hogy elég e neki a 16GB. Nekem például elég, mert nem TV-nek használom a telefonomat, de ha vendingo 2 évad Trónok harcát akar a telefonján nézni HD-ban, akkor nyilván nem lesz elég. Én mindig leszedem a fényképeket a telefonomról amit csináltam, minek tároljam a telefonon, amúgy is idegesítő, hogy ha valaki elkéri a telefont, hogy megnézze, rögtön a képeimen megy végig. Zene van a telefonon, de ha jó ideig nem hallgatok valamit, akkor azt leszedem.
A felhő nem egy jó megoldás...doksiknak, képnek pl. jó!, de nem hiszem, hogy valaki filmeket akar a felhőbe tárolni.
Van a másik réteg, aki szeret mindent a telefonon tárolni. Na annak kell a 64GB tárhely. De tényleg ne mondjuk már meg valakinek, hogy mit tartson a telefonján és mit ne
Vendingo, te se lovald bele magad, nem mindenki olvas 100 MB-os pdfeket és néz HD-ben filmeket a telefonján...
-
crhis86
tag
válasz
mcsabi84 #10083 üzenetére
Szerintem nem fog csúszni, egy ember írta twitteren, hogy valami bennfentes forrásból tudja.. A nagyobb mobilos híroldalak le sem hozták, legalábbis én nem láttam sehol. Én személy szerint még a 32 gigás N4-ben is kételkedek. Új Nexus 7-re tippelek KLP-jal, de majd meglátjuk, már kevesebb, mint 3 hét.
-
szponzor
senior tag
-
sonique
őstag
válasz
mcsabi84 #7629 üzenetére
ez a teszt akkor lenne igazságos ha mindegyik telefonra felraktak volna a gyari android kamera applikácoit
vagy mindre felraknak pl egy camera fv-5 progit és minden beallitast whithe balance és iso érzékenységet ugyan arra raknak igy nem jön ki maga a camera tudása csak a SW külömbségek
mármint szerintem
-
TomPack
őstag
válasz
mcsabi84 #7524 üzenetére
Köszi a videót. Màr csak az a kérdésem, hogyan tudok belépni a recovery-be? Mert amikor ràmegyek, akkor a zöld android fekszik piros felkiàltójellel, és azt írja hogy nincs parancs. Valamit fel kéne előtte telepíteni a telóra? Ez a fastboot mód olyan mint a cwm? Gondolom bootloadert is nyitni kéne, meg rootolni is. Én inkàbb ezektől félek hogy téglàsítom a telót.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #6683 üzenetére
Köszönöm a segítséget még 1x
Máris nem érzem magam annyira tudatlanak
Kisimultak az idegszálaim....
Végre pont úgy teszi a dolgát a toolkit, ahogy azt használat előtt elképzeltem...(#6686) madoxx:
Köszönöm, közben "megoldódott" a problémám...
Igen próbáltam,de azt mondta nem vagyok benne az adatbázisban
Gondolom azért, mert az XDA--n adományoztam, és csak egy dollárt(ott ez az alapértelmezett pénznem).. -
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #6680 üzenetére
Nagyon köszönöm előre is...
Tegnap éjszaka XDA-n toltam egy 1 dolláros Donate-et a mókusnak, de csak ma olvastam hogy 24 óra is eltelhet mire kapok válasz e-mailt...Viszont Ha a saját honlapján (skipsoft.net) "adományozok" akkor azonnal...na mondom akkor had szóljon,lesz@rom azt a párszáz forintot,,,, erre kér egy otthoni telefonszámot...Beírtam a melóhelyem pesti számát de nem fogadja el...tényleg kezdek felrobbanni...Igazából szinte el is ment a kedvem a root-tól meg kernelcserétől,,,de b@ssza az egómat, hogy ha akarok, nem tudok hozzányúlni a telefonhoz...A lehetőséget szeretném megnyitni magam előtt,aztán majd meglátom...de ez így utálatos hogy ennyire "hülyének" érzem magam -
MartOOn
addikt
válasz
mcsabi84 #6642 üzenetére
valami olcso xar van rajta... 3db volt asszem 1,5£
de ma sikeresen lezuztam... quadozni voltunk es a nyeregtaskaban volt egy iphone es egy bb tarsasagaban... es sikeresen legyalultak a foliamat.
hazaerek van meg egy a 3as szettbol azt feldobom es ezerrel nekiallok vmi minosegi cuccot keresni ra.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #6650 üzenetére
Én "elakadtam" az N4 Toolkittel "az elején",,,,
Mérhetetlen idegességemben uninstall lett a vége, és megmagyaráztam magamnak, hogy egyelőre jó ez úgy ahogy van
(és tényleg jó) csak ez a touch control izgatott fel....de már lenyugodtam...
Jobb is, hogy "tudatlan" vagyok...és nem jutottam előrébb... -
edward2
addikt
válasz
mcsabi84 #6546 üzenetére
Épp múlt héten vettem észre, hogy szokásostól eltérően bizony Mo.-n nem változott át a store a magyar verzióra hanem maradt a külföldi vele együtt a zene és könyv szekció is. Először csak pislogtam de zene vásárlás ugyanúgy működött tovább....
Talán azzal lehetne próbálkozni, hogy ezt a google services frameworkot törlöd aztán akkor elsőként angol ip-vel mész fel playbe és azt lövi be alapértelmezettnek. Nem tudom.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #5590 üzenetére
"és 23 mpet káromkodtam a hangpostájára mivel a kijelző elsötétült"
És valóban nem volt probléma,,pedig egy vérgagyi noname speedshopos fólia volt...
Értehetetlen, mert amíg egy ember mondta ezt ,hihetetlennek tűnt,,de már sok helyen olvastamAzért múltidőben, mert pár napja leszedtem...a zsebemben a jobb felső sarok elkezdett felválni a becsúsztatások miatt...és jobbnak láttam eltávolítani,,,
Nem tudom rendelek e rá...azért jó volna valami mégis az "arcára",,, -
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #4830 üzenetére
haverom az ősidőkben hozatott magának külföldről egy nokia 3210-et...( nagyon "menő" volt akkor hogy antenna nélküli, és animált ikonos, itthon pedig még nem forgalmazták)
vezetett ,a "menő" telefonja combja között az ülésen, mikor egyszer csak elkezdett a "zsák-máténál" sercegni a telefon, majd füstölni
átdobta a " jobb egybe" ahol" kényelmesen lefüstölt a zárlatos aksi... rémlik hogy a telefon is kuka lett.... mission impossible zene nem járt hozzá -
MartOOn
addikt
válasz
mcsabi84 #4478 üzenetére
jaja! nekem is jobban birja a kicsike! google asszisztenst kikapcsoltam mar sokat segitett de ugy latom ez alatt a par ora alatt h a 4.2.2 is segitett rajta picit. na majd holnap letesztelem mennyit megy egy toltessel.
)
illetve most vagy en kepzelem be de en gyorsabbnak is erzem. illetve olyan gordulekenyebbnek. nem? lehet ez mar elmeszulemeny...
-
szponzor
senior tag
válasz
mcsabi84 #4236 üzenetére
A People szerintem nagyon gyenge app, nem is értem, hogy miért nem fekszik rá jobban a Google, hogy egy minőségi telefonkönyv alkalmazás legyen az Android-ban. Nem tud több kontaktot összemerge-elni, nem lehet kikapcsolni a telefonszám nélküli kontaktok megjelenítését. Az UI tetszene, de inkább használhatóság itt a lényeg, ezért is váltottam a GO Contacts EX-re.
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #4236 üzenetére
"azt meg valamiért nem tudom használtatni a telóval"
Ezt egy kicsit bővebben....Mert ha ezt meg tudjuk oldani a kontakt listád helyzete is rendeződik...
Google címtárnál tisztább, szárazabb érzést nem nem nagyon tudokIlletve mostanában annyi a bajom vele, hoyg ha fotót adok egy kontakthoz,(pc-n) akkor azt automatikusan szinkronizálja a picassaval...(ráadásul minden fotónak külön mappát hoz létre)
Ezzel két bajom van,,nem használom a picassát,,,
másrészt automatikusan ne szinkronizáljon,.,,,
erre ötlet hozzászólás,javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged