- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nyomasd, de tedd fel töltőre a telefont közben, mert nekem ~25%-ról merült le míg végzett 120 app-al. Épp végzett, írom be a PIN kódot és pukk, lemerült. ART-ról visszaállás Dalvik-ra már jóval gyorsabb.Semmi, már látom WhatsApp miatt nem csinálod.
(Hangouts-t használok)
-
w333
félisten
Nálam egyáltalán nem zabálja az akkut
sőt nagyon jól bírja
Elég durván tesztelem minden hardverigényes alkalmazással és nagyon bírja a kiképzést
sőt 1:10 perc készenlétből 48 perc kijelző és csak 12% merült
(#32885) sonique
Nem tudom mi a neve ... de én még ilyen jó böngészőt nem láttam
-
FearTomi
őstag
Nem az áttetszőséget vették ki, azt támogatja a rendszer. Egyszerűen kivették az új Google Experience Launcher-t , azzal a szöveggel, hogy "megnézzük, hogy a Nexus 5 felhasználók hogyan fogadják az új kinézetet és ha tetszik nekik, akkor a későbbi frissítésekkel megérkezhet a többi telefonra" ezt lefordítva "azért nem rakjuk bele a rendszer leglátványosabb elemét és újítását a 4.4-be, hogy a régi Nexus tulajokat arra ösztönözzük, hogy vegyék meg az N5-t" Szóval kapják be...
-
sonique
őstag
igen ennyi semmi több
nagyon egyszerü az egész
sorry de nekem a nyitott bootloader már magátol értetödik
OTA kijön azt nem kell megvárni hogy mindenkinél jelezzen
ha meg van a link és teljesen gyari a telefon akkor sideload -al
felrakod az ota zipet és a gyari recovery megycsinalja ugyan azt az updatet mintha a telefon maga töltötte volna és rakta volna fel -
assemble
addikt
Ez hulyeseg, az atlatszosag egyaltalan nem n5 exkluziv. A launcher az csak (egyelore), felteve egy masik lauchert ami tamogatja az atlatszosagot mashol is olyan lesz. Maga az atlatszosag az alap 4.4-ben benne van, csak a programokon mulik hogy hasznaljak.
(illetve bizonyos keszulekek nem tamogatjak allitolag a megnovekedett eroforrasigenye miatt, de erosen ketlem h az n4 ne tamogatna) -
Criton
veterán
Igen úgy fest nekünk sem lesz átlátszó
Twitteren panaszkodnak is....
Mondjuk ugyan akkor ez meg érdekes:We’ll remind you that unofficial Android 4.4 KitKat builds are already available for many devices, including the Nexus 4, Nexus 7 Wi-Fi models and even the unsupported Galaxy Nexus. However, the officially official KitKat update is almost here, so better get ready for it, instead of relying on unofficial ROMs.
-
dnelb
veterán
Angolul tök jól ellehet beszélgetni a telefonnal
Én is úgy tudom ha megy a kijelző akkor mindig aktív, ha off akkor nem. Ebben tér el a moto x-től, ott off mellett is aktív állandóan, + erre külön chip is van, nem ? Szerintem nem is baj, tuti van 1 kis battery drain attól is .
-
-
TomPack
őstag
-
NTonee
veterán
ha csak ma raktad fel, akkor nyugi, holnapra abba fogja hagyni. Ha nem ma tetted fel, akkor nem tudom, hogy mi van. Nekem nem csinál ilyet.
Slukkica: A yandi v06-al nem megy nálam a wifi.
A_ScHuLcZ: win7 alatt: Töltsd le ezt, csomagold ki valahova. Dugd össze a telót a géppel mtp módban. USB hibakeresés legyen bekapcsolva. Nyisd meg az eszközkezelőt. Keresd meg a telefont, jobb klikk->eltávolítás, pipa a kis négyzetbe és ok. Húzd le a telefont, várj egy kicsit, majd dugd vissza. Hagyd, hogy a windows feltelepítse magának. Amikor kész, akkor keresd ki ismét az eszközkezelőben és telepítsd rá a kicsomagolt könyvtárban lévő drivert.
-
NTonee
veterán
ezt a hibát xda-n is írta valaki, de nem láttam még megoldást.
de egyébként cwm recovery-vel, wipe data/factory reset, wipe cache, install
semmi egyebet nem csináltam.(#30100) skrillex13: mindjárt rakok fel valahova pár screenshot-ot, ha kell, csak melóban vagyok, így nem biztos, hogy menni fog.
kovsol: nem befolyásolja, felrakhatod őket. Max felülírja az ota.
-
w333
félisten
Különben szerintem nem véletlen hogy nem kapjuk meg egyből az új Android 4.4 -t, az alkalmazásoknak még a 99% nem támogatja a 4.4 -t, és ki tudja milyen változások vannak az új rendszerben, egy kicsit most húzzák az időt mire nagyjából frissülnek az alkalmazások, de biztos vagyok benne hogy kb. 10 napon belül szerintem simán megkapjuk
-
FearTomi
őstag
Rögtön? Igen? Mit jelent a rögtön? Rögtön amikor megjelenik nem? Honnan tudod, hogy az N4-re készen van egyáltalán a 4.4? Vagy inkább szeretnél egy szemét bugos oprendszert a telefonodra? Annak örülnél?
Amúgy a mérgelődés helyett átgondolhatnád, hogy ma mit is jelentett be a google. A Nexus 5-t, amin 4.4 fut. Nem a 4.4-et magát, mint oprendszert. Ha megnézed a 4.4 újítások leírásánál is van egy csomó újítás, ami csak a Nexus 5-ön fog működni. Szóval nem azt mondták, hogy készen van a 4.4 minden készülékre, hanem azt, hogy kész a Nexus 5 4.4-gyel (amit egyébként azonnal bugfixxel kell ellátni) és a 4.4 majd jön a további készülékekre.
De amúgy tényleg! Borzalmas, hogy van egy telefonod, ami hibátlanul működik! Nagyon sajnállak
Én ezért vettem Nexust és leszarom, hogy még várnom kell a frissítésre 2 hetet...
-
NTonee
veterán
-
sonique
őstag
igen ennyi ezért nem értem minek a toolkit
utána root sem olyan nagyon bonyesz
ugye kell egy insecure boot image file amibe csak bootolni fogunk
fastboot boot boot.img
ez nem irja felül a jelenlegi boot -ot csak ide fog bootolni az eszköz
ilyenkor mindenhez van hozzáférés
ez a rebootnal eltünikaztan pedig ezek jönnek
adb shell mount -o remount,rw /system
adb push su /system/bin/
adb push Superuser.apk /system/app/
adb push busybox /system/xbin/
adb shell
chmod 06755 /system/bin/su
chmod 0644 /system/app/Superuser.apk
chmod 04755 /system/xbin/busybox
cd /system/xbin
busybox --install /system/xbin/
exit
exityahh ugye ha kell custom recovery az pedig
fastboot flash recovery recovery.img
vagy csinalhatod ugyis
fastboot boot recovery.img
be bootolsz egy custom recovery vel és innen flasheled fel
a superSU zip filet
ami ugye még nincs 4.4 hez -
sonique
őstag
nincs sok minden leirni valo
letöltöd az factory image file kicsomagolod
ott lessz egy flash-all.bat
amiben ez találhato amit fentebb irtamPATH=%PATH%;"%SYSTEMROOT%\System32"
fastboot flash bootloader bootloader-mako-makoz10o.img
fastboot reboot-bootloader
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot flash radio radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.48.img
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot -w update image-occam-jdq39.zip
echo Press any key to exit...
pause >nul
exitberakod a telefont bootloader modba aztan hajrá
elötte ha editálod a bat filet mondjuk a -w kapcsolo kiszedésével
akkor nem töröl mindent a telorol
vagy nincs szükséged boot vagy modem image re azt is kiveheted vagy
csinalhatod lépésröl lépésre magad -
sonique
őstag
soha nem értettem ezt a toolkit dolgot
a factory image ben ott a bat file
semmire nincs szükség hogy felrakdPATH=%PATH%;"%SYSTEMROOT%\System32"
fastboot flash bootloader bootloader-mako-makoz10o.img
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot flash radio radio-mako-m9615a-cefwmazm-2.0.1700.48.img
ping -n 5 127.0.0.1 >nul
fastboot -w update image-occam-jdq39.zip
echo Press any key to exit...
pause >nul
exitráadásul ha kiveszed az utolso sorbol a / -W / kapcsolot nem töröl mindent a telefonodrol
-
dombila
őstag
-
perecc94
tag
Hát ha 28-án nem jön ki, akkor tényleg szivatnak minket
Mondjuk én az átlátszó statusbarnak meg a navigációs sávnak is örülök, már csak a menübé kéne állítható háttér és akkor fullos lenne a UI
Az optimalizációkra is kíváncsi leszek, hogy mennyit dob madj az üzemidőn. A sebesség nekem most is bőven elegendő -
Criton
veterán
Ahogy korábban írtátok pár nap és érdekelni fog a ROM-zás valamint a Kernelezés
Ez a Franco kernel eddig tetszik tesztek alapján, de a 4.4-et még megvárom mindenképpen. Eddig ha jól veszem ki a dolgokat, akkor kernel csere egyébként semmilyen adatvesztéssel nem jár? Ilyenkor érdemes mást is csinálni, vagy maradhat a 4.3 esetleg majd a 4.4-el és Franco Kernellel?A korábban linkelt N5, félreértés ne legyen, csak infó miatt linkeltem, én 119ezerért vettem az n4-et a speedshopban október elején, az utolsó darabot, és mai napig nem bántam meg , hogy az iPhone5-től megváltam
Nagyon megvagyok elégedve a nexus 4 telefonnal
de ha a Franco kernellel még jobb lenne, hát miért ne?
-
Integra
titán
egyébként ilyen nagy frissítéseknél a teljes img-t letölti ota-n, a komplett 4.4-et, vagy csak azokat a részeket, amik a 4.3-hoz pluszban kellenek, hogy 4.4 legyen? mert az világos, hogy manuális telepítésnél a 4.4 komplett img-t telepíted.
bár valszeg ez az img méretből majd úgyis látszik, ha ota-n megjön. feltételezem, hogy nem az egész komplett img jön meg. -
heidrich
senior tag
en is factory image azt csókolom, az a legtisztább.
amugy meg toolkiteknek sosem láttam értelmét, fastbooton 3 parancsot kell begépelni (bootloader,radio majd maga az image) és megy vissza a gyári rom, vagy még annyit se mert a factory image mellé mindig van csomagolva egy flash-all.bat amit ha lefuttatsz már megy is vissza a gyari rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged