- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #37412 üzenetére
nem értem minek kinlódnak az emberek az adb sideloaddal.
Letöltöd a 4.4.1-es zipet.
felmásolod a telefonra, gyökérbe
elindítod a recovery-t., ami nálam twrp
feltelepíted a zipet (install zip)
elmolyol vele vagy 2 percet
utána restart.
megvárod, míg optimalizálja a progikat.
reboot, megint twrp-be
felrakod a supersu 1.80-at
reboot
van rootod meg 4.4.1-ed. annyira jó.ha meg előtte másik kerneled volt, meg másik romod, akkor ez az így jártál esete.
-
daniele
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #37412 üzenetére
Nekem is ez a problémám, hogy recoverybe mikor rámegyek az adb sideloadra és rádugom a telót akkor a nexus 4 a feladatkezelőbe sárga felkiálltó jellel jelenik meg és így nem tudom feltenni a 4.4.1-es zip-et
, pedig amúgy jók a driverek mert én is factory image-ből telepítettem a 4.4-et és adb sideload-on kívül adb devices parancsal felismeri a gép a telefont...
-
cirx
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ #36784 üzenetére
sajnos nekem is ez a bajom! emailek, névjegyek, emlékeztetők, naptárbejegyzések, mind az (Zimbra) exchange szerverről jön. tulajdonképpen 40%át nem tudja teljesíteni a telefon abból amire használom!
de talán a 4.4.1, remélem nem kell sokat várni, és nem lesz benne még egy nagyobb bug!ui: egyébként a K9 nálam sem ok!
-
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #36775 üzenetére
k9 mail egyelőre és várakozás javításra. Tudnak a hibás exchange-ről, szóval várhatóan lesz javítás hozzá.
Szerencsére nálam semmi gond a céges levelezéssel, kopp-kopp-kopp.tomiii007: FearTomi írt róla itt. A 12-nél a "bütyök" az két kis bigyó a hátlapon,a telefon alján, ami picit megemeli a telót.
-
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #30962 üzenetére
a hiba az volt, hogy engedélyezni kellett azt az izét, ami lehet, hogy a toolkit használatnál nem jött fel, vagy nem vetted észre és véletlenül bezártad.
Rootoláshoz először nyitni kell a bootloadert is. Nem tudom, hogy melyik toolkitet használod, az n-cryban van 1-click menü is, a Wug félében Unlock, aztán root gomb (alatta custom recovery pipa).
szerk: A bootloader nyitása teljes adatvesztéssel jár, minden törlődik és a szoftver alaphelyzetbe áll vissza! -
NTonee
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #30921 üzenetére
töltsd le ezt és csomagold ki egy könyvtárba. Dugd rá a gépre a telefont (mtp mód, usb hibak. bekapcsolva), nyiss egy parancssort, lépj át a könyvtárba, ahova kicsomagoltad a zipet. A telón a képernyő legyen bekapcsolva homescreenen. Majd a parancssorba írd be ezt:
adb devices (itt lehet, hogy a telefon fel fog tenni egy kérdést, engedélyezd a hozzáférést)mit ír?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #30717 üzenetére
Az oprendszer 1 napos, épp tegnap húztam újra a gépemet, a Toolkit driver telepítős részénél végig haladtam lépésről lépésre (step1->step2->step3), rebootok is megvoltak, ahogy kérte, de sajnos nem megy.
Mondom, nekem az a gyanús, hogy miért nem ugrik fel a telefonon az RSA key fingerprint figyelmeztetőszöveg? Amikor bekapcsolom, csak ez a szöveg jelenik meg, semmi más: Az USB hibakeresés fejlesztési célokat szolgál. Használhatja adatok másolására a számítógép és a készülék között, alkalmazások a készülékre való értesítés nélküli telepítésére és naplózási adatok olvasására. -
-
w333
félisten
-
vicamuso
tag
-
LógaGéza
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #29837 üzenetére
Hát igen, itt bele kell vágni a chipbe. Nekem szerencsém volt, mert újabb SIM kártyám volt, és csak a műanyagot kellett megnyirbálni. Amúgy ha megnézed a leírást a sablon jobb oldalán, amikor vágja a készítő, ő is belevág a chipbe.
A leírás alapján kétoldalú ragasztóval kellene felragasztani a papírra. Nekem erre nem volt szükségem, de ha chipet is vágni kell, akkor lehet neked nem ártana, ha van kéznél - de szerintem tudnak a PartNeronál segíteni -
LógaGéza
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #29820 üzenetére
Én ez alapján csináltam. Kinyomtattam, figyelve, hogy a Adobe Readerben beállítsam nyomtatásnál a Valós méretet, majd odaraktam a felső sablonra, vonalzóval és vékony tűfilccel behúzgáltam a vonalakat, fogtam egy ollót, vettem egy nagy levegőt, és levagdostam az oldalakat. Egy kicsit alakítani kellett rajta, de végül belement a microSIM tartóba, és működött is elsőre.
Esetleg ha nem mered így megnyírbálni, akkor 2-3000HUF körül lehet kapni microSIM vágót, vagy beviszed kb bármely mobilos boltba, és ott megcsinálják neked egy kis apróért. -
petipetya
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #29030 üzenetére
Ha arra vagy kíváncsi, akkor tuti áfacsalással hozzák be a telefont.
Amikor én vettem 95-ért, akkor egy másik boltban is áfa nélkül került ugyanannyiba.
A helyes válasz úgy hangzik, hogy a weboldalukon feltüntetett árakra nem kell pluszban rászámolni az áfát. De nem is kapod meg annál olcsóbban náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged