- Honor 400 Pro - gép a képben
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Nem tudom, nálam működik, ahogy leírtam. Ha visszakapcsolom a helyelőzmények rögzítését, rövid időn belül fc-zni kezd, naponta 5-6 alkalommal minimum. de ha ez ki van lőve, akkor semmi. Hogy ez másnál miért nem működik? Hát, abszolút passz.
Én is csak kísérletezgettem vele, hogy mit lehetne csinálni ellene, és egyszer csak ez bejött. Mondjuk amúgy sem használtam a helyelőzményeket semmire, most sem érzem hiányát.
Mondjuk azt nem próbáltam ki, hogy ha mindhárom letiltott opciót visszakapcsolom, akkor van e fc, viszont a bekapcsolt "éber" funkciókkal merül, mint az a bizonyos Titanic! Szóval az nálam nem játszik.
Egyszer régebben írtam egy kommentben, hogy a különbség kb +25-35% a nap végére, a saját használati szokásaim szerint.
Most amúgy itt tart:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest