- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Nem tudom, nálam működik, ahogy leírtam. Ha visszakapcsolom a helyelőzmények rögzítését, rövid időn belül fc-zni kezd, naponta 5-6 alkalommal minimum. de ha ez ki van lőve, akkor semmi. Hogy ez másnál miért nem működik? Hát, abszolút passz.
Én is csak kísérletezgettem vele, hogy mit lehetne csinálni ellene, és egyszer csak ez bejött. Mondjuk amúgy sem használtam a helyelőzményeket semmire, most sem érzem hiányát.
Mondjuk azt nem próbáltam ki, hogy ha mindhárom letiltott opciót visszakapcsolom, akkor van e fc, viszont a bekapcsolt "éber" funkciókkal merül, mint az a bizonyos Titanic! Szóval az nálam nem játszik.
Egyszer régebben írtam egy kommentben, hogy a különbség kb +25-35% a nap végére, a saját használati szokásaim szerint.
Most amúgy itt tart:
Új hozzászólás Aktív témák
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest