Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
FearTomi #4452 üzenetére
jóvanakkóóóó lementettem play oldalárol laptopra... majd onnan átküldöm. miért kell EHHEZ root??? most komolyan... megvásárolok egy zenét hivatalosan hogy az a szerencsétlen nyomorult énekes ne haljon éhen, "súúúlyos" fontokat fizetek ki érte és nem tudom csengőhangnak beállítani root nélkül? why?
root az kelljen mindenféle piszkálgatáshoz, no problem... de ehhez???
most vettem utoljára zenét a playről... (gondolom most jól megijedtek...)"kis" túlzással keresek vmi almás logót a hátuljára...
a nexus felirat alatt sztem tök jól nézne ki.
de lehet h már csak azért is körtét rakok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akvarisztika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest