Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
FearTomi #4452 üzenetére
jóvanakkóóóó lementettem play oldalárol laptopra... majd onnan átküldöm. miért kell EHHEZ root??? most komolyan... megvásárolok egy zenét hivatalosan hogy az a szerencsétlen nyomorult énekes ne haljon éhen, "súúúlyos" fontokat fizetek ki érte és nem tudom csengőhangnak beállítani root nélkül? why?
root az kelljen mindenféle piszkálgatáshoz, no problem... de ehhez???
most vettem utoljára zenét a playről... (gondolom most jól megijedtek...)"kis" túlzással keresek vmi almás logót a hátuljára...
a nexus felirat alatt sztem tök jól nézne ki.
de lehet h már csak azért is körtét rakok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest