Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
FearTomi #4452 üzenetére
jóvanakkóóóó lementettem play oldalárol laptopra... majd onnan átküldöm. miért kell EHHEZ root??? most komolyan... megvásárolok egy zenét hivatalosan hogy az a szerencsétlen nyomorult énekes ne haljon éhen, "súúúlyos" fontokat fizetek ki érte és nem tudom csengőhangnak beállítani root nélkül? why?
root az kelljen mindenféle piszkálgatáshoz, no problem... de ehhez???
most vettem utoljára zenét a playről... (gondolom most jól megijedtek...)"kis" túlzással keresek vmi almás logót a hátuljára...
a nexus felirat alatt sztem tök jól nézne ki.
de lehet h már csak azért is körtét rakok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest