Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
FearTomi #4452 üzenetére
jóvanakkóóóó lementettem play oldalárol laptopra... majd onnan átküldöm. miért kell EHHEZ root??? most komolyan... megvásárolok egy zenét hivatalosan hogy az a szerencsétlen nyomorult énekes ne haljon éhen, "súúúlyos" fontokat fizetek ki érte és nem tudom csengőhangnak beállítani root nélkül? why?
root az kelljen mindenféle piszkálgatáshoz, no problem... de ehhez???
most vettem utoljára zenét a playről... (gondolom most jól megijedtek...)"kis" túlzással keresek vmi almás logót a hátuljára...
a nexus felirat alatt sztem tök jól nézne ki.
de lehet h már csak azért is körtét rakok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest