- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabexymen
friss újonc
Sziasztok! Egy google drive-al kapcsolatos kérdésem lenne felétek! Megosztottam egy mappát egy személy felé! Hogy tudom azt megnézni hogy megtekintette e és ha igen akkor melyik fájlokat!? Köszön a segitségeteket előre is!
-
Amur
addikt
ha mobilról törlöm valamelyik fájlt a drive mappából akkor szinkronizáláskor mindenhonnan törlődik,vagy a szinkronizálás erre nem terjed ki?(mennyire óvatosan törölgessek..)
-
defymoto
senior tag
Megjelent a Google Drive: [link]
-
Pikkolo^^
addikt
Tudom mi az a WP7. Te minden céges adatot doksit stb.. a telefonon tárolsz, hogy telefonnal akarsz szinkronizálni? Én nem és eszembe sem jut azon tárolni, mert nagyobb kockázat, mint egy laptop v. asztali számítógép.
A telefon nem attól lesz okos, hogy mobilinternet van mellette.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #31 üzenetére
wp7
Az windows phone. ha már okostelefon, akkor kellene mellé mobilinternet, amelynek a legnagyobb hátulütője a korlátozott adatforgalma.
Mellesleg ok, hogy ezeket a telefonokat nem lehet bővíteni memóriakártyával (EGYIK wp7-es telefont sem lehet), de mire felszinkronizálsz 8 gigát, vége a havi korlátnakEmellett titkosítatlanul felhőben privát, vagy céges adatot tárolni a legnagyobb felelőtlenség.
DeFranco: felraksz pár mix-et, s már tele is a memória
-
Sanya
nagyúr
válasz
DuncanGhola #29 üzenetére
egyszerűen, ha egy 3g-s hálózatról akarod feltölteni az összes adatod a microsoftnak, akkor egy átlagos 5gb/hónapos csomaggal csak az oda töltés nagyjából 5 hónapot, vesz igénybe. hűdejó.
-
DuncanGhola
aktív tag
Nem olvastam végig minden hozzászólást, de WP7-SkyDrive 25 GB? az mi?
miért ekkora nagy szám a google?
-
DeFranco
nagyúr
Stílszerűen: +1
Ez nem filmek megosztására való, és nem is ezen kell tárolni mindent, ott a telefon belső/bővíthető memóriája is, elég ha azok a dolgok vannak a felhőben, ami mindig jó ha kéznél van.
Plusz ne felejtsük el, hogy a Google Photo is kvázi-korlátlan lett már egy ideje...
-
Wave86
tag
A felvetés jogos! Ugyanis, ha túl nagy fájlokat enge meg feltölteni a Google, akkor félő, hogy rájuk szállnak a jogvédők, hogy ott illegális tartalmak keringenek és megosztódnak.
Az 5 GB szerintem bőségesen elég, egy átlag felhasználónak ennél nagyobb tárhelyre nincs szüksége! -
Répafőzelek
tag
Akinek kevés az 5 GB, az egészen biztosan tud majd venni plusz tárhelyet potom áron.
-
stbtamas
aktív tag
Valójában elég kicsi ez a tárhely.. Főleg azt nézve, hogy a nexus modell is csak 16GB tárterülettel jött ki (tudom hogy van 32GB is, de itt nem elérhető és még nagyon sok helyen), mivel más pl a HTC az új telefonjaihoz ad 25GB ingyen tárhelyet dropbox alapokon azokra a modellekre is, ahol lehet memóriakártyával bővíteni...
-
jacis
nagyúr
Nem nagy tárhely lesz ez, de még így is dicséretes a hozzáállás!
-
debrejo
senior tag
válasz
MARTIN970215 #14 üzenetére
Sugarsync?! Dropbox?!
-
decoati
aktív tag
ha normálisan integrálják a rendszerbe, akkor szuper lesz. (tehát pl. mail attachment to cloud, a felhőkben levő fájlokból direkt cal-task-stb bejegyzés létrehozás, urambocsá' file megtekintés letöltés nélkül link alapján, stb. stb.) a jelenlegi akármilyen cloud megoldás workaround workaround hátán. Ideje a guglinak lépni ezügyben.
-
musculus
tag
Nagyon valószínű, hogy lesz ez még több is.
Majd a marketingesek kitalálják, hogy lehet a legnagyobb feltűnéssel bevezetni (már ha van egy csepp kis eszük) -
vicze
félisten
válasz
korpicschess #17 üzenetére
Én is ezt mondom.
Tehát úgy működne, hogy wipe minden, ROM install és utána Play-ből visszajönnek az appok mint most, ezután meg az app beállítások, akár kiválogatva, hogy mit állítson vissza, na ez lenne az állom. -
korpicschess
veterán
Azért a wipe-nak van oka. Elkerüli a régi programok illetve azok által okozott problémát. Ha 100 programomból mondjuk valami bekavar egy újabb rendszeren, mondjuk ICS, akkor nehezebb sokkal megtalálni a gondot okozót, okot. Ha konkrét ROMot akarsz backupolni, akkor ott a nandroid, aztán azt fel tudod dobni.
-
micimacko
aktív tag
válasz
MARTIN970215 #14 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy nem egy olyan app. van a marketen, ami pl. telefonra nem elérhető, ellenben tabletre igen.
-
MARTIN970215
tag
Szerintem elég ez az 5 GB az iCloud is 5GB-os!
Az lenne a jó ha ez a Google Drive olyan lenne mint az iCloud! Tehát ha az Androidos telefonomra töltök le egy alkalmazást, azt töltődjön le az összes androidos eszközömre(telefon, tablet, stb.) , amire rá van kapcsolva a Google Drive accountom. Ha fényképezek az Androidos tabletemmel az is jelenjen meg minden androidos eszközön. -
-
mate317
tag
el van írva a cím, nem alkalmazásbolt hanem online tárhely
-
MPM
tag
Én azt nem értem, hogy a gmail-ben van kb. 7,5 GB, azt miért nem lehet szabadon használni akármire?
-
-
kiskaktusz
addikt
Sovány az az 5GB, de a dropboxos +5GB-val és a Sony Ericssonos 50GB-os privilégiummal már elleszek
-
Pikkolo^^
addikt
Azt hogyan fogják ellenőrizni, hogy ki android felhasználó és ki nem?
-
DeFranco
nagyúr
Eddig is volt 1 GB a docsban (bármit feltehettél) és plusz 2,5 GB a Photo-ban, amibe a kisebb felbontású képek bele sem számítottak. So what? (És nem mellesleg akinek felhő alapú tárhely kellett már régen átállt skydrive-ra)
-
Sanyi.mTs
addikt
az adatmentésre és helyreállítására kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest