- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
waterman_ #15 üzenetére
És Bluegene
Ti voltatok a pontosak, most nem néztem utána csak derengett valami régebbről a témában.
Viszont a lapátzaj/szélzaj csendesítésére lennének lehetőségek amit nem igazán használnak ki a gyártók 1-2 kivételtől eltekintve.
Az egyik a silenx akinek érdekes specifikációjú a ventijeik vannak, gondolkodtam is rajta, hogy ki kéne próbálni csak eléggé drágák így maradtak a SilentBlade-ek -
virkir
veterán
Az a fülecske nem a hang miatt van hanem, hogy a lapátvégeken keletkező leáramlást csökkentse.
A repülőgépek szárnyára sem a halkabb üzem miatt rakják.
Az a baj, hogy alapvetően ezek a ventik sem lesznek halkabbak mint a hasonló lapátkialakítású társaik azonos fordulatszámon, a fülecske miatt esetleg a légszállítás növekszik pár százalékot.
Nem értem miért a csapágyazással görcsölnek a gyártók mikor a szélzaj a legnagyobb egy ventilátornál nem a csapágyzaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged