- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
#40553216 #492 üzenetére
Ne is törd magad, az ilyen MS fanok mindig csak azt a részt emelik ki amire van valami frappáns beszólás, persze a több oldalnyi problémára nem tudtak vakkantani semmit. Szimplán skippelik és csak nyomják a jaj buták vagytok, mert nem tetszik szöveget. Nem henéz így szelektíven megmondani a frankót.
-
Ribi
nagyúr
Pont azért lesz Win8 only game, mert most is van win7 only game.
És mint már többször leírtam DX12 csak Win8on lesz ami magával hozza a kötöttségeket.
DX12 megjelenésénél még nem lesz win8 only, csak a dx12 kihasználhatósága lesz win8hoz kötve.Angel: "Mi ráadásul "Gizikénél" jártasabbak vagyunk az informatikában, tehát ha Mi ennyire nem látjuk meg a "jobbat" egy új dologban, akkor ő sem fogja...."
Ez mondjuk nem így van. Neki minél butítottabb a rendszer annál boldogabb. Annál kevesebbet kell kattogtatni. Kb mint a virusirtó ami állandóan kérdezget. Persze ha baj van akkor nekünk szól Gizi. És akkor is mi szívunk. Persze Gizi egyre boldogabb, mi meg egyre kétségbeesettebbek, hogy mindent helyettünk akarnak eldönteni. Hajrá modern rabszolgaság. -
Ribi
nagyúr
Akkor én is mondok analógiát.
A szélerőmű nagyon hasznos, környezetbarát.
Mit szólnál, ha lecsesznének egyet a házatok mellé?
Máris nem lenne annyira frankó és mennél anyázni, hogy ezt mégis hogy gondolták.
Mindennek megvan a maga helye. Egy mobil platformra feljesztett gui nem PC-re való. -
Ribi
nagyúr
"szerintem hangzottak el hasonlóak WP7-el kapcsolatban is." hogy jön ide a WP7?
Hány WP7-et installáltak PC-re? Olyan durván tudsz félrebeszélni, hogy azt tanítani sem lehet. Ezekben a hülyeségekben csak hinni lehet...
Amúgy te viselkedsz úgy mint egyes fanatikus hívők. Mindenki aki nem ért veled egyet az hitetlen kutya és majd megvilágosodik.
"várják ki a rendszer megjelenését aztán akkor majd hirtelen meg fognak világosodni" -
Ribi
nagyúr
válasz
Angel1981 #398 üzenetére
Nem is arról volt szó, hogy most már van, de hogy a DX12 Win8 only lesz az biztos.
Win7 only game sem azonnal win7 kijövetelénél volt, hanem mostanában. Vagyis Win7 megjelenését követő 3ik évben (inkább 2.5). Szóval ha még mindig játszani akarok 3 év múlva, akkor váltani KELL. 3 év messze van? Legtöbben még win XPt használnak. Az mióta is van ? 11 éve? Szóval a 3 év nincs messze. -
Ribi
nagyúr
Csak gámereknél sajna a DX12 egy komoly gond lesz.
Most már jönnek játékok amik win7 only. Valszeg 3-4 év múlva ha nem szedik össze magukat és még mindig kényszerűen ezt a hidegburkolós témát nyomják, jönnek a win8 only játékok, akkor lesz nagy sírás.
XP- Win7 váltásnál is voltak fenntartásaim, mert pár dolgot máshova raktak, de tudtam, hogy majd megszokom. Most valamiért nincs ez az érzésem. Plusz dolgot ami nekem kell nem hoz, csak olyat amit "kell" használni mert az "nekem jó". -
Ribi
nagyúr
Az a gond, hogy ezzel a metro izével valami újat akartak alkotni. Az oka csak az volt, hogy nem akartak megint a többi gyártó után kullogni. Viszont mivel mások már megcsinálták ezt a csempés dolgot értelmesen, testre szabhatóan, nem rákényszerítve ezt a userre, ezért nekik valami "mást" kellett kitalálni. És hát tudjuk mi lett belőle. Desktop és metro. PCn egér használatával az a lényeg, hogy ikonok vannak kattogtatok. Nem az, hogy majd oldalra húzom az egeret és várok, hogy előmásszon valami menü.
Eleve szerverre is rá akarják erőltetni. Szervernek nem az a lényege, hogy cuki nagy plecsniket tapizok bazze, ott a funkcionalitás az elsődleges és a kinézet senkit sem érdekel. Ott nem Gizi az egységuser kezeli a rendszert.
Eleve agybajt kapok, hogy metrós böngészőt indítok, az miért nem látszik a taskbaron? Ezt melyik nyomoronc találta ki? Meg nem tudom becsukni ezeket az alkalmazásokat egyszerűen? Mert majd betolja a háttérbe. Aztán nem értem miért kell 16G ram, hogy a sok alkalmazás ne őlje meg a gépet... Ez mind NEM PC-re VALÓ. -
Ribi
nagyúr
Applenek van egér helyett kis tapipad, ami kb 10x10 centis. Cégben is használják és aszondják jó.
Nekem magával a csempével nem lenne bajom, ha nem csak az lenne a felületen és nem lenne ennyire kikényszerítve.
Az lenne szerintem a tökéletes, ha simán a desktopra ki tudná dobni vagy ikont, vagy csempét. Én szabom meg ott mekkora, hol van és adott progihoz vagy csempe vagy ikon kerül ki. Ez kellett volna csinálni, nem pedig becsempézni az egészet és azt is elcseszett módon. Egyszerűen ez a ráerőszakoljuk dolog nem jó. Ott lenne a csempe és úgy használja mindenki ahogy neki tetszik én is azt mondanám, hogy mennyire jó, de ígyAmúgy pont a cégben használt tapipad miatt is elhiszem, hogy sok helyen van létjogosultsága, de fizikai billentyűzetet szerintem még nagyon sokáig nem fogják lecserélni. Még nem találtak ki még filmben sem helyettesítőt. Kijelző tapizás kb rajzolásra jó másra nem. Az a rendszer ami arra nem megfelelő, hogy 20-30 ember 1 légtérben napi 8 órában firkáljon több A4-es oldalt, az halott ölet és max réteg usernek mehet.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Meridian #292 üzenetére
Eddig is volt pár touch screen bill próbálkozás és az asztalra kivetített gombok. Mindegyik elhalt. Azért, mert ha így lenne nem érzed az ujjaddal hogy vajon jót nyomtál-e le, nincs semmi visszajelzés. Állandóan azt kellene nézni, hogy épp mit nyomsz. Nem tudod fizikailag, de amikor gépelsz és kezd kicsit elmozdulni az ujjad érzed, hogy már a gomb szélét nyomod és automatán korigálsz. Ember ilyen jószág, hogy szereti érezni a dolgokat. Fizikailag babrálni, simizni.
-
Ribi
nagyúr
Miért milyen vasra fejlesztették?
Mert elvileg gyengébb is elég neki mint win7-nek. Vagy ha a kezelés a kérdés akkor mirét csidálkozol, hogy PC-n nem szeretik, ha egyszer nem arra feljesztettékFireFox1996 Én múltkor egy XP-n futó DOS-os kinézetű karakteres progit láttam. Abba írták be a leleteket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest