- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Nos főiskolai előírás, hogy abban kell elkészíteni. És bizony vannak benne olyan fícsörök, amiket más Office klónok nem tudnak. No meg alap az Office, ugyanis a szakdogáknál leellenőrzik a készítés ciklusait, mikor voltak benne nagyobb módosítások, illetve ctrl-c-v és társai. Azért egy szakdoga nem egy mezei "írjunk valamit és dobjuk be a tanszékre" dolog.
Ja és én speciell rühellem az Office-t mióta az eszemet tudom. A 97-es és 2003-as még átlátható volt. De a 2007-re nagyon nehéz volt átállni. Ez van és kész. Nem vágom ezért miért kellett úgy kiakadni.
-
Dominó85
addikt
válasz
ComptonLA #80 üzenetére
De hibbant vagy. +1
Amúgy a Win7-re sem álltak még át teljesen a vállalati szférában, de ezt valószínűleg már leírta valaki előttem (lustaság, fél egészség). No meg főiskolásként elég volt nekem áttérni az Office 2003-ról a 2007-esre is... Hogy az mekkora egy retek lett... Mindegy is a szakdogámat abban kell sajna megírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest