- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Szép dolog az egér, de ahogy haladunk a jövőbe, miért ne lehetne jobb megoldásokat találni?
Messze nem csak az egérről van itt most szó, de az viszont tény, hogy mint mutató eszköz, nem nagyon van jelenleg jobb nála. Én mondjuk jobban szeretek a billentyűzettel megoldani mindent amit lehet, de ettől még ahol mutatni kell, ott kell az egér. De mondj jobbat.
-
Angel1981
veterán
"Viszont: mivel egér bill nélkül biztosan kényelmesen irányítható, mindenképpen ki fogom még próbálni a leappel"
Hát ez a leap is.........nem tudom..........
mint technikai vívmány valóban elismerésre méltó, és a prezentáló videó elsőre valóban lenyűgözheti a felhasználót, de kérdem én; ki fog tudni órákon át a karjait előre tartva hadonászni egy monitor előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest