- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Szép dolog az egér, de ahogy haladunk a jövőbe, miért ne lehetne jobb megoldásokat találni?
Messze nem csak az egérről van itt most szó, de az viszont tény, hogy mint mutató eszköz, nem nagyon van jelenleg jobb nála. Én mondjuk jobban szeretek a billentyűzettel megoldani mindent amit lehet, de ettől még ahol mutatni kell, ott kell az egér. De mondj jobbat.
-
Angel1981
veterán
"Viszont: mivel egér bill nélkül biztosan kényelmesen irányítható, mindenképpen ki fogom még próbálni a leappel"
Hát ez a leap is.........nem tudom..........
mint technikai vívmány valóban elismerésre méltó, és a prezentáló videó elsőre valóban lenyűgözheti a felhasználót, de kérdem én; ki fog tudni órákon át a karjait előre tartva hadonászni egy monitor előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest