- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
És is érdeklődve várom az új jövevényt. Kíváncsi leszek, hogy mennyire fog vastagon fogni a tolluk a készülék árazása során...
-
Ryoo
senior tag
Gyönyörű a telefon, viszont ez a Touch Wiz eszméletlen gagyi hatást kelt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
hallerlaller #44 üzenetére
Bármi lehetséges, de hogy van e értelme az már jobb kérdés.
Bár lehetne majd úgy reklámozni, hogy ultraretina display. -
hallerlaller
addikt
Ha ez 1900x1080 felbontás lesz 4,8"-on akkor az 455.31 PPI-t jelent ha jól számolom, lehetséges ez egyáltalán?
-
Sofian
őstag
1080p szerintem is esélytelen...
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Várom, hogy a valós specifikációkról lehulljon a lepel végre
-
MrSummer
aktív tag
válasz
sz.gabor11 #33 üzenetére
Nekm HTC van, de ha neked ez a külső silány......
-
mrhitoshi
veterán
1080p ? Ne röhögtessenek.
Majd 2 év múlva. Mondjuk a vas elbírná, a kijelző méretéhez passzolna is ekkora felbontás, de kizártnak tartom. -
Tikakukac
titán
Azt az alsó rácsos részt nem ajánlanám, hogy betegyék. Az enyémen is van, csak felül, marha jól néz ki, de a szöszöket olyan szinten gyűjti, hogy ihaj.
-
Oppenheimer
nagyúr
Fogadok hogy nem 1080p lesz
-
1080p-t ha tényleg megcsinálják az nagyon komoly lesz.
Elképesztő, hogy mennyit fejlődik 1 év alatt SGS=>SGS2=>SGS3(ha igazak a pletykák) -
vadkörte
addikt
Ne reménykedj...
Félig off kérdés, de lehet egy ekkora batárral normálisan telefonálni? Mert durván jól néz ki a saroktól sarokig kijelző, de ha csak fülessel lehet egy telefont az elsődleges kapcsolattartásra - hanghívás - használni, háát nem tudom, akkor már inkább tablet.
#23 ramit:
Egyetértünk. -
sniphoe
aktív tag
Szerintem a nyitóára 2k felett lesz, vicc..
-
ramrit
tag
Nem értem ezt a sírást hogy így meg úgy sz@r a TW...én bármit is próbálok ki,mindig visszatérek hozzá. Pedig végigzongoráztam az összeset,aminek a nagy része csak látvány gagyiság. A többi gyári felület meg egy nagy katyvasz,beleértve a sense-t is.
-
Ricardo
titán
Bízzunk benne, hogy nem azok árazzák be akik a Ace +-t a mini 2-t és a Wave M-t.
-
zool1
őstag
Jó kis teló lesz ez!!!! Reméljük karácsonyra meg is jelenik.....
-
drosan
tag
Oké, hogy mindenki előtt járnak hardverben, de tényleg érdekelne, hogy a mindennapi használatban mi értelme van ezeknek az erőgépeknek? Jelenleg a 2 magos procik sincsenek kihasználva...persze tudom, innováció.
-
Hobbbyt
őstag
Viszont 1 dologban reménykedem. Remélem, hogy az SIII esetében elhagyják PenTile agymenést. 1 pixelnek is legyen értelme, ne csak akkor ha van mellette másik 2.
-
-FreaK-
veterán
Már megint ezek a pletykák.. semmi alapjuk sincs.. szvsz kár ezekkel csökkenteni az oldal színvonalát.
Mellesleg azóta van egy jóval hihetőbb pletyka is, ami szerint 2Ghz-es,kétmagos Cortex-A15 alapú SoC lesz benne. De ez is csak pletyka... -
sdd2
veterán
Jól hangzik, ár döntő lehet majd, na meg az aku.
Várom, a tesztet elolvasom majd és ha tudom megtapizom de nem hiszem hogy vásárolni is megfogom.
-
Segal
veterán
Valószínüleg így fog kinézni.
Amúgy nem értem ezt a TW sírást ha nem tetszik akkor lecseréled egy másik Launcherre...
-
Draken
őstag
Képnek mehetett volna egy másik, nem hasonlóan egy fan által psel készített kép (legalább is vélhetően és ez nem tűnik annyira fake képnek)
-
solanthugor
aktív tag
cső... ùgy làtszik vasban megint elöl lesznek!
-
stbtamas
aktív tag
Kicsit túlzásnak érzem ezt a képernyő felbontást.. De hadd szóljon. Gondolom ebben már lesz 2GB ram is, mert máskülönben erősen meg fogja fektetni a full hd kijelző a cuccot. A samsung csúcsmobilja mind 1 évvel a többi céghez képest jár.. más cégek csak egy évvel később dobnak piacra hasonló cuccot, de akkor a samsung már megint 1 évvel előrébb van.. kíváncsi vagyok ki lesz képes velük felvenni majd a versenyt.
-
boeing
őstag
Azanyaaaa....
-
Cyberpunk
félisten
És ezt is elcseszik az ótvar TW-vel.
-
Barnee88
tag
kíváncsi leszek sebesség tekintetében hogy viszonyul majd a HTC One x-hez, illetve nem ártana dolgozni valami új touchwiz felületen mert ami az s2n van az nagyon unalmas a htc sense 3.5, de főleg a 4hez képest!
full hd kijelző szerintem felesleges egy telefonra, 720p is bőven elég, ha belegondoltok a legtöbb háztartásban még mindig nincs hd tv, a telefonok és tabletek már lehagyják az 5-10x akkora tv képernyőket felbontás tekintetében... -
SoundBird
tag
Bizony bizony várjuk! Én legalábbis nagyon. Imádom az S2m, de már szeretnék cserélni.
-
FullHD? Inkább már valami normális akkumulátorral kecsegtessenek. A 720p is tű éles nekem a 4,65"-en. Vagy fejlesszék a kijelző fogyasztásának mértékét, színét, minőségét. De 1080p? Én annyira nem zsongok be ettől.
-
Hobbbyt
őstag
Hát... Várjuk.. Nagyon..
-
leslieke
Jómunkásember
Tarolni fog ez is, mint az elődje.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Saját fejlesztésű Exynos processzorral, 4G LTE modemmel és várhatóan 1080p felbontású HD megjelenítővel érkezik a Samsung idei csúcsmodellje.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest