- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
Állati ez a találgatós fórum, de minek?? Ezeket ennyi idő után be is kellene zárni, mert nem releváns.
Az ember azt hinné végre talált egy olyat amit keres és a legújabb bejegyzés is több mint fél éves. -
sniphoe
aktív tag
-
B1T3
addikt
Én is kíváncsi vagyok már az S III-ra. Valamivel ki kell tűnnie, hogy az emberek felkapják rá a fejüket az MWC-n bemutatott (kis túlzással) raklapnyi csúcstelefon után.
-
Wave86
tag
Jajj, csak szép legyen!!!
Annyira izgulok! -
gyuromoj
veterán
Amíg nem a Samsung tesz egy hivatalos bejelentést, addig minden más nagy valószínűséggel FAKE lesz.
-
Remus389
veterán
-
Pikkolo^^
addikt
- 12 megapixel camera with LED
Hahahaha, ez bohóckodás.
-
bok92
addikt
Na itt a hivatalos hír is...[link]
-
vadkörte
addikt
válasz
Pikkolo^^ #116 üzenetére
Vagy adnak mellé egy benzimotoros generátort?
Szép szép a pengevékonyság, de én - meg még szerintem sokan mások - ara is vevők lennének, hogy egy nagykapacitású hátlapba integrált akkut lehessen feltenni a gyári helyére. Ez akár lehetne opcionális is.
Nem haragudnék meg, ha az Ace-em mondjuk 3mm-rel vastagabb, 10-15g-mal nehezebb lenne, cserében az 1350mAh-s akku helyett lenne benne mondjuk 1800-2000mAh-s és nem feküdne ki 1-2 óra wifi-s nettől, vagy egyéb...
Ilyen elven akár egy ekkora tepsi mellé is lehetne nagykapacitású akkut készíteni. Úgy még akár értelme is lehetne egy ekkor monitornak. -
Ricardo
titán
-
XP NINJA
őstag
az s2-mbe 60 ezer egy kijelző
ebbe vajon mennyi lesz ha betöröd?
-
Turbomann
tag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz megint újjítás? A 4S -nek a gpu 7x gyorsabb, de nem használja ki. Akkor meg minek, de 3 év után tényleg jobb lesz a 4S, de akkor meg minek.
amoled super micsoda zsír király, de nem raktak bele új dolgokat csak a számokkal hadakoznak. Így kartel gyanus, mert a szoftverre nem gyúrnak annyira: A szoft íróknak is rém álom és így évente cserélgetni nekem nem bejővős cucc. 4S nem témázható csak JB, de úgy meg a saját pénzedet vett programok nem frissítheted. Meg a JB ellenes győztes apple nyert. Szóval van egy vas ahol a plázában lehet gizdázni.
Ha 3 év és jó szoftware optimalizált dolgokat adna samuka, mint iphone tulajdonságai lennének tuti ez lenne a befutó. Nekem a suport a fontos, mint nokia fan ként tértem meg sok lovét el is baxtam, azóta csakis a szuport. Hiába jön ki nyomika ilyen olyan cuccal, én azt magasról leszarom. Hiába nem tom melyik nyomi volt, de tetszet az a megoldása, hogy huzzogatni kellet alkalmazások között. Zephyr megoldottam, de az meg boszantó tulajdonsággal bír számomra.
Viszont nem volt szép dolog, hogy mennyire jól ment nekik aztán szartak a fejünkre és vissza gondolva ŐK is csak etettek. Most a samu ezzel csak ráncfel varrást kaptunk, de majd jővőre majd ámulok, de ez az első 3 is csak amoled tetszet.
-
Cyberpunk
félisten
Példát vehetnének a Motorola-ról aki a Razr Maxx-al megmutatta lehet ezt másképpen is. Nem erre a nyavalyás vékonyság mániára kéne rámenni, már elég vékonyak, de gondolom ez meg még vékonyabb lesz mint az előd.
Akkor beleférhetne egy 3000+mAh-s akku is. Azzal sem menne örökké, de a jelenlegi 2-3 óra aktív használat helyett nyernénk még +1-2 órát azért az is valami. Ha nem lennék méret mániás, és most vennék készüléket, akkor csak Motorola jöhetne szóba, persze azokat meg nehéz beszerezni Európába, mert nekik Európa nem piac.
-
Turbomann
tag
Miért nem inkább a rendszerre gyúrnák jobbra? Hiába a 4 mag, ha nem tudom kihasználni. Ha inkább gpu- fejlesztenék és össze állna a többi gyártóval a kijelző egységestése terén csak a felhasználó nyerne. Így marad a nagy tudás inkompatibilitások halmaza, avagy a kislány discó után megjön vagy nem jön meg.
Így aki távolra gondol az már most tudni fogja a penge már nem is lesz annyira penge.
Vagy most a lwww hoki toki.
-
Dexar007
veterán
Csak bírják akksival..mert anélkül nem igen van értelme.
-
Mr President
senior tag
Ha kiadják most full hd kijelzővel akkor jövőre a IV-be milyen kijelzőt pakolnak? 2048x1536-ot? És akkor már a teló is akkora méretű lesz mint egy tab?
-
Draken
őstag
Tehát samunál parasztvakítás de almánál nem a retinadisplay?
-
Wave86
tag
Arra nem gondoltatok, hogy esetleg úgy fog kinézni, mint a cikkben és az "illusztráció" csak csel?
Nekem bejönne.
Nincsenek speciális elvárásaim. Kicsit legyen jobb, mint az SGS2, legyen benne NFC és esetleg 4G támogatás és ennyi. A katonai szintű kerámia, ha szép a kivitelezése, annak örülnék. Jól nézzen ki a telefon látványban.
Ha ezeknek megfelel, a Samsung nálam nyitott pénztárcára talál és hanyatt-homlok rohanok vásárolni! -
B1T3
addikt
Csak nehogy csalódás legyen, hogy "csak" 720x1280 lesz a kijelző felbontása…
-
Remus389
veterán
én is a Full hd-s Dell monitorom
viszont újabban kissé messzebb/ hatrabb toltam, igy teljesen szép , a szemet is jobban kíméli
ez a full hd szerintem marketinfogas, hogy legyen mivel lenyomni a htc one-x-et, meg a retinat nemcsak beéri, lealazza
de tényleg durva főleg ha rgb
az biztos, nem viccelnek
nálam ha a DAC is wolfson lesz mint az sgs1-be akkor jöhet(ősszel jár le a hűség addig bearazodik) , ha nem akkor marad a mostani
tuti lesz quad hd mobil is 880 ppi-vel: D
-
bok92
addikt
válasz
rootkiller #57 üzenetére
Álmodj királylány...
-
MrChris
nagyúr
addig nem kell a fullHD amíg nem látod milyen kafa. Mióta már 800*480-as a mobilom azót pixelesnek látom a félmillás 1920*1200-as Eizo monitorom! Viszont a 4"-nál nagyobb kijelzős mobil nekem már billeg a kezemben.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
enginev3.0 #85 üzenetére
Na igen, tőlem jöhet én úgysem veszem meg. Nekem a Note-nál kisebb nem kell.
Max Note 2 lesz. Ha lesz.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Cyberpunk #83 üzenetére
Szerintem felesleges ezen rágódni, ez lesz és kész! Ez a "jövő" meg kell vele barátkozni, aki meg nem tud, annak van egy csomó más készülék. Tádámmm
Úgy ki tudnak akadni ilyeneken az emberek, de nem értem miért
Örüljetek, hogy nem 480×640-ben kell neteznetek 4"+ telefonon -
B1T3
addikt
válasz
sz.gabor11 #33 üzenetére
Ez aztán erőteljes érvelés volt.
-
Cyberpunk
félisten
Hát te lehet, viszont nekem nem kéne, DHD-n is zavaró volt már az a felbontás. Igen el kell a magasabb felbontás 4,3"-tól már. Hiába állítjátok az ellenkezőjét én látom a különbséget. Ez főleg böngészőben tűnik fel. Vagy nem látatok még iPhone4-et.
Persze FHD az tényleg hülyeség, egy egészséges 720p max azt jó napot. -
mathaus=)
senior tag
Most nemazért de miértelme van a fullHD felbontásnak 4,8 colon?
Már egy SE Xperia Ray-en se látok pixeleket... Inkább az akku terén fejlődnének
-
mrhitoshi
veterán
válasz
hallerlaller #75 üzenetére
Nem véletlenségből.
-
törölt tag
Parasztvakítás, de megtehetik... a sok újgazdag tiniknek úgyis megveszi anyuci/apuci, aztán meg csak fészbukozásra használják.
A másik meg hogy 4 mag minek? XD Jelenleg nincs olyan játék, ami ne futna hibátlanul az 1GHz-s Snapdragon/Adreno 205 párossal a SE Live with Walkman-emen. OK, hogy kisebb kijelző, de azért az nem számít annyira.
És kb a Sony-t leszámítva minden gyártó ezt az üzletpolitikát folytatja, próbálnak durvább hardveres tulajdonságokkal rendelkező csúcs-telót kiadni, mert ebben a kategóriában úgyis azt veszik a vásárlók amiknek az adatainál a legnagyobb számokat találják. Ilyen volt annak idején a megapixel-háború is. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kamikazeman #78 üzenetére
Szintén zenész. Nem érzem, hogy pixeles, vagy torz lenne, esetleg homályos lenne bármi is.
Ráadásul kíváncsi vagyok arra is, hogy előzőleg 800x480-ra optimalizált játékok, és alkalmazások hogy fognak kinézni 1280x720-n is. Gondolom ugyan úgy ahogyan a 800x480-on. De akkor az 1080p még feleslegesebb. majd a jövőben így is oda kell figyelniük a fejlesztőknek a 720p-re is. De hogy annál nagyobb felbontásra mennyi idő időt fog igényelni a portolás, azt nem tudom. Ha egyáltalán kell.
Ezekhez én nem értek. -
bok92
addikt
Várom ...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
hallerlaller #52 üzenetére
Pentile-t már a Samoled Plusban elhagyták. Gondolom nem fogják bele tenni a Samoled Plus helyet sima Samoledet a legújabb mobiljukba.
-
jáózsi
tag
Javítsatok ki de a legtöbb ember 300DPI-t lát, tehát 320-330 felett csak parasztvakítás a dolog....Ejj samsung, már ezt is lopja az apple-től
-
MrChris
nagyúr
az miaz hogy 1080p kijelző mobilban? Eddig úgy láttam mindegyik progresszív! én 1080i, bármilyen i, vagyis interlaced (váltottsoros) kijelzőt mobilban még nem láttam. Akkor az összes mobil képernyősor számához tessék odatenni a p-t!
-
RaveForce
veterán
most: sírás, minek a FullHD?
megjelenés után: sírás, mégsem FullHD..beszarás..
-
anubys1984
aktív tag
Hót fölösleges telefonba 1080p, pláne mikor a 15'-ös notiknál is ritka.
-
tzsolesz
nagyúr
1080p?
Komolyan, minek? Hogy az árát fölöslegesen emeljék a telónak?
1280x720p pont elegendő 4.7-4.8-ra, sőt még sok is. Ráadásul fölösleges erőforrásokat von el a hardvertől a meghajtása. Az akkumlátorról már nem is beszélek.Egyébként pedig nagyon ígéretesnek néz ki.
Most 2 vagy 4 mag? -
enginev3.0
félisten
A cikkben lévő készülék szép lenne, de lent a samsung felirat helyett lehetne, 3 kapacitív gomb
-
rootkiller
őstag
Kéne bele egy 5000mAh akku is...
-
Segal
veterán
válasz
Cyberpunk #28 üzenetére
Még mindig nem értem a nyavajgásodat a TW-el kapcsolatba. Ha nincs benne gyárilag akkor mi van világvége?? Nem egyszerűen csak letőltöd a holo launchert és azzal használod és örülsz. Ez olyan felfogás mintha a kedvenc játékod nem lenne benne alapból a romba és akkor menne a sírás hogy a k.. életbe pedig de szivesen játszottam volna azzal a telefonon. Jó reggelt ez okostelefon kinézetileg MINDENT megváltoztathatsz rajta!!
-
Apika
addikt
És is érdeklődve várom az új jövevényt. Kíváncsi leszek, hogy mennyire fog vastagon fogni a tolluk a készülék árazása során...
-
Ryoo
senior tag
Gyönyörű a telefon, viszont ez a Touch Wiz eszméletlen gagyi hatást kelt.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
hallerlaller #44 üzenetére
Bármi lehetséges, de hogy van e értelme az már jobb kérdés.
Bár lehetne majd úgy reklámozni, hogy ultraretina display. -
hallerlaller
addikt
Ha ez 1900x1080 felbontás lesz 4,8"-on akkor az 455.31 PPI-t jelent ha jól számolom, lehetséges ez egyáltalán?
-
Sofian
őstag
1080p szerintem is esélytelen...
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Várom, hogy a valós specifikációkról lehulljon a lepel végre
-
MrSummer
aktív tag
válasz
sz.gabor11 #33 üzenetére
Nekm HTC van, de ha neked ez a külső silány......
-
mrhitoshi
veterán
1080p ? Ne röhögtessenek.
Majd 2 év múlva. Mondjuk a vas elbírná, a kijelző méretéhez passzolna is ekkora felbontás, de kizártnak tartom. -
Tikakukac
titán
Azt az alsó rácsos részt nem ajánlanám, hogy betegyék. Az enyémen is van, csak felül, marha jól néz ki, de a szöszöket olyan szinten gyűjti, hogy ihaj.
-
Oppenheimer
nagyúr
Fogadok hogy nem 1080p lesz
-
1080p-t ha tényleg megcsinálják az nagyon komoly lesz.
Elképesztő, hogy mennyit fejlődik 1 év alatt SGS=>SGS2=>SGS3(ha igazak a pletykák) -
vadkörte
addikt
Ne reménykedj...
Félig off kérdés, de lehet egy ekkora batárral normálisan telefonálni? Mert durván jól néz ki a saroktól sarokig kijelző, de ha csak fülessel lehet egy telefont az elsődleges kapcsolattartásra - hanghívás - használni, háát nem tudom, akkor már inkább tablet.
#23 ramit:
Egyetértünk. -
sniphoe
aktív tag
Szerintem a nyitóára 2k felett lesz, vicc..
-
ramrit
tag
Nem értem ezt a sírást hogy így meg úgy sz@r a TW...én bármit is próbálok ki,mindig visszatérek hozzá. Pedig végigzongoráztam az összeset,aminek a nagy része csak látvány gagyiság. A többi gyári felület meg egy nagy katyvasz,beleértve a sense-t is.
-
Ricardo
titán
Bízzunk benne, hogy nem azok árazzák be akik a Ace +-t a mini 2-t és a Wave M-t.
-
zool1
őstag
Jó kis teló lesz ez!!!! Reméljük karácsonyra meg is jelenik.....
-
drosan
tag
Oké, hogy mindenki előtt járnak hardverben, de tényleg érdekelne, hogy a mindennapi használatban mi értelme van ezeknek az erőgépeknek? Jelenleg a 2 magos procik sincsenek kihasználva...persze tudom, innováció.
-
Hobbbyt
őstag
Viszont 1 dologban reménykedem. Remélem, hogy az SIII esetében elhagyják PenTile agymenést. 1 pixelnek is legyen értelme, ne csak akkor ha van mellette másik 2.
-
-FreaK-
veterán
Már megint ezek a pletykák.. semmi alapjuk sincs.. szvsz kár ezekkel csökkenteni az oldal színvonalát.
Mellesleg azóta van egy jóval hihetőbb pletyka is, ami szerint 2Ghz-es,kétmagos Cortex-A15 alapú SoC lesz benne. De ez is csak pletyka... -
sdd2
veterán
Jól hangzik, ár döntő lehet majd, na meg az aku.
Várom, a tesztet elolvasom majd és ha tudom megtapizom de nem hiszem hogy vásárolni is megfogom.
-
Segal
veterán
Valószínüleg így fog kinézni.
Amúgy nem értem ezt a TW sírást ha nem tetszik akkor lecseréled egy másik Launcherre...
-
Draken
őstag
Képnek mehetett volna egy másik, nem hasonlóan egy fan által psel készített kép (legalább is vélhetően és ez nem tűnik annyira fake képnek)
-
solanthugor
aktív tag
cső... ùgy làtszik vasban megint elöl lesznek!
-
stbtamas
aktív tag
Kicsit túlzásnak érzem ezt a képernyő felbontást.. De hadd szóljon. Gondolom ebben már lesz 2GB ram is, mert máskülönben erősen meg fogja fektetni a full hd kijelző a cuccot. A samsung csúcsmobilja mind 1 évvel a többi céghez képest jár.. más cégek csak egy évvel később dobnak piacra hasonló cuccot, de akkor a samsung már megint 1 évvel előrébb van.. kíváncsi vagyok ki lesz képes velük felvenni majd a versenyt.
-
boeing
őstag
Azanyaaaa....
-
Cyberpunk
félisten
És ezt is elcseszik az ótvar TW-vel.
-
Barnee88
tag
kíváncsi leszek sebesség tekintetében hogy viszonyul majd a HTC One x-hez, illetve nem ártana dolgozni valami új touchwiz felületen mert ami az s2n van az nagyon unalmas a htc sense 3.5, de főleg a 4hez képest!
full hd kijelző szerintem felesleges egy telefonra, 720p is bőven elég, ha belegondoltok a legtöbb háztartásban még mindig nincs hd tv, a telefonok és tabletek már lehagyják az 5-10x akkora tv képernyőket felbontás tekintetében... -
SoundBird
tag
Bizony bizony várjuk! Én legalábbis nagyon. Imádom az S2m, de már szeretnék cserélni.
-
FullHD? Inkább már valami normális akkumulátorral kecsegtessenek. A 720p is tű éles nekem a 4,65"-en. Vagy fejlesszék a kijelző fogyasztásának mértékét, színét, minőségét. De 1080p? Én annyira nem zsongok be ettől.
-
Hobbbyt
őstag
Hát... Várjuk.. Nagyon..
-
leslieke
Jómunkásember
Tarolni fog ez is, mint az elődje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- TV antenna és jelerősítés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest