Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbomann
tag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz megint újjítás? A 4S -nek a gpu 7x gyorsabb, de nem használja ki. Akkor meg minek, de 3 év után tényleg jobb lesz a 4S, de akkor meg minek.
amoled super micsoda zsír király, de nem raktak bele új dolgokat csak a számokkal hadakoznak. Így kartel gyanus, mert a szoftverre nem gyúrnak annyira: A szoft íróknak is rém álom és így évente cserélgetni nekem nem bejővős cucc. 4S nem témázható csak JB, de úgy meg a saját pénzedet vett programok nem frissítheted. Meg a JB ellenes győztes apple nyert. Szóval van egy vas ahol a plázában lehet gizdázni.
Ha 3 év és jó szoftware optimalizált dolgokat adna samuka, mint iphone tulajdonságai lennének tuti ez lenne a befutó. Nekem a suport a fontos, mint nokia fan ként tértem meg sok lovét el is baxtam, azóta csakis a szuport. Hiába jön ki nyomika ilyen olyan cuccal, én azt magasról leszarom. Hiába nem tom melyik nyomi volt, de tetszet az a megoldása, hogy huzzogatni kellet alkalmazások között. Zephyr megoldottam, de az meg boszantó tulajdonsággal bír számomra.
Viszont nem volt szép dolog, hogy mennyire jól ment nekik aztán szartak a fejünkre és vissza gondolva ŐK is csak etettek. Most a samu ezzel csak ráncfel varrást kaptunk, de majd jővőre majd ámulok, de ez az első 3 is csak amoled tetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest