- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
Állati ez a találgatós fórum, de minek?? Ezeket ennyi idő után be is kellene zárni, mert nem releváns.
Az ember azt hinné végre talált egy olyat amit keres és a legújabb bejegyzés is több mint fél éves. -
sniphoe
aktív tag
-
B1T3
addikt
Én is kíváncsi vagyok már az S III-ra. Valamivel ki kell tűnnie, hogy az emberek felkapják rá a fejüket az MWC-n bemutatott (kis túlzással) raklapnyi csúcstelefon után.
-
Wave86
tag
Jajj, csak szép legyen!!!
Annyira izgulok! -
gyuromoj
veterán
Amíg nem a Samsung tesz egy hivatalos bejelentést, addig minden más nagy valószínűséggel FAKE lesz.
-
Remus389
veterán
-
Pikkolo^^
addikt
- 12 megapixel camera with LED
Hahahaha, ez bohóckodás.
-
bok92
addikt
Na itt a hivatalos hír is...[link]
-
vadkörte
addikt
válasz
Pikkolo^^ #116 üzenetére
Vagy adnak mellé egy benzimotoros generátort?
Szép szép a pengevékonyság, de én - meg még szerintem sokan mások - ara is vevők lennének, hogy egy nagykapacitású hátlapba integrált akkut lehessen feltenni a gyári helyére. Ez akár lehetne opcionális is.
Nem haragudnék meg, ha az Ace-em mondjuk 3mm-rel vastagabb, 10-15g-mal nehezebb lenne, cserében az 1350mAh-s akku helyett lenne benne mondjuk 1800-2000mAh-s és nem feküdne ki 1-2 óra wifi-s nettől, vagy egyéb...
Ilyen elven akár egy ekkora tepsi mellé is lehetne nagykapacitású akkut készíteni. Úgy még akár értelme is lehetne egy ekkor monitornak. -
Ricardo
titán
-
XP NINJA
őstag
az s2-mbe 60 ezer egy kijelző
ebbe vajon mennyi lesz ha betöröd?
-
Turbomann
tag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz megint újjítás? A 4S -nek a gpu 7x gyorsabb, de nem használja ki. Akkor meg minek, de 3 év után tényleg jobb lesz a 4S, de akkor meg minek.
amoled super micsoda zsír király, de nem raktak bele új dolgokat csak a számokkal hadakoznak. Így kartel gyanus, mert a szoftverre nem gyúrnak annyira: A szoft íróknak is rém álom és így évente cserélgetni nekem nem bejővős cucc. 4S nem témázható csak JB, de úgy meg a saját pénzedet vett programok nem frissítheted. Meg a JB ellenes győztes apple nyert. Szóval van egy vas ahol a plázában lehet gizdázni.
Ha 3 év és jó szoftware optimalizált dolgokat adna samuka, mint iphone tulajdonságai lennének tuti ez lenne a befutó. Nekem a suport a fontos, mint nokia fan ként tértem meg sok lovét el is baxtam, azóta csakis a szuport. Hiába jön ki nyomika ilyen olyan cuccal, én azt magasról leszarom. Hiába nem tom melyik nyomi volt, de tetszet az a megoldása, hogy huzzogatni kellet alkalmazások között. Zephyr megoldottam, de az meg boszantó tulajdonsággal bír számomra.
Viszont nem volt szép dolog, hogy mennyire jól ment nekik aztán szartak a fejünkre és vissza gondolva ŐK is csak etettek. Most a samu ezzel csak ráncfel varrást kaptunk, de majd jővőre majd ámulok, de ez az első 3 is csak amoled tetszet.
-
Cyberpunk
félisten
Példát vehetnének a Motorola-ról aki a Razr Maxx-al megmutatta lehet ezt másképpen is. Nem erre a nyavalyás vékonyság mániára kéne rámenni, már elég vékonyak, de gondolom ez meg még vékonyabb lesz mint az előd.
Akkor beleférhetne egy 3000+mAh-s akku is. Azzal sem menne örökké, de a jelenlegi 2-3 óra aktív használat helyett nyernénk még +1-2 órát azért az is valami. Ha nem lennék méret mániás, és most vennék készüléket, akkor csak Motorola jöhetne szóba, persze azokat meg nehéz beszerezni Európába, mert nekik Európa nem piac.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Saját fejlesztésű Exynos processzorral, 4G LTE modemmel és várhatóan 1080p felbontású HD megjelenítővel érkezik a Samsung idei csúcsmodellje.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest