- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MartOOn
addikt
valaki csak játékra használja meg mp3akat hallgat...
én pl folyamatosan pdf-eket olvasok rajta (üzleti árlisták) tovább is küldöm őket emilben vagy brututtyon. AZONNALI emil szinte természetes már nekem. (G-mail) jegyzet hegyek (meetingeken) képekkel!!! illusztrálva... AZONNALI online szinkronizációval laptopra. vcardok, QR kódok soroljam még? na ez masszív napi használat! anno próbáltam mindezt iPhone 3G-vel... 3 napig bírtam.
-
keIdor
titán
Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy BT file transfer kivételével ugyanezeket meg tudod csinálni iOS-en is mindenféle probléma nélkül.
Bár én ezeket nem nevezném munkának.
Nem 200k, van 150k-ért is. Drága, ebben egyetértek, de a 200k nem valós. XXI században meg illene nem műanyagot használni ennyi erővel, meg kéne rendesen optimalizálni gyárilag. Ja és a LED villanó se ártana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest