- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
az én i9000-esem kb 4-4.5 órát bír bekapcsolva (kijelzohasznalat), egy sgs3 többet 5-6 óra nyomkodast bír, mégis minek ettől több
egy munkanap vagy tanítási nap mondjuk 8 óra + utazás, a munkahelyen mást is kell csinálni mint folyton a telefont nyomkodni
illetve iskolában is, jó esetben
4 vagy 6 óra kijelzohasznalat több mint elég, vagy akkor se nem dolgozol, se nem tanulsz, csak azért mész oda hogy babrald folyton a telefonod(az eredménye is meglesz.
)
különben akinek ez sem elég vehet még egy akksit, azt kész, nem kell ehhez nagy elme
vagy ha irodista, vesz egy micro USB kábelt ezer Ft -ért és délután tölti (bár ugye ha dolgozik le sem merül )
4. van szoftver optimalizacio, nyilván egy ilyen GPU vagy CPU csere csak rontana rajta
pl egy s4 mini ahogy nézem egész szépen működik, ha kicserelnem egy 4 magosra, más felépítésű procira, lehet tuzforro lenne, és tiszta lagg
semmi értelme, csak tonkretenned
újat kell venni, ilyen egyszerű
a másik az hogy a cserélhető komponens -ek hiba forrás is, illetve a kontakt se tuti
pláne serulekenyebb is lesz leejtes hatására
nonszensz...
-
Remus389
veterán
1. ez jó lenne ha összecsukható lenne, egy 4 colos méretű telefon kinyitva 6 colos lenne
zseb barát megoldás
2. fejlődnek az akkuk csak lassan, illetve ha mégis, erősebb hardvert kap es ugyanannyi uzemidot tud
nekem elég az ha minden este toltore dugom, szerintem ez nem baj, sőt, ha 3 napot birna akkor lenne szívás, hisz akkor nem lennél rakenyszeritve hogy toltore dugd minden este, akkor fog cserbenhagyni mikor nem kéne, szóval szerintem jó ez így ahogy van
nagyobb akksi egyébként nehezebb, bunkobb készüléket is jelent
3. ez dragitja a gyártást, így is nagy a választék, vagy nem? különben presztízs keszulekeknel biztos van ilyen 1 milla körül
4. minek? mint egy asztali számítógép? és a gari? az emberektől nem lehet elvárni hogy otthon szerelgessenek, forrasztgassanak
különben is, mire elavulna egy készülék, addigra a külseje is megkopik
nem is beszélve a szoftveres gondokrol, bugokrol, vagy a csillio valtozathoz majd a gyártó fog szoftvert optimalizálni? ugyan már
ebből egyedül az összecsukható telefon ami értelmes fejlesztés lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest