- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
aktív tag
válasz montaljordan #200 üzenetére
Plusz itthon az a leárazás, hogy a 380,000 ft-os tévét 350,000-ért adják, Németországban meg az, hogy az 1400 eurós tévét 800-ért adják...
-
CoroStar86
aktív tag
válasz migabi24 #184 üzenetére
Az első kötekedő, erre számítottam...
Uno: Pont az volt a mondandóm lényege, hogy mindenkinek mások az igényei és mindenkinek mást jelent a "legjobb telefon", de úgy látom ez Neked nem jött le...
Dos: nem azt mondtam, hogy elviselhetetlenül nagy, hanem hogy nekem már túl nagy. Kettő között azért van különbség. Fogtam a kezemben már S4-et és kellemesen csalódtam benne. Abszolút nem elviselhetetlen a mérete, DE nekem már kényelmetlen lenne (plusz még mindig szappantartó, az S5 ilyen szempontból jobban bejön, de ez megint ízlések és pofonok ).
Tres: anno az SGS-el kezdtem és még akkor eldöntöttem magamban, hogy pont jó az méret. Ezt a határt már kétszer kitoltam nagy nehezen (Xperia S, majd Optimus G), ennél többet már tényleg egy miliméterrel se, nem hogy 3-4-gyel. -
CoroStar86
aktív tag
válasz kenwood3 #156 üzenetére
Nekem is a G az eddigi legjobb telóm (ha valaki hajlandó mókolni vele CM11 formájában van rá KitKat is, amivel már hozza a Nexus 4 szmútságát, spéci kernellel pedig KnockOn is van rá), a szoftverfrissítésen is csak a kukacoskodók lovagolnak, mivel a legutolsó 4.1.2-vel sincs semmi baj, sőt! A legjobb gyári rom, amivel valaha dolgom volt.
Egyébként elég érdekes véleményeket lehet itt olvasni... Pl. S4 a legjobb telefon... Elég badarság ilyeneket állítani. Lehet egy telefon a leggyorsabb, a legstrapabíróbb, legjobb felvételt készítő, stb. Ezek mind objektív, tesztekkel bizonyítható dolgok. De mitől lesz egy készülék a legjobb? Főleg teljesen szubjektív dolgok alapján. Nekem pl. az S4 sosem lesz a legjobb telefon, mert túl nagy. De ez csak az én véleményem. Nekem 4,3"-4,7" a max, ettől fölfelé már tepsi minden. De másnak talán még az 5,2" is teljesen vállalható. Valakik elviselni sem bírják a Sony-k fakó TFT-jét, a másik tábor viszont az AMOLED-ek természetellenesen rikító színeit kifogásolja (megoldás: IPS ). Van pár régi motoros, akik pl. még a Nokia 6300-ra esküsznek, mert milyen cink már az, hogy a mai telefonoknál a két napos üzemidő már kifejezetten jónak számít, ők meg hetente töltik a készülékeiket. Almásak is rengetegen vannak, pedig a (tényleg elsőrangú) anyaghasználatot és összeszerelési minőséget leszámítva egyetlen értelmes indokot sem mondtak még nekem mellette. Szóval a legjobb telefon címet szvsz soha, semmilyen telefonnak nem kellene odaítélni, mert a kijelző technológiája/mérete, a teló anyaghasználata, oprendszere, innovációi (csillió szenzor, 28 mag 9 GHz-en, és egyéb mókusvakítások, amik csak a specifikáción mutatnak jól... ) stb. mind-mind olyan dolgok, amiről a felhasználó maga dönti el, hogy az ízlésének és céljainak melyik felel meg legjobban.
-
CoroStar86
aktív tag
Gondolom akkor az LG Optimus G-ről még nem hallottál... Megjelenésekor mindent porba alázott és a mai napig az egyik legjobb telefon a nem-tepsi kategóriában a Z1c mellett, kb Xperia Z-vel van teljesítményben egy szinten. RR3-on kívül még semmi nem akadt rajta. Pedig már másfél éves telefon. Volt Samum (három is), Sony-m is, de eddig messze a legjobb telefonom. Mondjuk élményre a Samsung G800-at nem üti semmi, imádtam...
[ Szerkesztve ]
-
CoroStar86
aktív tag
Bocs, igazad van, erre nem gondoltam. G800 - a világ első (és tudtommal azóta is egyetlen) inner-zoomos, telefonja. Innov8 - máig az egyik legjobb képeket készítő kamerával. Imádtam mindkettőt, gyönyörűek voltak, és ami a lényeg: egyediek voltak és ÉLMÉNY volt őket használni (pedig semmi csili-vili, egyiken zárt rendszer, másikon Symbian S60...). Egyébként nagyon érdekes, mai Samsung fanok annak idején totál hülyének néztek és kiröhögtek ezek miatt a telefonok miatt (természetesen akkor még Nokiások voltak...).
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Krugszvele #4 üzenetére
Samsung soha nem volt dizájnban erős (és bár erősen szubjektív, és ízlés kérdése a dolog), messze jobban néz ki, mint az S3-S4. Bár még így is randa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest