- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #154 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriábaA Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..
S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #152 üzenetére
Láttam.. és nem is 2 percre
S1-et fogdostam, 10 perc elég volt, hogy a Pentile elrendezést örök ellenségemmé fogadjam (szó szerint rosszul éreztem magam mikor ránéztem a kijelzőre)
Az S2 zöldes, a Note 2 kékes.. az iPhone nekem fakó, de a fehér tényleg fehér és hiányzik az igazi fekete. Mondjuk ez úgy alapvető hiányossága bármi másnak ami nem Plazma vagy Oled (csak hogy ne lehessen belémkötni) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged