Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1
üzenetére

Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriába
A Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..

S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem. 
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1
üzenetére
Láttam.. és nem is 2 percre

S1-et fogdostam, 10 perc elég volt, hogy a Pentile elrendezést örök ellenségemmé fogadjam (szó szerint rosszul éreztem magam mikor ránéztem a kijelzőre)
Az S2 zöldes, a Note 2 kékes.. az iPhone nekem fakó, de a fehér tényleg fehér és hiányzik az igazi fekete. Mondjuk ez úgy alapvető hiányossága bármi másnak ami nem Plazma vagy Oled (csak hogy ne lehessen belémkötni
) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..
Új hozzászólás Aktív témák
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kijelzője nagyobb mint az S2 alapterülete
..vagyis szélesebb, magasságban pedig kb. ugyan akkora.

) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..