Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #154 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriábaA Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..
S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #152 üzenetére
Láttam.. és nem is 2 percre
S1-et fogdostam, 10 perc elég volt, hogy a Pentile elrendezést örök ellenségemmé fogadjam (szó szerint rosszul éreztem magam mikor ránéztem a kijelzőre)
Az S2 zöldes, a Note 2 kékes.. az iPhone nekem fakó, de a fehér tényleg fehér és hiányzik az igazi fekete. Mondjuk ez úgy alapvető hiányossága bármi másnak ami nem Plazma vagy Oled (csak hogy ne lehessen belémkötni) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest