- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
tessék
A várható további színvariációk (a pirosat most kihagytam
)
Így már egy fokkal jobb a dolog, bár a fényes felület és a forma miatt továbbra is picit nőies.
Viszont nagyon furcsa telefon ez az S3 mini... papíron lehetne erősebb, nem tetszik a fényes felülete sem, mégis mikor a kezembe fogom (még nem vettem, csak üzletben nézegettem), akkor az egyetlen telefon a jelenlegi kínálatból ami jól össze van rakva, tökéletes a mérete, gyors és egyszerűen tökéletesen passzol a kézbe.
Csak a fent említett kicsit nőies mivolta miatt nem tudok vele teljesen megbarátkozni. -
|AP|
veterán
Alapvetően nekem sincs gondom azzal, hogy szinte ugyanazt kiadták újra. Az S2 még mindig egy teljesen jó és piacképes telefon és ha ez valóban olcsóbb lesz, akkor van ennek helye a mai tepsik mellett (sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy 4,3"-os telefonra azt mondom, hogy nem tepsi - pedig dehogynem).
Szóval szerintem nincs ezzel baj, sokkal több normális tudású telefon kellene a középkategóriába és nem elmenni az "annál jobb minél nagyobb" irányba.
(viszont konkrétan az S2 Plusról: ahogy látom megkapta az S3 fényes-sima-csúszós borítását.... na azért nagy kár)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged