- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
Az S3 kijelője sok szempontból el lett rontva. Ott volt a feketével sok gondom, mivel kitalálták, ohgy energiát spórolnak azzal, ohgy bekapcsolva maradnak feketénél is picit a pixelek, mert a ki-be kapcsolás folyton zabálja az áramot, de alig volt így feketébb mint egy HTC One X pl. És több pixel volt ami teljesen kikapcsolt, emiatt sötétben eléggé foltos volt nagyobb fekete területeknél a látvány. A Note 2-nél már újra szép sötét a fekete és nincs ilyen gond. Mondjuk, ez is műanyag tepsi, de annyi mindent tud, ohgy meg lehet bocsátani neki
-
exelsior1
senior tag
Így máris jobb
A pentile nekem is ősellenségem, a Gnexusnál még elment volna, de tele ovlt hibákkal. aaz S3-nál már erősebben látszódott nekem, és egyszerűen bosszantot, hiába a 306 ppi. Furcsa módon a HTC One S kijelzőjén kevésbé zavart, pedig ott 258 a ppi csak, viszont sokkal jobban van bekalibrálva. Viszont a Note 2-vel semmi bajom. A kékes fehéreket nem nagyon veszem észre a szememnek teljesen jó fehérje van, bár a fekete minidg jobban érdekelt, abban meg ugyebár tökéletes, míg az S3 pl eléggé gyenge volt a foltocskáival meg a kicsit világító feketéivel. A Note 2 pont megfelelő a szememnek. Az I5 meg sajna tényleg fakó, még az 5 is, állítólag 44%-al nőtt a szaturáció, de egy 4s mellett ugyanazt a videot nézve hajszálnyi különbséget láttam csak a színekben.
-
exelsior1
senior tag
Láttad is élőben? Épp, ohgy emiatt nem lesz kékes a képe, sőt kidejezetten olyan színei vanank mint egy Iphone 5-nek, csak jobban van szaturálva (de nem sokkal, előtte pont I5-öm volt). Azért nagyobb a kék subpixel, ohgy kevésbé kellejen megvilágítani mint a pirosat meg a zöldet így kevésbé használódik, viszont emiatt nem fog bekékülni a kép, sokkal melegebb színei vannak a Note 2-nek mint korábban, és a stínei mint írtam nagyon közel kerültek a valóságos IPS-es megjelenítéshez. (Magánvélemény ez amit a szemem mond, elfogadom más véleményét is amíg az megfigyelésen alapszik
)
-
exelsior1
senior tag
A Note 2-nél nincsenek gondok a pixelekkel, rendes alpixelei vannak csak kicsit csavartak rajta
Érezhetően jobb a képe mint a Galaxy S3-nak. Legalább ez az s2 plus Samoled+-ot kapott szintén mint az S2, megnéztem volna, ohgy Galaxy S3 mini féle sima pentile-os vackot kapott volna 100 ezres nyitóárral
-
exelsior1
senior tag
Simán lehetne qhd amoled+, vagy használhatnák a Note 2-ben lévő rgb-szerű mátrixot is. A 4 magos exynos nyílván nem mehet bele, akkor jobb lenne mint az SGS3, de azért kaphatna valami keményebbet mint amit most kapott, ami ugyebár gyengébb mint ami volt. Mondjuk egy 2 magos Snapdragon S4-et kaphatott volna, azzal király lenne.
-
exelsior1
senior tag
Ahogy olvastam az új proci erősen leszerepelt a tesztekben, meg mondjuk alapból meglepő, hogy egy semennyire elterjedt hardvert tesznek egy ilyen készülékbe. Teljesen egyetértek azokkal akik ilyenkor megjegyzik, hogy az egyetlen igazi extra amit az S2 kapott az a hosszabb név. Na jó elismerem, küsőre jobban tetszik, ez a kék szálhúzott jellegű borítás nem rossz azért. Már alig várom az árat. Manapság 95-ért kapni használt akár gyári garis S3-akat kis szerencsével, szal ha ez 100+ ezres árral startol akkor nem sok esélye lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest