Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
samu74 #11903 üzenetére
A legnagyobb baj a security update hiánya, pont a hetekben volt egy hiba, amivel feloldás nélkül is lehet fizetni az androidos telókkal (igaz nagyon speciális helyzetet kellett teremteni), amit a szeptemberi frissítéssel orvosoltak, de számtalan ilyen lehet még, amikre a foltok pl a mi készülékünk már jövőre nem fogja megkapni.
@Intelligencs: ez felfogás kérdése szerintem (meg talán intelligencia), már a gazdag nyugaton is kezdenek áttérni a hosszabb ideig való használatra, de itthon sajnos még mindig sokan 'divatozni' meg felvágni vesznek telefont (meg sok mást is)
"Erkölcsi elavulás": nagyon nem értek egyet, amióta nincsenek a vastag kávák kb elölről nem mondod meg milyen telefonról van szó. Van egy 4 éves Redmi Note 7-em is, ha melléraknál egy új note 11-et vagy 12-t (nem tudom hol jár éppen) látványra sok különbséget nem vennél észre, a kamera részről persze jobban meg lehet mondani.Fotózás szempontjából is ez az S20FE már 3 éves technika és egy átlag user szempontjából nem hiszem hogy egyszerűen felfedezhető különbség lenne pl egy S23-hoz képest. Ugyanez igaz az iPhone-okra is.
Én éveken keresztül Apple ellenes voltam, most se túlzottan szeretem őket, de be kellett látnom, hogy a hosszú támogatottság igenis egy komoly fegyvertény.
Drágának se nevezném őket, mert már az összes többi gyártó olyan árnál tart, sőt...(Ettől függetlenül én is tervezem még használni a sajátom, de nagyon bosszant, hogy azért kell majd lecserélnem mert egyszerűen nem kap frissítést, holott a hardver engem simán kiszolgálna 5 évig is akár)
ui: ja akku, azért azt manapság nem egy nagy mutatvány kicseréltetni + az EU is tereli a gyártókat abba az irányba hogy otthon is cserélhető legyen újra
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest