- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Nem olvastam végig a fórumot, de gondolom már elhangzott:
- Mért nem 4 colon van ilyen hardver.
- Nem fér nadrágzsebbe, biztos külön táska kell neki.
- Minek a full HD felbontás.
- Nevetséges elővenni telefonnak egy ekkora eszközt
- Nem fogja senki megvenni, azért csinálják, hogy kiderüljön meddig mehetnek el méretben, mielőtt megbuknak.Kihagytam valamit?
- 4 colon már nem szenvednék egy e-mail elovasással sem, nemhogy netezzek. Tartalom fogyasztásra vannak ezek az eszközök kihegyezve és így a nagy de még zsebrevágható a nyerő. Lehet erre mondani, akkor miért nem tableten netezek, azon olyan kényelmes. Hát nem kényelmes. S. J. annak idején a keresztbe tett combján prezentálta az iPad kényelmes használatát. Hosszabb távon az sem kényelmes, ülve vagy fekve meg főleg szenvedés egy tablet. Ezért nem használom a lányom 8 colos tablet-ét netezésre, ezért nem volt meg sokáig a Galaxy Tab 8.9 sem és az ünnepek alatt nálam vendégeskedő iPad sem volt ideális huzamosabb netezésre. Mert a kanapén vagy ágyban fekve baromi kényelmetlen egy idő után tartani. Filmet meg még a tableten sem nézek, nehogy a Note-on.
- Farzsebben sosem hordtam egy telefonom sem, és nem járok bő nadrágokban, ennek ellenére a Note kényelmesen elfér a Levi's 501 zsebében. És az nem a bő fazon kategória.
- 4 colon tényleg hülyeség lenne, de 6 col fölött már nem az.
- Számomra a legutolsó szempont már az elmúlt években a telefon funkció. A DHD-m anno batár nagynak tűnt, nemrég kézbe véve már inkább apró volt. Kényelem szempontjából nekem a NOKIA E50 volt a legkényelmesebb, mind méret, mind pedig kialakítása kapcsán. Ja, írni szokták, hogy röhögnek a Note tulajokon, én csak csodálkozó és sóvárgó szemeket látok, ha elő veszem a phablet-et.
- Persze, hogy nem veszik. A Note 1-et sem vették (itt van leírva a tesztjében, hogy csak próbálkozás és nem sokat vesznek majd belőle, erre kategóriát teremtett) és a Note 2 és az SIII sem fogy....
A hírhez: így kell ezt, hajrá Samsung. Meg van a Note utódja.
A Note 2-n el sem gondolkoztam komolyan, hiszen 0,2 col kijelző növekedés, viszont 80 pixellel keskenyebb kijelző nem éri meg váltani. +1 col és HD helyett FullHD, az már motiválja az embert.
Minden Swift tulaj (elnézést, hogy őket veszem példaként, lehet bármilyen kis, városi model) azért nem vesz S8-as Audi-t, mert nehéz vele parkolni... Hát persssssszzzzzeeee....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest