- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Igen ez nem szól másról, csak a lehúzásról. S3-nál a 4 mag volt a menő még, a Note 2 esetében az már nem nagy számnak számított, a csúcs kategóriába már hányták a 4 magokat, jó meg S4 Krait-et is, bár az ritka.
Szóval kellett valamivel dobbantani is, nem csak a méret növeléssel.
-
Nazara
őstag
Ebben a profitorientált világban ez igy megy, nem csak a Samsung cselekszik igy, csak mivel ők vannak az élen, az ő portékájuk a legkelendőbb, ezt veszed észre először, rájuk haragszol emiatt.
A Pentile-nál én is az S3 - Note2 kapcsolatára gondoltam, hogy utóbbi jobb kijelzőt kapott, csak eddig többségében olyan visszajelzésekről hallottam, amik nem voltak tőle elájulva. Saját véleményt meg nem nagyon tudok mondani, nekem a Note Pentile kijelzője is isteni...
Én mostanában gondolkoztam azon, hogy váltok az S3-ra, de gyakorlatilag csak a hosszabb üzemidő, erősebb processzor és a tovább tartó support szól mellette. A nagy kijelzőt imádom, tökéletesen tudom kezelni, fél év alatt, kb. két alkalommal volt olyan, hogy nem sikerült valamit elsőre megoldani rajta egy kézzel. Ráadásul a kiszivárgott JB-vel már olyannyira gyors, hogy az igényeimnek maximálisan megfelel. Ha az S3-ban is 2 Gb RAM lenne, nem haboznék - ezzel viszont el is értünk az előbb tárgyalt témához.
(#118) Keldor papa: Akkor ezek szerint tájékozatlan vagyok ilyen téren.
Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon érdekelnek az Apple-lel foglalkozó cikkek, legtöbbször rájuk sem hederitek.
-
Cyberpunk
félisten
Hát talán lehet azt mondani, hogy a Note széria lett a csúcs kategória náluk ennyi. Ott szerintem jó indok az osztott képernyős multitasking neki, ha bár ezt az S3 is megkapta. A Samsung nem igazán foglalkozott az S3 ütősre gyártásával, csak megkapta a kötelező kört. Egyébként más céget is lehet ilyennel támadni nyufgodtan, mint pl HTC a 1X és az 1X+ esetében. Ha valami hát akkor az is disznóság nem?
-
Nazara
őstag
Ezzel én is egyet tudok érteni, de ez nem csak a Samsungra, hanem a multik nagy részére is jellemző. Ugyanakkor nekem nem azokkal a felhasználókkal van bajom, akik érvekkel alátámasztják, hogy mi a problémájuk (pl. Te magad), hanem az olyanokkal, akik az összes hasonló hir alatt teleszemetelik a fórumot a fröcsögésükkel, hogy ezért meg azért nem jó a nagy kijelző, és hogy én nekem sem lehet, mert tuti, hogy hazudok, és ráadásul még hülyén is nézek ki az utcán. És elég kevés valós öö 'tápértékkel'
rendelkező hsz.-t lehet olvasni, amiben valós problémára hivják fel a figyelmet. Például, hogy az S3-ból kispórolták a plusz 1 Gb RAM-ot.
A kijelzőben már nem lennék ennyire biztos, annak ellenére, hogy a Nóta2 nem pentile kiosztást használ, sokak szerint még ez is messze van az ideálistól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest