- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Volt az elején egy előadás, amiben egy Samus ember elmesélte, hogy olyan dolgokat fog mondani, amit a reklámból nem tudtunk meg, és kb elmondta a reklámokat, meg mutatott egy adatlapot.
Tapogatásról:
A telefon élőben nem olyan ronda, mint képen, de igencsak csillogós, ujjlenyomatgyűjtős. Videolejátszásnál melegszik az alja hátul. Ami meglepett, pont én hisztiztem a pentile ellen, de nem sávosodós az S3 kijelzője, viszont a hátlap legnagyobb meglepetésemre hajszálkarcos volt(elméletileg nagyonhúdeellenálló kéne legyen, ennyi idő alatt mégis sikerült hajszálkarcossá válnia) , ami nem túl bíztató. Méretre egy mocsoknagy tepsi, de ami meglepett, hogy az ennél valamivel kisebb Galaxy Nexus-t kénylemetlenebb fogni, valszeg a kijelzőt jobban helyezték el, vagy nemt'iom. Viszont ha már szóbekerült a G-Nex, akkor itt van egy ronda hátránya vele szemben az S3-nak. Csúszik a hátlapja mint a fene.. Mindehhez hozzárakom a gesztusvezérlést(rázd meg valamerre hogy legyen valami), és már repül is a telefon..A szervezés egyébként jó volt, telefon volt elég, a hely egy kicsit kicsi volt (pedig én a második csoportban voltam, ahol elvileg kevesen voltak)
Mindenesetre bár élőben szimpatikusabb volt a telefon, mint az eddigiek alapján, én maradok annál, hogy megvárom az S4-et, és addig meg veszek egy S2-t, amint lenyomja az árát rendesen az S3..[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
Yany
addikt
Na, megvolt a simogató, még sincs semmi hozzászólás a témában? Ennyire eseménytelen volt?
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
pcnet
addikt
Gondolom pasi zakójában van a sör, de, hogy hogy csatlakozik az iPad-hez, azt nem tudom. 1:08-nál mutatják oldalról, de nagyon az öltönyéhez szorítja. Zakó úján esetleg egy csövön át vagy passz. Mindenesetre jópofa.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
No, ha már S3 és sörözés... Érdekes lenne ha Samsung illetékesei öltönyzsebből elő húznának egy ilyet Samsung színeiben. Frissen csapolt sör S3ból. S Voice-hoz hasonlóan mondhatnák, "igen, ezt is megcsináltuk."
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
törölt tag
Én megyek simogatni tutira de addig az éhező közönségnek egy jó kis videót ajánlok.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Elkezdődött a regisztráció.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
LEFTHORSE1
őstag
Szal ez egy Samsungos matató est lesz mint a Jehóknál?
Komolyabra terelve a szót, a kérdésem az lenne a Samsunghoz hogy miért ilyen nagy a készülék, milyen érvek állnak e koncepció mögött?Cseberből vederbe
-
Yany
addikt
Lehet, hogy már elhangzott, akkor bocsi:
Szóval kedves MobilArena, nincs kedvetek esetleg felírni a leghasznosabb kérdéseket és válaszokat ott a helyszínen, amiből egy újabb cikket faragnátok itt a weboldal hasábjaira?
Szerintem nagyon király lenne.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
HARDVERAPRÓD
Mennék én de meló lesz...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Arcképgyáros
nem rossz 5let
-
DroppaB
csendes tag
Természetesen megyek... Nem tudom kihagyni, hogy ne nézzem meg azt a asokat kritizált kijelzőjét
tsaabeka.com, Xperia S
-
gzbotii
nagyúr
Ostoba, 4,8 inches, csúszós szappantartó, csak el akarom érni egy kézzel az állapotsort fent és máris kicsúszik a kezemből. És kapkodok utána, mint egy idióta, de nem találok rajta fogást, persze, hogy leesik a kőre. -Bog Facebook oldalan
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla