Galaxy blog: S III olvasói találkozó - regisztráció

Mi sem számítottunk ekkora érdeklődésre, amikor meghirdettük, hogy ezen a héten csütörtökön (2012.05.31.) a Samsunggal közösen egy olvasói találkozót szervezünk a Galaxy S III megjelenésének apropójából. Voltak már korábban is hasonló love-eventjeink, 50-60 emberre számítottunk, de a biztonság kedvéért kiraktunk egy szavazóketrecet, hogy felmérjük az esemény nagyságát. Jelenleg 365 ember jelezte, hogy mindenképp velünk tartana, épp ezért komoly fejtörésre volt szükség ahhoz, hogy már a regisztrációt is le tudjuk bonyolítani.

A helyszínt az általunk kedvelt Facebistro adja, mely a város szívében található, korrekt árakkal operál és imázsában is illik az eseményhez, viszont egyszerre nagyjából 60-70 ember tartódkozhat benne kényelmesen. Ez már önmagában kizárja azt, hogy a jelenlegi jelentkezők közül mindenki eljöhessen, de nagyobb helyre sem lenne értelme mennünk, mert a humán erőforrás és a készülékszám is véges, annak pedig nincs értelme, hogy valaki eljön, de nem kap a kezébe készüléket vagy nem beszélgethet pár percet a szakértővel. Épp ezért korlátokat állítuttnk fel; a regisztráció előtt mindenki olvassa el a következőket:

  • A rendezvényt három darab 70 fős turnusra bontjuk.
  • A turnusok időpontja: 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00.
  • A fenti időpontok közötti váltásokkor a helyszínen tartózkodóknak el kell hagyniuk a Facebistro területét, hogy az új turnus beférjen. 20:00 után viszont a helyszín kapacitásáig szeretettel várjuk vissza azokat, akik pár sört is meginnának a fórumtársakkal, samsungos kollégákkal és mobilarenás szerkesztőkkel.
  • A helyszín 17:00-kor nyitja meg a kapuit. Aki úgy dönt, hogy korábban érkezik, az az utcán kell majd, hogy várakozzon; véleményünk szerint nem érdemes előbb jönni, mert a regisztráció fényében úgyis mindenki be fog jutni.
  • A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz között, melyhez Mobilarena fórumregisztráció szükséges. A regisztráció feltétele, hogy a látogató profiljában meg legyen adva a polgári név, mert a belépéshez szükséges karszalagot csak a polgári név - nicknév párossal tudjuk biztosítani!
  • Kisgyereket, barátnőt nem érdemes hozni, ám aki hoz, az mindenképp külön regisztrálja be. +1 főt bemondásos alapon nem áll majd módunkban beengedni a rendezvényre!
  • Mivel a regisztrációs modult nagyon gyorsan kellett lefejlesztenünk, maradtak benne hiányosságok. A regisztrációnál mindenki maga adja meg, hogy melyik turnusra akar jelentkezni, de a rendszer nem fog szólni, ha az adott időpont már betelt, mivel már a regisztráció előtt is látszódik, hogy az egyes csoportokban hányan vannak. Ha valamelyik csoport létszáma 70 fölött van, oda nem érdemes regisztrálni, mert az illető nem valószínű, hogy be fog jutni (bár 71-nek érdemes benyomni, mert ha valaki törli magát, mindenki előrébb jön). A csoportok között át lehet jelentkezni, de hiába volt valaki az első között X turnusra, ha átjelentkezik Y turnusra, a lista végére kerül.
  • Csak az regisztráljon, aki tényleg el fog jönni! A fals jelentkezések mások elől veszik el a helyet; ha valaki regisztrált, de mégsem ér rá, ne felejtse el magát törölni a listáról!
  • Regisztrálni ide kattintva lehet!
  • A Facebistro címe: 13. kerület, Hollán Ernő utca 13-15. Gyalogosan 2 perc alatt megközelíthető a Jászai Mari térről (kettes, négyes, hatos villamosok)

A program nagyjából abból fog állni, hogy az első 15-20 percben a Samsung szakértője fog előadást tartani az S III-ról, mely azért lehet érdekes, mert legjobb tudomásunk szerint nem azok a dolgok fognak elhangzani a készülékről, melyeket amúgy is mindenki tud. Ezt követően nagyságrendileg 40 perc áll majd rendelkezésre a készülékek nyomkodására és a kérdések feltételére; mindenkit megkérünk, hogy fél órát ne próbáljon meg csacsogni az időjárásról, mert azzal mások kérdései elől veszi majd el az időt. A helyszínen a tervek szerint korlátlan mennyiségben áll majd rendelkezésre üdítőital és a falatozásról is gondoskodik a Samsung, de saját büdzséből a 18 éven felüli látogatóknak alkoholos italok vásárlására is lehetőségük nyílik majd.

Reméljük, hogy a sok szabály senkit nem riaszt el a rendezvénytől, hiszen azért hoztuk őket létre, hogy mindenki kényelmesen és boldogan tartózkodhasson a helyszínen. Hogy egy régi mondatunkkal éljünk: találkozunk Veletech csütörtökön!

A Mobilarena és a Samsung csapata

Azóta történt

Előzmények