Galaxy blog: S III simogató olvasói találkozó

Update: Elindult a regisztráció. Mindenki alaposan olvassa el a leírást!

Tisztelt Olvasóink, úgy döntöttünk, hogy egy szűk körű, mindenféle felhajtást mellőző, kötetlen, baráti hangulatú este folyamán a Samsunggal közösen bemutatjuk az érdeklődő olvasóknak a koreai cég legfrissebb csúcsmodelljét, a Galaxy S III-at. Az összejövetelre a Samsung hoz egy sereg telefont, illetve természetesen a cég részéről eljönnek páran, többek között egy hozzáértő szaki, akitől mindent meg lehet kérdezni - mi ismerjük régről, s bizton állíthatjuk, hogy válaszokkal is fog tudni szolgálni.

A lényeg: az esemény május 31-én,18 órakor lesz, helyszíne a Facebistro, amely Budapesten, a XIII. kerületben a Hollán Ernő utca 13-15. szám alatt található. Ez a Jászai Mari térről egy-két perc sétával elérhető. Ugyanakkor a hely kapacitása véges, ezért kénytelenek vagyunk csinálni egy szavazódobozt, kérjük, hogy aki jön, az egyszer és csakis egyszer nyomja meg a "Jövök!" feliratú gombocskát, hogy felmérhessük, mekkora az érdeklődés és ez alapján variáljunk a körülményekkel.

Mindenképp hangsúlyoznánk, hogy ez nem egy hivatalos launch party, hanem egy kötetetlen esemény, melyet a Samsungnál dolgozó kollégákkal közösen találtunk ki azért, hogy a Mobilarena olvasói és a cég rajongói közvetlenül a szakértőktől kaphassanak válaszokat a kérdéseikre. Reméljük, hogy ezzel a kis programmal tudunk némi interaktivitást csempészni az S III-ra ácsingózók, vagy csak simán érdeklődők életébe, várunk tehát mindenkit sok szeretettel!

A Samsung és a Mobilarena csapata

Azóta történt

Előzmények