- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A Motorola is Air mobillal készül
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Na és mi lenne akkor, ha BSOD nélkül csak simán lefagyna a gép? Akkor az most win vagy nem win? Erre random OS-től milyen "előre megfőzött" supportot várhatunk jogosan?
Egy árva hibakód alapján nem feltétlenül találod meg a hiba okát, kellenek a körülmények is, legalább amiket ott kérdeztem. (szöveges megfogalmazás, hivatkozott file, használt sw, etc.)
Ezeket keresőkifejezésként használva már step-by-step lapokat ad a gugli is, amin végig lehet menni. Ha már azt mondod, hogy flash-t néztél, akkor már más a leányzó fekvése, mert "occan borotvája": valószínűleg a flash a ludas (a PC-n ő a komornyik az ebédlőben a gyertyatartóval - ha jelen van, nagy valószínűséggel ő a gyilkos).
...
De most ezekről én meséljek neked? Te ezekben sokkal tapasztaltabb vagy nálam.
@floatr: a) hol írtam, hogy a linux szar? hol írtam, hogy win alatt miden működik? ne ferdíts! b) Tim82 problémája közel sem fekete dobozos
csak hiányzott pár részlet c) nem képzelem el, mert semmi közöm hozzá, oldja meg a tisztelt közösség, ha úgy akarja, az viszont tény, hogy ameddig nincs megoldva, addig a pont az MS-nél van. Tessék fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple Ipod 5.Gen " video" (a1136)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest