Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Már 30k-nál tartunk...Ennyiért meg azért már baromi jó tipusok vannak.
Biztos jó a Bose, de hogy 30k kategóriában a Denon a toppon van, az szinte bizonyos. Ráadásul iPhone-hoz tervezték ezt is. Denon AH-C560R
És akkor még a Shure SE210-ről szó sem esett... -
Napfénysüti
nagyúr
Annyira nem is vészes az ára ahhoz képest hogy Bose. Nekem még a dizájn is tetszik.
-
Harlek
tag
21-ért szívesen elvinném, de ahogy elnézem, ezt a verziót már nem is lehet kapni, cserébe van tényleg iPhonehoz készült verzió 28 ezerért.
-
majom2
senior tag
Sokat gondolkodtam ezen a mélyhang kiemelésen és arra jutottam, h az esetek többségében inkább előny mint hátrány. Ugyanis a külső zajokból a mélytartomány a legnehezebben szürhető, tehát pl utcán a nagyobb mélykiemelés összességében sokkal kiegyensúlyozottabbá teszi a hangzást. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, pedig nagy rajongója vagyok a neutrális hangzásnak.
-
B.Gaboo
tag
Király füles! Kölcsönkapott volt nálam pár hétig, de azóta is tervezem a vételt..
Iphone/Ipod gyári füles szerintem pedig vicc kategória.
-
H1N1
tag
válasz
FoxiestFox #17 üzenetére
Semmi hangot nem hallok kiszűrődni,szerintem dizájn.
-
A fémes rács csak dizájnelem, vagy nyitott kialakítású a cucc?
-
waverider
senior tag
vajon Mac-el is ugyanúgy műxik? próbálta vki?
-
plus44
veterán
Jó cucc, ha tudtok kerítsetek egy Ultimate ears 700at, kíváncsi lennék rá.
-
H1N1
tag
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Kicsit túl kell lépni a mindenhol kapható Sennheiseren.Azon túl is van élet.Hallgass meg egy ilyet is és megváltozik a véleményed!
-
H1N1
tag
A mobil változat nem 21 db ezres hanem 27-28. A sima, nem mobilos a 21-22.
Nekem ez utóbbi van,kényelmes és tuti a hangja. -
hemaka
nagyúr
Lebénább kialakítású füles, az ilyet nagyon rühellem.
-
iSTYLE
csendes tag
Október közepétől kapható a továbbfejlesztett változat amiből készül az Apple eszközökre hangolt verzió is. Azt kell az ilyen füleseknél mérlegelnie a gyártónak, hogy csak az Apple eszközökkel legyen kompatiblis vagy minden mp3 lejátszóval szerelt telefonnal. Épp ezért az új in-ear-ből lesz fülhallgató, mobil headset és iPhone headset változat is. Ennek az árat pedig pont azért mérsékelték, mert jön az újabb fejlesztés, pedig már ez is piszok jó!
Használtam az említett fülest több hónapig, nagyon szerettem. De a nagy bumszli fejegység az elemmel és a mikrofon hiánya a legtöbb iPhone felhasználónak dealbreaker
-
m@xsys
senior tag
Azért elvárható lenne a Bose-tól, hogy teljesen iPhone kompatibilis legyen egy ilyen cucc, ha már hozzá adták ki.
Tényleg jók a Bose cuccai, nemhiába használják az űrtechnikába is.Én ezt használom: [audio-technica ath-anc3 aktív zajkioltós fülhallgató]
egyelőre nekem the Best -
rudymester
senior tag
Ez legalább tényleg minőségi cucc. A Bose egyébként sem olcsó, de a szifon cuccok sem szoktak azok lenni.
-
Egzee
őstag
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem éreztem vmi átütő sikert a tesztben, 30000ft-nyit meg egyáltalán nem.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Lotusomega #1 üzenetére
Mondjuk ezt nehéz megmondani. Én a Bose-t nem írnám le, elég sok bose cuccot halottam, (gagyit belőle még sosem), szóval azért hallani kellene.
-
daninet
veterán
Ennyi pénzért bizony van alternatíva nem is akár milyen.
-
Lotusomega
senior tag
Biztos nemrossz, de azt hiszem hogy ennyiből már ie6-ot, talán ie7et is lehet venni. Azok pedig azért nem egy kategóriák evvel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bose fülhallgatója nagyon kényelmes, piszok jól szól, csak kissé bugyután néz ki.
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest