- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
hallerlaller #32 üzenetére
Semmi, mert nem használom. SGS-re nem jön hivatalosan.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #25 üzenetére
Igen, a visszavonás nem jó szó rá, neked van igazad.
Amúgy nekem is ugyanez a ROM van fent. Egyébként nem december 6? Nekem valamiért úgy rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Na nem mintha számítana valamit.
(#26) Cyberpunk
Valamit elkúrhattak a guglinál, de szerintem a bugok nagy része csak a szokásos hiszti. Valaki kitalálta, hogy hibás az ICS, erre mindenki elkezdte gyilkolni, hogy megtalálja a hibát. Ráadásul nagyon sokan nem tiszta telepítést csinálnak, hanem egy eleve szétgányolt rendszerre frissítenek rá, úgy meg kb esélytelen, hogy jól működjön szerencsétlen. Nekem az elején is fent volt vagy egy hónapig, meg most is visszatértem rá, már hetek óta nyúzom és nem produkálja azokat az eszement dolgokat, mint amiket sokan állítanak róla. Most vagy nem egyforma a készülékünk, vagy a ROM volt más, vagy nem tudom, de elég érdekesek ezek a random dolgok. Ami hibája tényleg van, az a viszonylag nagy RAM igény (többet eszik, mint a GB), hulladék a gyári böngésző, és nálam ezzel ki is fújt. Cserébe messze a legjobb üzemidőre képes az általam próbált ROM-ok közül, ezért is van fent nálam.(#27) hallerlaller
Nem, mert alig kapta meg pár készülék. -
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #25 üzenetére
Attól még tudsz frissíteni hivatalosan OTA-n? Vagy nem? Na látod, az hogy van e valami baj, biztosan van vele SGS2-n is eléggé megosztottak a vélemények.
Ja igen fel lehet rakni nem írtam egy szóval sem, hogy nem. De akkor is visszavonták/leállították tök mindegy. Viszont bogaras jelenleg és ez is tény.
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Az OTA-t dehogynem. Manuálisan viszont bárki felrakhatja. Amúgy a böngészőn kívül nálam sincs gond, arra meg ott az Opera. Sőt, üzemidőben brutálisan jó a stock 4.0.3, eddig egyik se volt ilyen jó nálam, mint az.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Jól van? [link] nem úgy tűnik. A főzöttek biztosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Interactive Brokers társalgó
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest