- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #25 üzenetére
Igen, a visszavonás nem jó szó rá, neked van igazad.
Amúgy nekem is ugyanez a ROM van fent. Egyébként nem december 6? Nekem valamiért úgy rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Na nem mintha számítana valamit.
(#26) Cyberpunk
Valamit elkúrhattak a guglinál, de szerintem a bugok nagy része csak a szokásos hiszti. Valaki kitalálta, hogy hibás az ICS, erre mindenki elkezdte gyilkolni, hogy megtalálja a hibát. Ráadásul nagyon sokan nem tiszta telepítést csinálnak, hanem egy eleve szétgányolt rendszerre frissítenek rá, úgy meg kb esélytelen, hogy jól működjön szerencsétlen. Nekem az elején is fent volt vagy egy hónapig, meg most is visszatértem rá, már hetek óta nyúzom és nem produkálja azokat az eszement dolgokat, mint amiket sokan állítanak róla. Most vagy nem egyforma a készülékünk, vagy a ROM volt más, vagy nem tudom, de elég érdekesek ezek a random dolgok. Ami hibája tényleg van, az a viszonylag nagy RAM igény (többet eszik, mint a GB), hulladék a gyári böngésző, és nálam ezzel ki is fújt. Cserébe messze a legjobb üzemidőre képes az általam próbált ROM-ok közül, ezért is van fent nálam.(#27) hallerlaller
Nem, mert alig kapta meg pár készülék. -
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Az OTA-t dehogynem. Manuálisan viszont bárki felrakhatja. Amúgy a böngészőn kívül nálam sincs gond, arra meg ott az Opera. Sőt, üzemidőben brutálisan jó a stock 4.0.3, eddig egyik se volt ilyen jó nálam, mint az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest