- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ja a HTC az szépen összekaparta magárt frissítés ügyileg. Főleg hogy a DHD is megkapja egy 2010-es modell.
A Samsung meg baszik kiadni a SGS-re, szóval csak ennyi. Az SGS2-n meg siralmas. Note-ra meg majd valamikkor május annál előbb biztos nem lesz, ennyit a 180k-s készülékről.
-
keIdor
titán
válasz
hülyegyerek #34 üzenetére
HTC Sensation-on elég király lett az ICS, sokkal jobb, mint Samsung-on. Ott engedett install-álni mindent. SGS2-n valóban nem a legjobb.
-
ibenny
senior tag
válasz
hülyegyerek #34 üzenetére
Semmi baj nincs vele SGS2-n. Semmi. Tudnam, mert azt hasznalom, miota hivatalosan kijott.
-
Ricardo
titán
válasz
hallerlaller #32 üzenetére
Semmi, mert nem használom. SGS-re nem jön hivatalosan.
-
Ricardo
titán
Valami nem az igazi az ICS-l Ez már kezd kellemetlen lenni. Nagyon sok a gond és a panasz, ez biztos nem véletlen, mint ahogy az sem, hogy több gyártó még nem frissíti a készülékeit.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #25 üzenetére
Igen, a visszavonás nem jó szó rá, neked van igazad.
Amúgy nekem is ugyanez a ROM van fent. Egyébként nem december 6? Nekem valamiért úgy rémlik, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Na nem mintha számítana valamit.
(#26) Cyberpunk
Valamit elkúrhattak a guglinál, de szerintem a bugok nagy része csak a szokásos hiszti. Valaki kitalálta, hogy hibás az ICS, erre mindenki elkezdte gyilkolni, hogy megtalálja a hibát. Ráadásul nagyon sokan nem tiszta telepítést csinálnak, hanem egy eleve szétgányolt rendszerre frissítenek rá, úgy meg kb esélytelen, hogy jól működjön szerencsétlen. Nekem az elején is fent volt vagy egy hónapig, meg most is visszatértem rá, már hetek óta nyúzom és nem produkálja azokat az eszement dolgokat, mint amiket sokan állítanak róla. Most vagy nem egyforma a készülékünk, vagy a ROM volt más, vagy nem tudom, de elég érdekesek ezek a random dolgok. Ami hibája tényleg van, az a viszonylag nagy RAM igény (többet eszik, mint a GB), hulladék a gyári böngésző, és nálam ezzel ki is fújt. Cserébe messze a legjobb üzemidőre képes az általam próbált ROM-ok közül, ezért is van fent nálam.(#27) hallerlaller
Nem, mert alig kapta meg pár készülék. -
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #25 üzenetére
Attól még tudsz frissíteni hivatalosan OTA-n? Vagy nem? Na látod, az hogy van e valami baj, biztosan van vele SGS2-n is eléggé megosztottak a vélemények.
Ja igen fel lehet rakni nem írtam egy szóval sem, hogy nem. De akkor is visszavonták/leállították tök mindegy. Viszont bogaras jelenleg és ez is tény.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Cyberpunk #23 üzenetére
Az ilyen cikkek valóságtartalma legtöbb esetben sajnos konvergál a nullához.
(#24) kolosanyi
De azt sem visszavonták, hanem leállították. December 19-e óta elérhető az ICS a nexus s-re ez az igazság: [link]
(#26) Cyberpunk
Ezzel hivatalosan lehet frissíteni, csak nem ota-n hanem manuálisan
-
kolosanyi
veterán
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Az OTA-t dehogynem. Manuálisan viszont bárki felrakhatja. Amúgy a böngészőn kívül nálam sincs gond, arra meg ott az Opera. Sőt, üzemidőben brutálisan jó a stock 4.0.3, eddig egyik se volt ilyen jó nálam, mint az.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hallerlaller #21 üzenetére
Jól van? [link] nem úgy tűnik. A főzöttek biztosan...
-
Dreamie
őstag
Még mindig várom a 2.3.6-ot egy ideje már igérik. Egyébként meg as 2.3.5-tel is elvagyok. ICS-t májusra igérték , ha jól emlékszem.
-
moleculez
veterán
érezzék a törődést
-
V8David
tag
Apa, kezdődik....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Brutális eb #4 üzenetére
A jelenlegi ICS verzió enyhén szar. Nem hiába vonták vissza Nexus S-ről, és a Samsung is eltolja a többi készülékének a frissítését az SGS2-n tapasztalt okok miatt.
-
Goose-T
veterán
Ez a frissítés csak az iPhone-szerű szabadalmaztatott lockscreent hivatott szerintem eltávolítani, nyilván kényszerűségből adták ki most az összes Motorolára.
-
Azért a teljes képhez hozzátartozik, hogy nem csak a Razr kapott frissítést, hanem a Defy+ is (vagy 1 hónapja) meg valószínűleg még jó pár Motorola telefon.
-
Psytech
őstag
Az mondjuk tény, hogy ők csak Q2-re ígérték, amiben még nyár eleje is benne van ugye.. Szerintem gőzerővel dolgoznak amúgy rajta, csak nem értem, miért pazaroltak energiát/pénzt/munkaórát egy GB romba... Ha jól tudom, 2.3.4-el jött ki a RazR, az meg elég. Szerintem idénre a Moto is tudja, ha el akar adni telefont akkor bizony frissíteni kell. Tanulnak mások hibájából... No meg minél szélesebb piacra kéne teríteni...
-
" telefonon tarolt "- tárolt
-
Psytech
őstag
Ezt nem értem... Minek dolgoznak még GB frissítésen egyáltalán?
ICS-t kéne faragni nekik, azt várják a felhasználók...
-
stbtamas
aktív tag
Ha most dobták ki a 2.3.6-ot, akkor mikor jön az ICS? Mintha nem a Google csinálná.. vicc az egész..
-
SL-27
tag
Na fene...igaz nem a várt frissítés, de talán elindultunk a rögös úton
-
Brutális eb
addikt
2.3.6......pffff.....
-
expander
senior tag
el sem hiszem, hogy at lehet mostmar tenni a kepeket a szamitogepre egy kabellel !
XXI. szazad ! -
saviola55
tag
Gyönyörű telefon még mindig!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest