- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Lacccca87 #11 üzenetére
"Részemről ez ennyi. pont"
Jajj nem kell ez. Ez sose volt egy vita. Nem vettem zokon mert szóvá tetted a marhaságomat.
Mi akadályozott volna meg engem abban, hogy beírjam ide ezt a "viccesnek szánt" kommentet? Max a saját erkölcsi normám, hogy ne próbáljak vicceskedni megint egy AMD hír alatt. De mint láthatod, ezen hamar átlendültem.
-
.LnB
titán
Áhh ez nem a kártyavásárláson múlt.
Szó sincs semmi féle AMD haterkedésről, vagy NV fanboykodásról. Egyszerűen a sok fals információval, beetetéssel van bajom ami itt a Ph-n folyt/folyik. Nagyjából az RX 480-as előtt kezdődött, és még mindig tart. Ebből lett nekem rohadtul elegem. (cikkek + fórum hsz-ek). És mivel ez még mindig zavartalanul folyhat. Ezért én is megengedem magamnak néha ezeket a beszólásokat. Amit én poénra veszek, aztán, hogy ez kinél miként csapódik le, azt nem tudhatom. És nem is érdekel.
-
.LnB
titán
Dehogy is, tudod jól, hogy csak viccelek.
Mondjuk számomra kicsit fura épp a Dota2-vel "villogni". Holott a FFXV bench és demo körül is csak az AMD-sek zokogását látni mindenfele. Jobb lett volna ha azzal kezd valamit az AMD.
(#3) Chrys_ Többek között. De igazából a záemdé csodadriver elvileg megnyitotta volna a mennyek kapuját, megállította volna a globális felmelegedést, és az AMD-t a Mars-ra repítette volna. És aChill-ről nem is beszélve, amit egyetlen profi sem használ mert annyira jó.
Ígéret az mindig van..
-
.LnB
titán
6% plusz Dota2-ben! Aztabetyáratyaúristenit, hogy mikre képes a záemdé! [link] Az ember esze megáll!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest