- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Amúgy minden hardver / teszt oldal hajlik valamerre. Sehol sincs objektivitás, szerintem
Az az olvasóra van bízva.Adott témakörben több forrást kell elolvasni és levonni a következtetéseket.
Ez is kb olyan mint a híradó vagy a hírportálok. Van jobbos/balos/liberális, ezeknek a keveréke. Kormánypárti, ellenzéki...stb.
Ugyanazt a hírt 20 féle képpen tudják leírni, bemutatni.
Elolvasod mindet, aztán ha figyelmes vagy akkor megtudhatod az igazságot is. Ami tényleg történt -
Ez nem a GPU generációtól függ.
Amíg egy ember kezéből folynak a hírek ne várj változást. Soha nem jó, ha egyetlen aktív emberke ontja magából a híreket egy oldalon,mert az az "ő " oldala és az ő véleménye, szubjektivitása és kialakul egy arculat ami miatt kialakul egy közvélemény. Egyértelmű, hogy ez valakinek tetszik és valakiknek nem.
Kellene több aktív cikkírótag, de senki nem bírja sokáig, sajnos. -
Raysen623
addikt
Én sem értem milyen etetésről van szó. Már az elején lehetett látni józan paraszti ésszel mi lesz belőle a végén. A szándék egy dolog, a megvalósítás egy másik. Előbbi és utóbbi is igen eltérő a két gyártó részéről. Én akkor vettem meg a 480-at miután kijöttek a tesztek és az ára is normalizálódott. Nekem bőven elegendő a teljesítménye. Egyébként egy GTX760-at váltott.
(#11) Lacccca87: +1
(#13) Abu85: köszi a leírást a Chill-hez. Ezek után én is kb így fogom beállítani.
-
Lacccca87
addikt
Nem tudom nálad mi kezdődhetett a 480-as szériával, mivel az hozta azt amit vártunk tőle. A középkategória felső teljesítményét. Megjelenésekor a rivális 1060 altatt volt címektől függően tlejesítményben, azóta meg 10-15% al gyorsabb szintén címektől függően. Vulkan esetén meg értelmetlen az összehasonlítás mert ott jóval gyorsabb. DX12 meg úgy lett elgányolva ahogy van így dx szintjén nem változnak az erőviszonyok.
Minden hírt fenntartással kell kezelni és kész.Ebbe a hírbe mondjuk nem tudom mi számít félreinformálásnak hogy szükséges volt beírnod "viccesnek" szánt kommented, már ha a kommentelési meg tájékoztatási módszertanod szerint nézzük.
Ugyanugy megvan a félretájékoztatás NV -s kommentekben is ott nem érzed szívügyednek javítani.
Részemről ez ennyi. pont
-
Lacccca87
addikt
Az a baj hogy amióta megvetted a kis zöld kártyádat meghülyültél, de mind1. Voltál te objektívebb.
Megint kettős mérce, ha NV nél valahol növekedést érnek el az már hűdejó, de ha a másik oldalon csinálják ugyanezt akkor meg nem elég.
Driverről meg profilokról annyit hogy DX12 és Vulkan apinál nincs szükség profilokra, Dota 2 nem DX12 így kell a pfoilozás. Vulkan portjához nem.
Chill egyébként működik, nem ígérgetés. Én próbáltam CSGO-ba speciel nem zavar majdnem észrevehetetlen, Dota-ba valamiért zavaró volt ( az is igaz hogy az első implementációival próbáltam azóta sokat javult).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest