- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ehhez a "fém legyen az eleje és a teteje is" témakörön már én is agyaltam de talán a szerelhetőség végett nem lett fém.
Ha jól sejtem akkor azt csavarozni kellene ha levehetőt szeretnénk vagy ajtót tenni mint a Define R4 -re, legrosszabb estben fixre szerelték volna.Így arra jutottam hogy az ajtós verzió kiesett az R4 végett.
Csavarozást hogyan oldanák meg? Belülről, az meg milyen?
Végső esetben maradna a Lian Li féle, adjunk csavart neki kívülről oszt jó napot ami igen gagyi összhatást kell.
(hozzáteszem azon gyártó házai még így is a nem épp pénztárcabarát árukról híresek)Szóval azért műanyag hogy egy mozdulattal letépd az előlapot és pik pakk ki tudod cserélni/áthelyezni a ventiket ill. csap alá tartód és máris tiszta a porszűrő. Ez az én elméletem.
Esetleg az A05N féle pattintós verzió szóba jöhetett volna de gondolom költség hatékonyság okán elvetették az ötletet, mind rögzítés technika ill. a fém és annak megmunkálási díja.
-
zodo
nagyúr
Bizony "vótmá" , nem is egyszer.
Viszont köszönet az írásért a ház nevében!
Remek cucc ha valaki épp a letisztult, szolid formát és színvilágot keresi.
Jó ideje használom nincs vele semmi bajom, max. nagyon ritkán (ha észre veszem) a cikkben is említett hdd keltette zajt de ez tényleg nem számottevő! -
Bogyó bá'
nagyúr
Rezonancia?! Egy éve vettem - részben a hajdani Te cikked hatására - életem első normális házát, egy Arc Mini-t (10 éve csak mATX lapjaim vannak, így semmi nem indokolta a nagyobbat). Én semmiféle rezonanciát (3 vinyó, "nagy" VGA, stb.) nem tapasztaltam, azóta is imádom a házikót.
(#33) dkekesi: pedig jól jön a lyuk, nekem pl. abban van (a gyárilag hozzá adott 3 1/2" átalakító fiókban) a DeLock kártyaolvasóm. Venti-szabályozóhoz is szükséges (bár a házhoz van egy egycsatornás hátlapi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest