- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ehhez a "fém legyen az eleje és a teteje is" témakörön már én is agyaltam de talán a szerelhetőség végett nem lett fém.
Ha jól sejtem akkor azt csavarozni kellene ha levehetőt szeretnénk vagy ajtót tenni mint a Define R4 -re, legrosszabb estben fixre szerelték volna.Így arra jutottam hogy az ajtós verzió kiesett az R4 végett.
Csavarozást hogyan oldanák meg? Belülről, az meg milyen?
Végső esetben maradna a Lian Li féle, adjunk csavart neki kívülről oszt jó napot ami igen gagyi összhatást kell.
(hozzáteszem azon gyártó házai még így is a nem épp pénztárcabarát árukról híresek)Szóval azért műanyag hogy egy mozdulattal letépd az előlapot és pik pakk ki tudod cserélni/áthelyezni a ventiket ill. csap alá tartód és máris tiszta a porszűrő. Ez az én elméletem.
Esetleg az A05N féle pattintós verzió szóba jöhetett volna de gondolom költség hatékonyság okán elvetették az ötletet, mind rögzítés technika ill. a fém és annak megmunkálási díja.
-
zodo
nagyúr
válasz
#98593280 #49 üzenetére
Szerintem elírta.
Rács maga fém viszont annak kerete műanyag mely szál csiszolt fém látszatát kelti első ránézésre.
kromatika
Lábak magasságával semmi gond nincs, ha megnézed a hőfokértéket akkor láthatód hogy szinte verhetetlen. Ahol "elvérzett" ott a táp ventije nem tudott besegíteni a ház szellőzésébe.
Anno egy éve elsőként vettem ilyen házat és már akkor is kb. ennyi volt ára, nem hinném hogy valaha is olcsóbb lesz ennyi extrával.
Igaz mostanában nem néztem a piac alakaulását de tavaly tuti az egyik best buy vétel volt.(#49) ShellKretor
Azon csodálkozok el a legtöbb esetben, hogy 70 ezerért nem sok az i7 .....
Idevehetjük a minőségi táp vételének témakörét is.
(#50) hoffman_
Öregszem.
Igen, azt hiszem 26k volt futárral.
-
zodo
nagyúr
Bizony "vótmá" , nem is egyszer.
Viszont köszönet az írásért a ház nevében!
Remek cucc ha valaki épp a letisztult, szolid formát és színvilágot keresi.
Jó ideje használom nincs vele semmi bajom, max. nagyon ritkán (ha észre veszem) a cikkben is említett hdd keltette zajt de ez tényleg nem számottevő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest