- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
,,no name" #190 üzenetére
Tiltakozol? Ám tedd.
Na, akkor vesézgessünk kicsinykét.
Valaki azt írta egy topicodban rólad, hogy piszkos körmű tolvaj vagy. Tette ezt azért, mert képeket csórtál, és nem jelölted meg a forrást, sőt, sajátodként kezelted őket.Itt van ez a kutyás kép.
Most mondd meg, hát nem erről az édes szőrgombolyagról beszéltél, amikor eldicsekedtél új barátoddal? Pont te ne fényképezted volna, le, amikor cseresznyét, diót, virágot, mindent lefényképezel?
Sántít ez, kiskomám.Egyébként én kérdeztem valamit, nem cizoe, mégis őt említed?
Kis huncut, csak nem sejtesz valamit?Ismered a sánta kutya gyorsaságát némely embertípuséhoz viszonyítva?
Tudom, komplikált kérdés, de bizonyos IQ felett érthető.Szóval mi is van azzal a Flódung Roland névvel?
Mielőtt felháborodnál, hogy bárki nevét engedély nélkül említem, épp egy frekventált oldalon található, amely ismeretségekre alapoz. Nyilvános, publikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest