- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Köszi a figyelmeztetést, visszafogom magam. Ám csak figyelj, korántsem biztos, hogy indokolatlan volt mindaz, amit mondtam.
Barátocskánk sáros bakanccsal tiport mindenki önérzetébe, és csak úgy derülhetett ki, hogy lelepleztük simlis dolgait.
Most is szépítget. Teheti, de lekésett arról, hogy hihetőek legyenek szavai.
Egyébként újabb írását törölte, mert annak topicjában általa titoknak vélt tényfeltárás látott napvilágot.
Amit mondtam, az cáfolhatatlan. A hangnem talán erős volt, elnézést kérek. -
Vakegérke
félisten
Bolonyolítjuk a történetet.
Sok gyanusított van. Például cizoe, aki nem is gyanusított, hiszen önként bevallotta velünk történő játszadozását.
Aztán itt van Frost Ashes is, aki már birtokában van az account-nak.
Mások is lehetnek, hiszen terjedhet akár futótűzként is a hozzáférési kód.Elém került egy név, nem titkos, bárki rátalálhat, aki megfelelő helyen keresgél. Érdekesnek találtam, és érdekes kérdést tettem fel.
Pillanatnyilag várom a választ. -
Vakegérke
félisten
Részemről büszkeséggel tölt el a tudat, hogy írásaimból is készült paródia. Többesszám, hiszen az egyik nem címlapos volt, és a paródia a topicomban olvasható.
Nézegetem félkész írásaimat, de nem találok köztük olyant, amely alkalmassá tehetne engem sorozatgyilkosnak. Ez nem jött be, de bízom benne, hogy ezután megjelenő írásaim közt találsz olyant, amely megüti azt a mércét, hogy parodizálható legyen, és fel is figyelsz rá.
Itt és most, ,,no name" szeme előtt, örök érvényű engedélyt adok arra, hogy bármely írásom felhasználd, kedvedre átírd.
Bár ha jól meggondolom, egy paródia megírásához nem is kell engedély. Vagy igen?
Ha gyilkos erővel tiporja sárba az eredeti szerzeményt, akkor annak értéke megkérdőjelezhető.
Ezt valaki fordítsa le ,,no name"-nek, hogy megértse. Én nem fogom megtenni. -
Racecam
nagyúr
Lehet, hogy maga az írás nem fikázott, de a cím és a topicban megjelent bejegyzések (nem idézném, Te is láthattad), egyértelműen átmentek "no name" fikázásba. Ez így, amíg egyesek valami Istentől elrendelt küldetésüknek érzik, hogy "no name"-et megregulázzák, vagy egyáltalán foglalkozzanak vele, nem fog menni.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annyira abszurd!