- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Nem nagy durranás..
-
kromatika
veterán
kicsit uncsi.
-
Blyan
félisten
-
joey04
titán
-
Polllen
félisten
Én elsőnek arra leszek kíváncsi, hogy world wide lesz-e elérhető vagy csak bizonyos országokban...
Mert ha csak pl. a kínai piacra szánják, akkor teljesen mindegy milyen, meg hogy néz ki és bú és bá. Úgy sem találkozunk vele túl sokat.
-
Touch-ko
őstag
válasz
enginev3.0 #127 üzenetére
Vaoszinunek tartom, hogy nem ugyanolyan hardware lesz benne, mint a kovetkezo generacios iPhone-ban.
Tehat igy 2 kulonbozo termekrol beszelunk. Meg a tipusuk is mas (ha lesz egyaltalan) igy szerintem felesleges lenne tovabb magyaraznom
A tortenelem mar bizonyitotta, hogy az Apple adott ki olcsobb termeket is, megsem kerult emiatt valsagba.
Hidd el ezt is annyian veszik majd, hogy nem gyozi majd legyartani... -
joey04
titán
A t még a magenta színt is levédte ha jól tudom, ráadásul úgy, hogy ahhoz közeli színeket sem használhatnak a konkurensek, mert az is megtévesztés. Igaz ott csak a telefontársaságokra érvényes a tiltás.
-
vicze
félisten
válasz
Remus389 #130 üzenetére
Jaja nem is értem mi jogon sajátítana bárki is egy tök normális szót...
Ég, alma, metro, meg ilyenek... -
Remus389
veterán
válasz
Touch-ko #128 üzenetére
a Galaxy szó az egy angol szó
kisajatitani nem lehet
akkor érdemes perelni ha azonos termekkategoriarol van szó, pl lenne Opel Galaxy miközben a Ford is gyárt galaxy-t
de ha megjelenik egy uditoital Galaxy néven, kötve hinném hogy perelne egy autógyártó
másrészt mi jogon sajatit ki egy alapvető angol szót
-
enginev3.0
félisten
válasz
Touch-ko #126 üzenetére
De itt nem több variáció lesz egy készülékre. Hanem lesz egy olcsóbb és egy drágább készülék, semmi köze egymáshoz valószínűleg a kettőnek
Nem olyan mint a HTC One X és X+ vagy XL hogy egyik kétmagos, másik négy, harmadik meg nagyobb aksival bír. Itt merőben elfog térni egymástól a kettő, legalább is szerintem
-
Touch-ko
őstag
válasz
CaptainHomer #20 üzenetére
Ez eleg nagy baromsag, be is bizonyitom:
2001-ben bemutattak az iPod-ot. Nagy siker volt, draganak is szamitott, am megis vettek mint a cukrot.
Aztan 2005-ben bemutattak a shuffle-t. Az ara alacsony volt, megis vettek az emberek, az Apple megsem ment csodbe, megsem neztek az emberek megbontrankozva azokra akik meg mereszeltek venni a shuffle-t. En is vettem tesomnak, graviroztattam is ra a rendelesekor, megsem vagyok kikozositve, lenezve...Mac: ugyanugy van olcsobb (Mac Mini) es dragabb (iMac, Mac Pro) gep, megsem ment csodbe az Apple, pont ugyanugy, mint az iPod peldamnal.
Ugyanannyit szerintem nem fog tudni mint az iPhone, mert akkor felesleges lenne megvenni a sima iPhone-t. Ezt az Apple-nel is tudjak, ezert valamit ki fognak talalni.
Nemtudom miert hiszik azt itt paran, hogy az iPhone felvagasra jo.. A fo piacon a kutyat sem erdekli, hogy neked milyen telefonod van, a franc se akar felvagni egy iPhone, iPad vagy Mac-kel..
Ha jol emlekszel (marpedig jol emlekszem) akkor voltak olyanok, akik azert fikaztak az iPhone-t, mert nincs tobb variacio az epp aktualis modellnel.
Most valoszinuleg lesz (pletykak vannak rola, tehat korantsem biztos meg) es mar azon megy a fika, hogy lesz. Ha hianyzik valami, akkor az a baj, ha benne van, akkor az. Ha nincs akkor az gaz, ha van akkor is?
Csak nekem tunik ez a "van kalap, nincs kalap" esetnek??Es vegul:
"Az egész alma márka presztizse fog megbomlani ezzel a húzással szerintem."
-ezt pedig mar tobb mint egy evtizede josoljak, aztan jott az iPhone, az iPad, rengeteguj Mac, es megsem tortent semmi... Az Apple meg mindig letezik... -
Rickazoid
addikt
Most gonosz és nagyon szkeptikus leszek: Jól követtem vissza, hogy a hivatalos FCC jóváhagyásról szóló hír egy homályos, kínából származtatható fényképre épül, amin egy iPhone(-nak látszó tárgy) van FCC szimbólummal? Hol a hivatalos FCC jóváhagyás?
Csak kérdem. Annyit kiabáltak farkast az elmúlt években, hogy nem vagyok meggyőzve az előttem álló példány genetikai hovatartozásáról... -
WinPho
senior tag
Mellesleg kíváncsi leszek, hogy azok, akik csak azért vettek almát, mert alma, mit fognak ehhez szólni, most hogy "oda a prémium"!
-
WinPho
senior tag
Az Apple levédeti a formatervet és beperli a Nokiát a 620 miatt...
(Adduramhogyneígylegyen!) -
RaZroX
addikt
csórit hogy szivatja mindenki
Mondjuk én valahol megértem.. az én agyamat isbasznáhogyha fele annyiért lehetne kapni egy majdn ugyan olyan jó telefont. -
Blyan
félisten
válasz
enginev3.0 #110 üzenetére
Én már csak azért drukkolok, hogy legyen, hogy a nagy presztizshuszároknak befellegjen.
Sikertermék lesz, efelől kétségem sincs. -
adammov
csendes tag
Hat remelem nem lesz olyan felhasznaloi elmenye az olcso iphonenak mert 2 hete vettem 5ost de az eszmeletlen jo. Hiaba vettem 100ezres androidost sajnos semmi nem volt jo. De az olcso nelegyen ugyan olyan jo szoftverrel ><
-
Blyan
félisten
válasz
enginev3.0 #107 üzenetére
Neked csak az ájfón miatt az? Mert egyébként jó pár műanyag prémium termékkel voltak még prémiumok anno.
Képek alapján? Képek alapján az összes fényes felületű Lumia egy ócska szarnak látszik. És azok?
Kérdezem, mert nem tudom.Túllihegitek ezt, erősen.
-
Blyan
félisten
válasz
enginev3.0 #104 üzenetére
Mert miért ne?
-
enginev3.0
félisten
Fujjjjjjjj miért?
????? -
Márkosz
tag
Nemrossz! Legalábbis fehérben!
-
tybsen
addikt
Senkit nem akarok megbantani, de egyszeruen nem tudom kovetni azt a frusztraciot, amit az ilyen hirek kivaltanak nehany emberben. A mobilarena egy mobiltelefonokkal foglalkozo oldal, miert zavar barkit is, ha ilyen hirek jelennek meg (jelen esetben errol a keszulekrol) - raadaasul minek kell kommentalni, hogy mennyire unalmasak ezek az informaciok? Mas oldalakon is jelennek meg ilyen hirek, a mobilarena is csak a napi friss informaciokat kozli (neha kesve ugyan de legalabb van egy normalis magyar nyelvu oldal).
Nekem peldaul eszembe sem jutna egy hiroldalon egy olyan cikkre klikkelni, ami nem erdekel - plane nem kommentalni es hangot adni annak, hogy mennyire nem erdekel a cikk. Nem ertem, masok fejeben mi zajlik le, amikor olyan cikkeket olvasnak es kommentelnek, amik nem erdekli - sot zavarja - oket.
Az ilyen hozzaszolasokat pedig vegkepp nem lehet felfogni:
"Tökmindegy, csak iPhone legyen, és a tok hátoldala legyen kivágva az Alma jelnél"
"a hitelre vett verziókra rá kéne nyomtatni, hogy "X12 Month", "X24 Month". Rögtön nem lenne annyira gizda. "
"aztán az ő fullos ötösét is 2 évre vette aláírva, mert másképp nem lett volna meg rá a lóvéja"
"az apple fanok úgyis tele vannak, mint a déli busz, vagy nem esznek csakhogy iphone vegyenek"Lehet, hogy csak en vagyok / vagy az en kornyezetem fura, de nalunk senki nem foglalkozik a masik keszulekevel, dolgaival - foleg nem azzal, hogy milyen penzbol vette, hogyan finanszirozta, stb. Erdekes, hogy mennyire maskepp gondolkodunk ugyanazokrol a dolgokrol - az ember jo esetben azert vallal ket ev husegszerzodest, mert egyreszt ugyis szuksege van egy csomagra, tehat igenybe kivan venni bizonyos szolgaltatasokat, masreszt pedig orul annak, hogy ezert kap kedvezmenyt a keszulekre. Ha mar ugyis fizet az ember havonta x penzt egy tarifara, akkor teljesen mindegy. (Vannak persze, mint en is, akik fuggetlen keszuleket vesznek ezert vagy azert - mert kulfoldon is hasznaljak, stb).
Persze igen, biztosan sok olyan ember is van, akik csak ugy tudnak megvenni valamit, ha nem fizetnek / kevesebbet fizetnek a keszulekert - cserebe havonta fizetnek magasabb dijakat. De ok fizetik, a sajat munkajukbol keresett penzbol fizetik a havi szamlakat, stb. Miert lenne ez gaz? Vagy aki valamilyen cikket hitelre vesz meg, attol kevesebb/megvetnivalobb? A lakashitel is kinos? A lakasokra is ki kellene irni, hogy hitelre lett megvasarolva? Vagy autokra?
Komolyan nem ertem, alapveto felfogasbeli problemak vannak szerintem. Fogyasztoi tarsadalomban elunk, bankokkal es hitelekkel, ennyi.
-
BenHans
addikt
válasz
xenom0rph #98 üzenetére
Mondjuk például ott, hogy "Az Egyesült Államok Hírközlési Hatósága (FCC) nemrég hivatalosan is jóváhagyta az iPhone 5C jelű készüléket, vagyis az iPhone 5S mellett minden bizonnyal számítani lehet még egy készülékre.", mert eddig csak találgatás volt róla, hogy lesz-e...
-
BenHans
addikt
Végre valami konkrétum. Jó lenne ez, ha az ár nem ott kezdődne majd ahol.
Nekem bejön az az almazöld, de a dekoratívabb nemnek van egész szép rózsaszín is.
-
-
Ádám16
addikt
Én még mindig nem hiszek benne. Bár az iPad mini-nél is kételkedtem erősen, de ez az olcsósított iPhone nekem a kezdeti pletykák óta is pletyka maradt.
-
=Mentor=
őstag
Megnyugodhatunk, ez már csak 20-30%-al lesz túlárazva és valószínűleg hozza majd a nagy átlag plasztik minőséget
-
jacis
nagyúr
Már a hányinger kerülget ettől a telefontól, hogy minden nap látunk egy képet a sarkáról a jack dugójáról a gombjáról meg a bánat tudja miről....
-
BetaBye
tag
Mennyivel jobb már ennél egy Moto X ami olcsóbb lesz, szerintem szebb és erősebb a hw re is! És a Motorola név azért nem egy kína ismeretlen cég!
-
Gergosz2
veterán
ez mennyivle lesz olcsóbb a mostaninál illetve csak Kínában/indiában akarják bevetni?
-
joey04
titán
Ó hát szerintem az almát ez nem zavarja, hogy milyen hiba van egy os-ben. Soha nem volt még olyan, hogy az a készülék, ami már hivatalosan nem támogatott, és nem kap új rendszert, az bármilyen frissítést vagy hibajavítást kapjon. Ha valami hiba benne maradt az utolsó verzióban, akkor így járt kategória.
-
vicze
félisten
De amikor a 6-jött akkor még lehetett, és a "patchek" meg még jó hogy jönnek rá, voltak azért csúnya bakik iOS6-ban is.
Mondjuk még nincs elég generáció, hogy Apple íratlan szabályokat mondjuk ki.@Kopi31415: iPod-ot azért írtam, mert az alá se lehet menni, az a "lékeltani minimum" elvileg, és a teló felette kell legyen legalább egy 20-asal, vagy többel, tehát igenis releváns.
-
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Balázs1621 #78 üzenetére
Az viszont korrekt méret má. csak most vettem észre
-
haddent
addikt
-
Blyan
félisten
-
törölt tag
Hétvége jön, kellett egy gumicsont ami kitart hétfőig.....
-
vicze
félisten
4S nem kerülhet ki, pedig ki kéne valóban azok miatt amiket írtál, mert akkor kikerül a supportból is ezzel együtt, ami azt is jelentené, hogy nem kap iOS 8-at. Mondjuk az Apple mostanában elég sok dogmáját hágja át, végső soron bármi lehet.
Azt valamiért kétlem, hogy az i5 árát levinnék, nem tudom miért. i5C biztos egy 32nm-es A5X-et kap, talán picit átalakítva. -
wAfu
tag
aki csinálta a képet, nem nagyon érdekli a dolog. nem lehet mondani, hogy tövig rágtaa a körmét a telefon miatt
-
Dany007
veterán
Na ja, mondjuk kinek mi az olcsó...
Egyik kollégám kért meg, hogy nézzünk valami olcsó de jó telefont mert elege lett a Samu Galaxy Ace-ből.
Aztán bizony kiderült, hogy neki 40-50k alatti kell, mint olcsó és fa...sza telefon. Hát mondom akkor bocs.
Végülis egy Lumia 620-lett neki valami 60-65k környékén. És meglepően jó.A klasszikus értelembe vett olcsóságot szvsz soha nem fogja meglépni az Apple. Az már tényleg a gagyi kategória határa. Ahogy mondod is, ahhoz az árhoz olyan vasat kéne beletenni a telefonba ami nem bírná el a jelenlegi OS-t. És akkor azt adnák mondjuk iOS 3-mal? Áh nem hinném.
Ahogy azt se, hogy beállna a dzsunka telefonokat árulók közé...A legvalószínűbb, hogy saját magához képest lesz olcsó. És azért talál nyújtani is fog valamit. Szvsz a középkategóriában fog versenyezni árban (amit én olyan 100 környékére lövök be) viszont minőségre a felső kategóriát fogja súrolni. Legalábbis azt kéne. A rendes iPhone meg megmarad talán prémiumnak.
@(#70) joey20:
+1, korrekt. Bár akkor én már meggondolnám, hogy inkább i5-öt vegyek "kicsit" drágábban. De ehhez azért tudni kéne már tényleg a részleteket is.
-
joey04
titán
Mondjuk logikusan el kéne kaparni a 4-et és a 4S-t is. Egyik sem 16:9-es, és egyik sem lightning csatis. Ez meg nem divat az almánál, hogy egyiknek ilyen, másiknak meg olyan. Jönne az 5S (vagy legyen bármi a neve) a szokásos 200-210 áron, az 5 lemenne 170-180 közé, a C meg nyitna 120-on (beletesznek egy 4S-hez hasonló erősségű vasat, csak modernebbet). Kész a paletta. Az iPod meg halott évek óta.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
daniel909 #66 üzenetére
Szerintem maga a kijelző is marad, semmi értelme ezért új kijelzőt bekérni, így még több kedvezményt is kapnak a mostaniakra...Meg aztán sose volt panasz egy iphone kijelzőjére
(#67) vicze1
az i4 szinte biztosra vehető hogy eltűnik a kínálatból. Azon se lennék meglepve, ha egy árban árulnák az i4s-i5c kombót, megadva a lehetőséget a vásárlóknak választani méretet, és így talán valószínűsithető az is, hogy meg fog egyezni az i4s belsejével és szolgáltatásaival.
-
vicze
félisten
Az áron lovaglóknak, ezek a jelenlegi hivatalos árak:
iPhone 5 64 GB 269 890 Ft
iPhone 5 32 GB 239 890 Ft
iPhone 5 16 GB 209 890 Ft
iPhone 4S 16 GB 179 890 Ft
iPhone 4 8 GB 122 890 Ft
iPod 64GB 134 990 Ft
iPod 32GB 99 990 Ft
iPod 16GB 81 990 FtMost pedig szépen gondolkodjatok, hogy valahova ide kell behelyezni a i5C-t és egy i5S-t árban... (Ha i4 marad és gyak. kijelzőben fog eltérni, akkor erősen vakarom a fejem...)
-
daniel909
addikt
a felbontás biztosan marad egy darabig mert a jelenlegit kéne megnégyszerezni ami nem kevés erőforrást zabál. de egyébként sem kell feltétlen piszkálni a felbontást, mert nem pixeles a kijelző vagy ilyesmi.
főleg az emberek nagy részének rossz a szeme nem látják a különbséget.(#61) Probber : az ovisok között max... a normális embereket nem fogja érdekelni milyen iphone-od van.
(#67) vicze1: szerintem kiírtják a 3,5"-os modelleket és azok helyére jön az 5C. a 125K elég reális a 8GB-os modellért. az Apple viszonylatban olcsónak fog számítani. de az emberek nagyrésze úgyis előfizuval fogja venni, akkor még olcsóbb lesz. persze nem itthon, de az nem igazán számít az apple-nek.
-
joey04
titán
Nem rá céloztam, hanem azt néztem, hogy az i4 most 120k. Annál biztos erősebb cucc lesz, különben szarul menne rajta az OS. 1 év alatt persze változik a világ, meg az Apple is módosíthat az árképzésen, így egy viszonylag erősebb cucc is jöhet a helyére, de ennél olcsóbban szerintem nem. Ez a 120k a 200-as i5 árához képest persze valóban olcsó, de a "klasszikus" értelemben vett olcsóságtól nagyon messze van, ahoz még felezni kéne az árat. Mert szerintem az olcsó teteje, az valahol 50nél van.
-
Kashim
őstag
Azta. Meg nem mertem volna tippelni, hogy így fog kinézni előlről...
-
Dany007
veterán
Most a handrásos számításra célzol? Szvsz olcsó.
Ha azt vesszük, hogy a rendes iPhone ára olyan 200k környékén mozog függetlenül és v.színűleg az új is ekkörül fog, akkor ahhoz képest a 120k olcsó, igen.Az Xperia P-m is 120k volt mikor vettem előfizuval 70-ért... Mondjuk ez fém, de engem nem zavar a műanyag se ha szépen van kivitelezve és nem recseg.
-
danikollar
őstag
Kíváncsi leszek az árazásra!
-
marcell991
tag
Van egy olyan érzésem, hogy nem csak az 5C indul olcsóbban, mint a sima 5 indult, hanem az 5S is drágábban fog indulni, mint anno a sima 5-ös.
-
bagkri01
őstag
Micsoda forradalmi formaterv. Lekerekítették és beszínezték a hátlapot, micsoda kreativitás, nem semmi teljesítmény
A specifikációkról lehet tudni valamit? Bár én egy 1magos procira QHD kijelzőre tippelek. Ha igazam lesz és ezt is le tudják tolni az emberek torkán 100k-ért akkor minden elismerésem az apple-é és minden szánalmam a birka népé, akik majd megveszik, hogy villanthassanak.
-
Ricardo
titán
Valamit lépnie kell az almának. Évi egy telefonnal nem tudják tartani a lépést a konkurenciával. Majd kiderül,hogy mennyire jó döntés. Azért kíváncsi lennék a "jóság szint srác" véleményére
-
p06
senior tag
Szerencsétlen név mert a 8C nél majd az Alfa Romeo perel
Nem rossz név választás majd lesz itt kavar főleg a hssznált piacon.
-
xenom0rph
őstag
Már hiányoltam az ilyesfajta híreket
-
válasz
csakstddfor. #36 üzenetére
Ezt gondolom muszáj ... ! A Samsung vs. iPhone harcot gondolom egyik Samsung / iPhone hírnél sem lehet kihagyni ...! ahhh...
-
CaptainHomer
csendes tag
cheap iphone and everyone loses their mind
-
csakstddfor.
tag
Nemtudom miert kell fikazni.. Szerintem igy is korrektebb barmelyik samsungnal..
-
Dany007
veterán
válasz
proradeon #31 üzenetére
Ja, hát kíváncsi leszek mennyire... Főleg ha megtartják a 4 colos kijelzőt.
Gondolom az Appok miatt a felbontást se fogják felezni... Ergo lesz egy 4 colos retina kijelzős iPhone műanyag borítással. Szerintem brutál jó lesz ez így.Az meg, hogy nem fut majd tökéletes gyönyörűséggel a Real Racing 4 pont leszarom... Az Iphoneok úgyis arról híresek, hogy minden zökkenőmentesen megy rajtuk. Ergo akit nem érdekelnek a számok, a vas meg az ujjlenyomat olvasó, annak tökéletes lesz az olcsóbb iPhone is.
-
ghost364
senior tag
Már várom...Remélem az árát sem túlozzák el,mert eddig sokak számára elérhetetlen volt egy iphone.
-
Dany007
veterán
Na, akkor még mindig pletyka vagy már biztosra vehető az olcsóbb iPhone?
Aztán ne felejtsük el hányan esküdöztek itt arra, hogy áááh biztos nem lesz olcsó iPhone... -
kcsa
veterán
iPhone 5c (cheap, crap, chinaphone, stb.)
iPhone 5s (sh.t, satan, scam, stb)
(nagyon péntek feelingem van
)
-
CaptainHomer
csendes tag
Ohh pardon
, attól még mutatós...
-
pumpedlix
tag
Olyan váratlanul ért ez a formaterv, nem is gondoltam volna hogy így fog kinézni
-
daniel909
addikt
válasz
CaptainHomer #20 üzenetére
nem én csináltam
-
cairojack
aktív tag
LOL
Esetleg a hitelre vett verziókra rá kéne nyomtatni, hogy "X12 Month", "X24 Month". Rögtön nem lenne annyira gizda.(De így a logóra, hogy a tokok ne takarják ki. Akinek meg olyan tokja van, hogy nem látszik a fétish logó, akkor tudod, hogy ott még pár évig fizeti a család
)
-
CaptainHomer
csendes tag
Az egész alma márka presztizse fog megbomlani ezzel a húzással szerintem. Mert ha olcsóbb, akkor a fő közönségnek már elvből nem kell, ha meg ugyanazt tudja mint a drága, akkor meg annak az ára kérdőjeleződik meg. Zavar lesz itt, csak meg kell várni!
(#1) daniel909: Szép a render, köszi.
Mennyi időt töltöttél vele?
-
Blyan
félisten
Sok a duma, közben meg csorog a nyál!
-
cairojack
aktív tag
válasz
lacuspapus #5 üzenetére
Jah, de majd mikor kijön az iPhone 6C, akkor ennek lemegy az ára 60 rugóra, és akkor ez lesz az igazán olcsó iPhone. Na most, ha azt nézed, hogy Samsungnál mit kapni 100 alatt, akkor ez már alternatíva (lesz talán), de még látni kell, hogy ez mit fog tudni, és itt nem a benchmark pontokat értem, hanem de facto a használhatóságot. Android fronton 60-70 környékén hulladék cuccok vannak sajna.
(Lehet ez is az lesz, de azért én nem hiszem). -
Integra
titán
válasz
proradeon #11 üzenetére
haha, milyen szép is látni, hogy az ájfón hipszterek is már egymást fikázzák meg nézik majd le, hogy jaaa, neke csak egy ötcéd van? ki vagy te? diákhitelre? vagy providentre? aztán az ő fullos ötösét is 2 évre vette aláírva, mert másképp nem lett volna meg rá a lóvéja, csak nem látszik
gonosz off
-
5Chiphone
-
Nem tartom szerencsésnek az 5C típusjelölést olyan szempontból, hogy szerintem sok jövőbeli 5C tulajtól ha megkérdezik majd, hogy milyen telefonja van, csak annyit mond "hát iPhone 5-öm".
-
törölt tag
Forradalmi az előlap, komolyan nem is gondoltam, hogy ilyen lesz. Hihetetlen.
#1 daniel909: Apple Lumia?
-
adio
tag
válasz
Mr President #8 üzenetére
Van China.. én Kína only?
-
oceanrush
senior tag
Nem nez ki rosszul, ha nem lenne iPhone 5-om tuti vettem volna egy ilyet.
-
lacuspapus
tag
Olcsò àjfòn salala-salala... Persze akinek nincs pènze 4s-t megvenni szàzèrt, erre majd lesz kilòja, salala-salala
-
RaZroX
addikt
na erre kiváncsi leszek mert tényleg jol nézki
-
cattus
addikt
C, mint cheap?
-
Depyangel
tag
Egész jónak néz ki
Mindig is vágytam egy iPhone-ra, talán majd most lesz rá lehetőségem is..
-
daniel909
addikt
le is van renderelve milyen lesz..
(nekem a fehér bejön, a többi nagyon nem.)
nem is olyan csúnya a fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest