Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz CaptainHomer #20 üzenetére

Ez eleg nagy baromsag, be is bizonyitom:

2001-ben bemutattak az iPod-ot. Nagy siker volt, draganak is szamitott, am megis vettek mint a cukrot.
    Aztan 2005-ben bemutattak a shuffle-t. Az ara alacsony volt, megis vettek az emberek, az Apple megsem ment csodbe, megsem neztek az emberek megbontrankozva azokra akik meg mereszeltek venni a shuffle-t. En is vettem tesomnak, graviroztattam is ra a rendelesekor, megsem vagyok kikozositve, lenezve...

Mac: ugyanugy van olcsobb (Mac Mini) es dragabb (iMac, Mac Pro) gep, megsem ment csodbe az Apple, pont ugyanugy, mint az iPod peldamnal.

Ugyanannyit szerintem nem fog tudni mint az iPhone, mert akkor felesleges lenne megvenni a sima iPhone-t. Ezt az Apple-nel is tudjak, ezert valamit ki fognak talalni.

Nemtudom miert hiszik azt itt paran, hogy az iPhone felvagasra jo.. A fo piacon a kutyat sem erdekli, hogy neked milyen telefonod van, a franc se akar felvagni egy iPhone, iPad vagy Mac-kel..

Ha jol emlekszel (marpedig jol emlekszem) akkor voltak olyanok, akik azert fikaztak az iPhone-t, mert nincs tobb variacio az epp aktualis modellnel.

Most valoszinuleg lesz (pletykak vannak rola, tehat korantsem biztos meg) es mar azon megy a fika, hogy lesz. Ha hianyzik valami, akkor az a baj, ha benne van, akkor az. Ha nincs akkor az gaz, ha van akkor is?
    Csak nekem tunik ez a "van kalap, nincs kalap" esetnek??

Es vegul:

"Az egész alma márka presztizse fog megbomlani ezzel a húzással szerintem."
    -ezt pedig mar tobb mint egy evtizede josoljak, aztan jott az iPhone, az iPad, rengeteguj Mac, es megsem tortent semmi... Az Apple meg mindig letezik...

Új hozzászólás Aktív témák