Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
A t még a magenta színt is levédte ha jól tudom, ráadásul úgy, hogy ahhoz közeli színeket sem használhatnak a konkurensek, mert az is megtévesztés. Igaz ott csak a telefontársaságokra érvényes a tiltás.
-
joey04
titán
Ó hát szerintem az almát ez nem zavarja, hogy milyen hiba van egy os-ben. Soha nem volt még olyan, hogy az a készülék, ami már hivatalosan nem támogatott, és nem kap új rendszert, az bármilyen frissítést vagy hibajavítást kapjon. Ha valami hiba benne maradt az utolsó verzióban, akkor így járt kategória.
-
joey04
titán
Mondjuk logikusan el kéne kaparni a 4-et és a 4S-t is. Egyik sem 16:9-es, és egyik sem lightning csatis. Ez meg nem divat az almánál, hogy egyiknek ilyen, másiknak meg olyan. Jönne az 5S (vagy legyen bármi a neve) a szokásos 200-210 áron, az 5 lemenne 170-180 közé, a C meg nyitna 120-on (beletesznek egy 4S-hez hasonló erősségű vasat, csak modernebbet). Kész a paletta. Az iPod meg halott évek óta.
-
joey04
titán
Nem rá céloztam, hanem azt néztem, hogy az i4 most 120k. Annál biztos erősebb cucc lesz, különben szarul menne rajta az OS. 1 év alatt persze változik a világ, meg az Apple is módosíthat az árképzésen, így egy viszonylag erősebb cucc is jöhet a helyére, de ennél olcsóbban szerintem nem. Ez a 120k a 200-as i5 árához képest persze valóban olcsó, de a "klasszikus" értelemben vett olcsóságtól nagyon messze van, ahoz még felezni kéne az árat. Mert szerintem az olcsó teteje, az valahol 50nél van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest