Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
De amikor a 6-jött akkor még lehetett, és a "patchek" meg még jó hogy jönnek rá, voltak azért csúnya bakik iOS6-ban is.
Mondjuk még nincs elég generáció, hogy Apple íratlan szabályokat mondjuk ki.@Kopi31415: iPod-ot azért írtam, mert az alá se lehet menni, az a "lékeltani minimum" elvileg, és a teló felette kell legyen legalább egy 20-asal, vagy többel, tehát igenis releváns.
-
vicze
félisten
4S nem kerülhet ki, pedig ki kéne valóban azok miatt amiket írtál, mert akkor kikerül a supportból is ezzel együtt, ami azt is jelentené, hogy nem kap iOS 8-at. Mondjuk az Apple mostanában elég sok dogmáját hágja át, végső soron bármi lehet.
Azt valamiért kétlem, hogy az i5 árát levinnék, nem tudom miért. i5C biztos egy 32nm-es A5X-et kap, talán picit átalakítva. -
Dany007
veterán
Na ja, mondjuk kinek mi az olcsó...
Egyik kollégám kért meg, hogy nézzünk valami olcsó de jó telefont mert elege lett a Samu Galaxy Ace-ből.
Aztán bizony kiderült, hogy neki 40-50k alatti kell, mint olcsó és fa...sza telefon. Hát mondom akkor bocs.
Végülis egy Lumia 620-lett neki valami 60-65k környékén. És meglepően jó.A klasszikus értelembe vett olcsóságot szvsz soha nem fogja meglépni az Apple. Az már tényleg a gagyi kategória határa. Ahogy mondod is, ahhoz az árhoz olyan vasat kéne beletenni a telefonba ami nem bírná el a jelenlegi OS-t. És akkor azt adnák mondjuk iOS 3-mal? Áh nem hinném.
Ahogy azt se, hogy beállna a dzsunka telefonokat árulók közé...A legvalószínűbb, hogy saját magához képest lesz olcsó. És azért talál nyújtani is fog valamit. Szvsz a középkategóriában fog versenyezni árban (amit én olyan 100 környékére lövök be) viszont minőségre a felső kategóriát fogja súrolni. Legalábbis azt kéne. A rendes iPhone meg megmarad talán prémiumnak.
@(#70) joey20:
+1, korrekt. Bár akkor én már meggondolnám, hogy inkább i5-öt vegyek "kicsit" drágábban. De ehhez azért tudni kéne már tényleg a részleteket is.
-
Dany007
veterán
Most a handrásos számításra célzol? Szvsz olcsó.
Ha azt vesszük, hogy a rendes iPhone ára olyan 200k környékén mozog függetlenül és v.színűleg az új is ekkörül fog, akkor ahhoz képest a 120k olcsó, igen.Az Xperia P-m is 120k volt mikor vettem előfizuval 70-ért... Mondjuk ez fém, de engem nem zavar a műanyag se ha szépen van kivitelezve és nem recseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest