- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem azt az árat kell nézi, amire a khm..általad említett bolt szépen rárakja a kis hasznát, hanem majd a hivatalos árat. (pl. t-nél Domino, plussz függetlenítés...)
Ezt mondom. Ott volt: "minőség, mennyiség a toppon". Nekem sem szarok kellenek, hanem minőségi alkalmazások, és lehessen válogatni is. Ennyi.
-
plus44
veterán
Szerintem nem kell hozzá nagy fejszámolás. 160-180-200k-ért jönnek majd ezek a gépek, szerintem ezt te is beláthatod. Rendben, lehet lesz majd némi árrés az iphone és a WP7-es (fullos) készülékek között, de az elenyésző lesz. Nem tudom, miért annyit másoltál be a Marketplace-re vonatkozó mondatomból és azt sem értem, mi vele a probléma. Online áruház kell, a mennyiség és minőség szintén fontos, elengedhetetlen egy olyan szintű rendszer mellől, ami valószínűleg hibátlan lesz (vagyis ahhoz közel, mert hibátlan nincs).
-
plus44
veterán
Nekem is kellene HD2-n, de hát nem lesz, ellenben új rendszer, mindenki akar majd egy szeletet belőle, annyi új eszköz lesz, csak akad majd vmi extra dizájnos a számomra. (nem tehetek róla, ha nekem az olyan jön be
)
A lényeg pedig az lesz, hogy annyi pénzért, amennyiért árulni fogják, már Iphone 4-et kaphatok függetlenül, tehát egyetlen dolog fog dönteni, az pedig a Marketplace. Mennyi idő alatt ér el egy Apple szintet, mert egy ilyen, minden szempontból kiváló (mondom így videók alapján..) rendszerhez egy Apple szintű (minőség, mennyiség a toppon) áruház dukál/szükséges!
-
plus44
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem k..vára bejön ez a rendszer. [link]
(ha volt már, akkor elnézést) -
plus44
veterán
Hátulról gánya...A rendszer meg nekem tetszik. Elnagyolt, nem illeszkedik a mostani "trendbe". Bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kamerák előtt pózolt egy újabb Windows Phone 7 alapú HTC mobil.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest