- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Nem azt az árat kell nézi, amire a khm..általad említett bolt szépen rárakja a kis hasznát, hanem majd a hivatalos árat. (pl. t-nél Domino, plussz függetlenítés...)
Ezt mondom. Ott volt: "minőség, mennyiség a toppon". Nekem sem szarok kellenek, hanem minőségi alkalmazások, és lehessen válogatni is. Ennyi.
-
moonman
titán
jelenleg legolcsóbban 255ezerért lehet iPhone 4-eshez jutni, ennél még a mostani legdurvább Windows-os PDA, a HD2 is jóval olcsóbb, ugyanott 146ezer. lehet, hogy szolgáltatónál olcsóbb lesz, de a többi is, most is egyértelműen az iPhone a legdrágább pl. a T-Mobile-nál.
"Nem tudom, miért annyit másoltál be a Marketplace-re vonatkozó mondatomból"
mert arra a gondolatra akartam reagálni. részemről inkább legyen tizede annyi alkalmazás, csak legyenek valóban jók és hasznosak. nem akarok ötszáz zseblámpa és négyezer fingó alkalmazás közül válogatni. -
plus44
veterán
Szerintem nem kell hozzá nagy fejszámolás. 160-180-200k-ért jönnek majd ezek a gépek, szerintem ezt te is beláthatod. Rendben, lehet lesz majd némi árrés az iphone és a WP7-es (fullos) készülékek között, de az elenyésző lesz. Nem tudom, miért annyit másoltál be a Marketplace-re vonatkozó mondatomból és azt sem értem, mi vele a probléma. Online áruház kell, a mennyiség és minőség szintén fontos, elengedhetetlen egy olyan szintű rendszer mellől, ami valószínűleg hibátlan lesz (vagyis ahhoz közel, mert hibátlan nincs).
-
plus44
veterán
Nekem is kellene HD2-n, de hát nem lesz, ellenben új rendszer, mindenki akar majd egy szeletet belőle, annyi új eszköz lesz, csak akad majd vmi extra dizájnos a számomra. (nem tehetek róla, ha nekem az olyan jön be
)
A lényeg pedig az lesz, hogy annyi pénzért, amennyiért árulni fogják, már Iphone 4-et kaphatok függetlenül, tehát egyetlen dolog fog dönteni, az pedig a Marketplace. Mennyi idő alatt ér el egy Apple szintet, mert egy ilyen, minden szempontból kiváló (mondom így videók alapján..) rendszerhez egy Apple szintű (minőség, mennyiség a toppon) áruház dukál/szükséges!
-
Ricardo
titán
-
oO7
őstag
én már csak azt várom hogy jöjjön hozzá valami olyan készülék ami hasonló egyszerű design -al bír mint az OS maga... amit én így el tudnék képzelni az gyakorlatilag egy teliképernyős telefon az alján egy vékony érintőgombos csíkkal a 3 hardware buttonnak aztán kb annyi... kikapcsolt állapotban egy fekete téglalap
-
plus44
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem k..vára bejön ez a rendszer. [link]
(ha volt már, akkor elnézést) -
tdd587
őstag
És tegyük hozzá teljesen jogosan. Nagyon jók ezek a telefonok, hogy mindent tudnak, meg nagy kijelző és kutyafüle, de ha nyomkodni kezdem, minden egyes perccel -1% a töltöttség. Tehát késő délután 30%-nál nem kezdem el nyomkodni, mert esetleg hazafelé már nem fogok tudni telefonálni... és a hazafelé nem öt perc, hanem száznál is több.
-
sunsaw
tag
Akit érdekel, van már Windows Phone 7 Klub is Facebook-on:
-
moonman
titán
-
moonman
titán
"be merném tippelni, hogy a programok itt is kategóriákba lesznek sorolva és esetleg majd későbbiekben lehet abc sorrendben vagy kategória szerint vagy legutóbb használat szerint rendezni + kedvenceket kiemelni"
lehet létrehozni kategória hub-okat, games ugye már van, de simán lehet alkotni egy "Navigation"-t és akkor oda telepíteni a térkép/navi programokat. szép háttérrel, extra funkciókkal stb, ugyanolyan hub-ot lehet csinálni bármilyen kategóriának, mint most a music+video, vagy pictures, hubon belül ugye van frequent meg recent, akár favorites... minden a fejlesztőkön múlik.
-
oO7
őstag
én egy darabig abban reménykedtem, hogy a kereső hasonló lesz mint windowson a startmenüs kereső... és akkor nekem kb mindegy is lett volna hogy az "all programs" lista hogyan néz ki... bár mondjuk be merném tippelni, hogy a programok itt is kategóriákba lesznek sorolva és esetleg majd későbbiekben lehet abc sorrendben vagy kategória szerint vagy legutóbb használat szerint rendezni + kedvenceket kiemelni (akár a tile -okon kívül bár lehet annak nem sok értelme volna) és akkor már nem is lesz olyan problémás...
-
moonman
titán
most nézem, már egy csomagban is letölthető.
#71: miért, mi szükség, hogy folyamatosan ott legyen az akku töltöttség jelző? ha kíváncsi vagyok rá, odabökök, ha merül, akkor felbukkan magától is. szerintem csak növelte volna a képernyőn megjelenített gizmók számát, de valszeg zavaró lenne, ha mindig kint figyelne.
egyébként már látom lelki szemeim előtt, hogy az első XDA-hackek egyike a notification cuccok állandó kihelyezése lesz.
-
moonman
titán
válasz
Barthezz2 #68 üzenetére
screenshotok alatt találod a telepítési leírást.
-
moonman
titán
válasz
Barthezz2 #64 üzenetére
akkor egy idő után lezár és kinyitáskor gondolom a főképernyőt kapot.
az alkalmazáslista szerintem is kicsit buta, de majd később biztos finomítanak rajta.
a felső részen csak az óra látszik, az akku és ezek csak akkor, ha jelzést adnak, tehát rádugod töltőre, vagy merül. ha csak úgy odaböksz, akkor előjön minden, de el is tűnik egy idő után. ez is a minimalista dizájn miatt van így. (kb. mint desktop Windows-on, hogy csak azok az értesítési ikonok látszanak, amik épp értesítenek.)
-
erdoke
titán
Ha jól emlékszek, kedvenceket lehet beállítani.
(#62) Barthezz2
A nyíl azt mutatja, hogy jobbra van még valami, amit egy bal swype mozdulattal érsz el.
Ha fent a taskbar helyére böksz, előjönnek az általad hiányolt információk. Szvsz kukkants bele az emulátorba, ha érdekel a téma. -
Azt láttam, hogy ezekben a kockákban ott van, de mi van akkor, ha úgy hagyom ott a telefont, hogy ezek a kockák épp el vannak tolva a főképernyőről?
Ok, így már értem a nyíl lényegét, de szerintem így kitenni oda, teljesen felesleges. Gyakorlatilag ottmarad kihasználatlanul a kijelző egy része a nyíl alatt. Meg fent is minek az a kis óra? Mellette lesz a hálózat/akksi dolgok? Mondjuk még így is nagy az a rész oda..
-
moonman
titán
válasz
Barthezz2 #62 üzenetére
az a nyíl nyitja az alkalmazáslistát, ahol az összes program abc sorrendben van. ugyanazt éred el, ha szimplán balra tolod az egész tile-képernyőt.
többfajta figyelmeztetés van, típustól függően:
-
Mivel napokban volt egy rakat hír a wp7-ről, megnéztem egy csomó videót róla, hogy mi merre hány méter. Alapvetően kezd tetszeni, ahogy a képeknél, telefonkönyvben meg vannak oldva a dolgok, meg össze vannak integrálva a különböző menük/alkalmazások stb. De ez a homescreen még mindig böki a csőröm.
Az elgondolás nem rossz, hogy az van ott, aminek kell, de így nagyon nem jön be. Egy semleges fekete háttér előtt asszimetrikusan eltolt bazi nagy egyszínű négyzetek egy rakáson, aztán tologasd míg lehet. Ha nincs csicsa, az nem gáz, de szerintem ezt megoldhatták volna kicsit jobban is. Mondjuk ezen a képen az a nyíl ott mire szolgál?Amiatt el van tolva balra az egész..
Meg pl a térerő/akksi/elmulasztott események hol fognak látszani?
-
moonman
titán
böngészős WP7 topicba reggel már linkeltem, amúgy a videó 4 részes, ha valaki nem venné észre
-
AS
félisten
1 nagyon jó videó!
Kicsit többet tudhatunk meg Windows P7 röl
LINK -
erdoke
titán
Számomra harmadlagos, hogyan néz ki egy OS, amíg:
- Minden fontos információt megkapok a Home és Lock képernyőn,
- A kezelés hatékony, ergonomikus, ill. az "eye candy" semmiben nem megy a praktikum rovására.
Ahogy korábban is írtam, a csili-vili animációk, 3D áttűnések és hasonlók kb. 1 hétig érdekesek, addig váltanak ki az emberből wow! effektet. Utána szépen kikapcsolgatom őket, és használom a rendszert a kinyert több memóriával és CPU idővel... -
Ninja-Metal
tag
Nagyon nem tetszik ez a WP7. Azért, kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a továbbiakban.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
runner 125 #42 üzenetére
pont ez jutott eszembe
-
erdoke
titán
válasz
runner 125 #42 üzenetére
Semmit nem tudunk erről a készülékről, azt se mondta senki, hogy végleges darabról van szó.
(#41) Esmein
Vagy csak lehet, hogy nem neked készül... Mai szemmel az iOS is harmatos 6-7 év fejlesztés után. -
drkbl
őstag
Windows Phone 7; why, why not, and reader FAQ: [link]
-
Morden24
nagyúr
válasz
Depression #45 üzenetére
Ja, mert a paic nagyrésze roppant bonyolult, de bármilyen módon testreszabható cuccot akar. Nyilván ezért olyan kurvanagy siker a szifon.
Ez az új hullám, megszoksz vagy megszöksz.
Egyébként én imádtam a WM6.1-et, de hogy nem volt önmagában elegáns, az biztos. Funkcionális volt, de elegáns még fél szemmel, hunyorítva sem. Ez a Metro a WM-nél sokkalta elegánsabb, ha már erről van szó.A nagyis példád meg csak bruttó baromság.
-
gabor72
aktív tag
Nekem nagyon tetszik.
Vegre nem ugyanaz a sablon amit a win95 ota latni lehet mindenhol, hogy valami tarka hatter ikonokkal. -
oO7
őstag
a múltkori HD3 -nak jobban örülnék... ez így első nekifutásra amennyi egyáltalán látszik belőle, annyira nem nyerte el tetszésem... már a készülék
-
peterk
senior tag
válasz
#71321344 #38 üzenetére
Szerintem meg éppen hogy üzletemberes. És elegáns is a maga nem hétköznapi módján. Nem véletlen, hogy a KLM termináljainak hasonló a felülete.
Azt viszont nem tudom, hogy az átlagember mennyire fog majd a végén megbarátkozni vele. A személyes tapasztalatom alapján 100 emberből 95 telefonjának a "testreszabott" felülete borzalmas. Tiritarka hátterek, színkavalkád. Bizsu. De ezt szeretik, ezt várják a felülettől. Ha nem lehet majd "testreszabni", akkor nem biztos, hogy népszerű lesz.
-
Esmein
nagyúr
-
törölt tag
nekem bejön a kezelőfelület, de tény, hogy nem elegáns. ez inkábbmilyen nyúvéves valami. mondom, nekem tetszik, de tény, hogy üzletemberek kezébe furán mutatna.
(most lehet ragozni, h hülye sztereotítiák, meg stb, de tény hogy így van)szerk.: ezek szerintn részegen a "de tény" a kedvenc szófordulatom..
-
Esmein
nagyúr
Ha ezt sikerult alkotni 3 ev alatt, ami a winmo 6 ota eltelt, akkor ismet szomoru leszek a Microsofttal kapcsolatosan.
-
moonman
titán
válasz
Depression #34 üzenetére
embereknek fura elképzelései vannak az elegánsról.
#33: msmobiles.com-ra irogat ilyen marhaságokat.
-
Depression
veterán
Részemről bukta. Csúnya is, de az, hogy le sem lehet majd cserélni.
Eddig azt hiitem, hogy winmo üzleti, és az pedig elegáns. -
moonman
titán
válasz
bmwk1200s #21 üzenetére
"Kerestem, de egyenlőre nem találtam meg a cikket, ami arról szólt, hogy egy légitársaság repülőin látható lcd kijelzős információs cucc menüje egy az egyben..."
Ulkesh kedvenc érve volt az eredetiség ellen,
az a pletyka jártaszóval az a fasz az msmobiles.com-ról úgy hitte, hogy a KLM repülőtéri termináljairól "lopták" az ötletet. namost azok után, hogy a Microsoft többször is elmondta, hogy a közlekedésből, jelzőtáblákról, pályaudvarok és repülőterek jelzésrendszeréből merítették a Metro UI alapötletét, ez igen meglepő.(az szerintem pusztán véletlen, hogy a KLM-nek pont kék kockákból van kirakva az egyik programjuk.)
ugyebár ezért is hívják Metro-nak a metropolis-ból...
-
JohnLido
csendes tag
Hatalmas kijelző!
-
.bableWes
őstag
végre egy nemhivatalos? normális minöségü kép.
ugye, hogy lehet ilyet is csinálni??
-
erdoke
titán
A videókat érdemes nézni, nyilván a mindennapi használat során más egy felület, mint a Home lapot nézegetve.
Egyébként igen kevés felület létezik, amire hosszabb távon is jó ránézni. Az iPhone/bada (szerintem ez a kettő túlságosan is hasonlít a maga primitív mátrix launcher megjelenésével) ma már elsőre is 0 vizuális örömet okoz, az Androidra létező felületek és launcherek kavalkádja pedig szinte oda jutott, ahol a WinMo is tart: Vannak szép és hasznos részletek, de egésszé nem áll össze.
-
sunsaw
tag
Nekem tetszik
Kicsit olyan retro a metro, pont ettől jó
C64-es időket idézik, még jó, hogy tud majd "kékül" is
-
Jadro
veterán
Nem baj az ha nem csupa csicsa a felület, de azért kocka se legyen már. Lehet úgyis egyszerű ha közben szép.
-
Morden24
nagyúr
válasz
bmwk1200s #21 üzenetére
Fel bizony
No meg funkciókat is "implementálnak"...Egyébként oké, lehet, hogy van valami hasonló rendszer, de akkor inkább úgy fogalmazok: nincsen széles körben ismert és mobiltelefon vezérlésére használt OS/skin, ami ezeket a megoldásokat használja, így teljesen jól beáll a mostani modern mobil OS-ek közé, és persze nem kell mindenkinek bejönnie, de az tény, hogy van stílusa, karaktere, és egyedi.
-
bmwk1200s
őstag
"Főleg azért, mert nem majmol semmit, valóban egyedi ..."
Kerestem, de egyenlőre nem találtam meg a cikket, ami arról szólt, hogy egy légitársaság repülőin látható lcd kijelzős információs cucc menüje egy az egyben...
Feltünt, hogy a google kereső a képeknél olyan lett mint a bing?
-
Morden24
nagyúr
Nemrég volt hír róla, hogy ha más formában is, de a HTC implementálni fogja a Sense-t WP7-re is, ld. itt.
Egyébként ahogy látom, eléggé egyedül vagyok vele, de nekem tetszik ez a felület. Főleg azért, mert nem majmol semmit, valóban egyedi és felismerhető, és ugyan nem próbáltam, de valószínűsítem, hogy jól használható lesz. Hogy kinek mi jön be, az egyéni ízlés kérdése, személy szerint az alap Androidtól dobom ki a taccsot a maga igénytelen, 2000-es évek elejét idéző műanyag formavilágával és színeivel, de a Sense helyett is szívesebben használom a Titanium-ot WM6.5-ön.
-
keIdor
titán
"A készüléken természetesen nyoma sincs a HTC látványos Sense kezelőfelületének, hiszen a WP7 alapú megoldások testreszabhatósága erősen korlátozott"
Nálam itt bukott meg az egész, olyan szinten ronda szerintem ez a felület, hogy ihaj! Don't need!
-
GALARDO
addikt
Hát nekem biztos nem kéne de nem lehet rossz teló.
-
tdd587
őstag
Ez az egész nem tetszik. Ronda. Ebből így legközelebb androidos telefon lesz...
-
g3d
tag
válasz
HardSanyeee #9 üzenetére
Én is bíztam abban, hogy nem a végleges felületet láttuk anno, mikor prezentálták az egészet, de mindegy.
Majd "lesz mit" megjelenítenie a hiper-szuper LCD vagy AMOLED paneleknek... Egy valamit nehezen fogadnék el, ha ez a minimál dizájn menü megröccen lapozás, képernyőváltás közben... Na de a rendszer még lehet stabil, jó. Meglátjuk. -
törölt tag
nekem nagyon bejön ez a "random felosztott plakát", csak úgy lenne az igazi, ha minden irányba lehetne scrollozni, de egy gombnyomással kizoomol és az egész látható lenne, így elveszne ez a "kulcslyukon keresztül bámulok" érzés.
a sematikus ikonok+kidolgozott ikonok sem zavarnának, de az azonos területről származó alkalmazások (social network, multimedia, stb.) lehetnének más-más színűek.a telefon amúgy nem tetszik..
-
HardSanyeee
őstag
"fel nem tudom fogni h egy alapvetően jó elképzelést h lehet így elszúrni ilyen egyszerű randa egyszínű ikonokkal"
Szerintem MS-nél ezt hívják optimalizálásnak, a ronda ikonok miatt nem kell dolgoznia GPU-nak, gyorsabb lesz a rendszer!
Amúgy szerintem is elég olcsó megoldás ez, amikor bejelentették a WP7-et és kikerültek az első fotók akkor sose tudtam, hogy akkor most milyen is a kezelőfelület... Aztán mostanra rájöttem, hogy bizony ez a full egyszerű izé a kezelőfelület amit bejelentéskor is láttam
-
idkfaiddqd
tag
azért remélem ez a htc nem kerül forgalomba,nem valami minőségi benyomást kelt.wp7 meg... inkább a végeredményre vagyok kíváncsi,mert ez kb olyan mintha gombostűvel szurkálnák a szemem
-
Alwares
aktív tag
Tény az hogy nincsenek benne ilyen effektek, de az animációk és az áttünések szerintem nagyon látványosak. A betű-font készletek kezelését is nagyon jól megoldották, mindig olvashatóak maradtak a cuccok.
Amúgy nem ilyen egyszínűek a gombok, hanem ott néha megjelennek, pl az ismerősök képei, a fotók, a lemezborítók. És úgy tudom a színeket is lehet állítani, mert én eddig pl csak fekete háttérrel láttam.Nekem bejön ez a rendszer, remélem még sokaknak. Szép letisztult "üzleties" kinézetű menürendszer. A szoftveres támogatottsága is meglesz, C#, XNA és végre lesz értelme a Silverlight-nak is. Én örülök ezeknek legalább tudok majd mobilra fejleszteni (java-t eddig nem tanultam még meg, meg Visual ** Express cuccok is jók).
-
joey04
titán
legalább végre van valami, ami rondább, mint a bada
-
HardRic
addikt
Nekem alapvetően tetszik a WinPho7. Legalább kitaláltak valami újat, nem a meglévő trendi megoldásokat másolgatják. Most ez vagy be fog jönni az embereknek, vagy nem, ezen áll, vagy bukik. Valamelyik topikban moonman kifejtette, hogy a rendszer teljesen "chromeless", ezért nincsenek fenytörések, csúszkák, átlátszó dolgok, árnyékok. Szerintem azért egy kicsi elkélne. Pl. jobban tetszenének a négyzetek egy kis átlátszósággal, vagy lekerekítettséggel.
A HTC készüléke meg biztos jó lesz, valószínű, hogy már az új SLCD kijelzőket pakolják bele. -
plus44
veterán
Hátulról gánya...A rendszer meg nekem tetszik. Elnagyolt, nem illeszkedik a mostani "trendbe". Bejön.
-
RaveForce
veterán
fel nem tudom fogni h egy alapvetően jó elképzelést h lehet így elszúrni ilyen egyszerű randa egyszínű ikonokkal, vagy akkor legyen mindegyik olyan, de ez a felemás érzés, h vmi egyszinű és 4vonalbol megvan a másik meg színes és szép, na ez nem gyere be, nagyon nehéz lehet rajzolni mindegyikhez vmi esztétikus ikont? csak ez a lecsósjoghurtozás...
-
AS
félisten
Főmenü is startmenü nekem sem tetszik , de a többi Zune rész nagyon
-
bmwk1200s
őstag
Nekem ez a metro, vagy milyen nevű menü még mindig ronda, hányinger...remélem legalább ezt a hupikéktörpikék kéket lehet majd változtatni...
Ettől függetlenül igen is nagyon nagyon szeretném, hogy kiválló rendszer legyen, hogy még komolyabb verseny alakuljon ki, mert azzal csak mi, userek nyernénk...ezért várom az új webos2-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kamerák előtt pózolt egy újabb Windows Phone 7 alapú HTC mobil.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest